Zofia.Sasza Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 No bo nie ma chyba takich. Widziałam konia z protezą tylnej nogi. To co zacytowałam miało Wam uzmysłowić poziom zasmucenia Pani sytuacją Liska ;) Quote
Ra_dunia Posted August 11, 2008 Posted August 11, 2008 Niech się Pani nie smuci ;) Lisio sobie świetnie poradzi :D Tylko to czekanie na info, czy DT będzie DS jest wykańczające... ;) Quote
majqa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 zofia&sasza napisał(a):Dziś tam zadzwonię, o ile Tosia lub p. Ewa mnie nie uprzedzą.(...) Czy ktoś dzwonił do Liskowego domku? Wiadomo, czy Pani widzi w Lisku stałego lokatora? Quote
Tosia2 Posted August 12, 2008 Author Posted August 12, 2008 Zosia będzie próbowała umówić Panią z Selengą, więc mam nadziję że coś się wyklaruje... Obie jednak jesteśmy dobrej myśli... ;) Póki co mam tylko takie zdjęcia Liska z domku, z pierwszych minut, gdy był wystraszony, ale w najbliższym czasie postaramy sie chłopaka odwiedzić i zrobię lepsze... :) Quote
kasikitd Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Przepraszam, że się wtrącam, chcę tylko powiedzieć, że mój rudzielec też nie ma przedniej łapki i świetnie sobie radzi od kilku lat, piszę to, bo jeśli potencjalna pani obawia się "tej niepełnosprawności", to chętnie z nią porozmawiam, jeśli zajdzie taka potrzeba. Pozdrawiam wszystkie ciotki, którym na sercu leży dobro Liska. Quote
majqa Posted August 12, 2008 Posted August 12, 2008 Im więcej osób posiadających 3łapki wesprze Panią dobrym słowem i radą tym lepiej i dla Pani i dla przyszłości Liska. Quote
Zofia.Sasza Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Pewnie że tak! Ja do Pani zadzwonię dzisiaj, bo wczoraj miałam zamieszanie z tymczasową suką. Też go obfocę, będzie dokumentacja do akt :evil_lol: Quote
Tosia2 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Właśnie zadzwoniła do mnie Pani Prezes Fundacji Sfora ze wspaniałą wiadomością, że kończymy zbiórkę pieniążków na Liska !!! [SIZE=3][SIZE=5]Mamy już środki na opłacenie rachunku w Lecznicy !!! Na dniach Pani Ela przygotuje dokładne rozliczenie, listę darczyńców którą wkleję na watku oraz umieszczę skan rachunku z lecznicy.... :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu:Dajcie nam tylko kilka dni.... JESTEśCIE WSPANIAłE !!!!!!!! W IMIENIU SWOIM, FUNDACJI SFORA NO I PRZEDE WSZYSTKIM SAMEGO LISKA, DZIęKUJEMY Z CAłEGO SERCA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! RUDASEK ZAWDZIęCZA WAM CIOTECZKI TO CO MA NAJCENNIEJSZEGO............SWOJE żYCIE !!!!!! Quote
Zofia.Sasza Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Wiwat Lisek! Wiwat Tosia2! Wiwat Sfora! Wiwat my!!!! :laola: Quote
majqa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Kamień z serca. Pozostaje już tylko czekać na decyzję Pani, czy dom dla Liska jest na 100% stałym. Quote
Tosia2 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Zosiu, dziewczyna o której Ci mówiłam wpłaciła 1000zł !!! :multi: Quote
Zofia.Sasza Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Super, że się to wyjawiło, bo ja tu od dwóch dni paluszki do krwi obdziabuję, coby się na wątku nie wygadać ;). Brawo dla sponsorki! :multi: Dziś zadzwonię do Pani i się umówię. Mam dla niej albumik zdjęć Lisia, to będzie pretekst. PS Wyjaśniam, że nie chciałam się wygadać, coby liskowym ciotkom nadziei nie robić niepotrzebnie. Quote
majqa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Tosia2 napisał(a):Zosiu, dziewczyna o której Ci mówiłam wpłaciła 1000zł !!! :multi: Niesamowity gest, aż trudno skomentować. Brak słów. Quote
Isadora7 Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 [quote name='Tosia2']Zosiu, dziewczyna o której Ci mówiłam wpłaciła 1000zł !!! :multi: Pytanko, bo ciekawska jestem czy to ta Pani wpłaciła któej mail cytowałam? [quote name='Isadora7']Dostałam takiego maila: Ciotki kto odpowie? Nie należy olewać takich zapytań. Wiem to z poprzednich cegiełek. Należy odpowiedzieć. Wierzcie mi to robienie dobrego marketingu wokół cegiełek. Quote
Tosia2 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 Isadorko nie wiem... Ona zadzwoniła do mnie z zapytaniem o stan Liska i powiedziała ze ponieważ nie mogą go zabrać a bardzo chcą wraz ze swoim Tz pomóc, to Tz namówił swojego szefa na przekazanie od firmy takiej darowizny na operację... :))) Gdy zadzwoniła byłam na zakupach... Myślałam że usiądę, jak powiedziała o co chodzi dosłownie zaniemówiłam i.....zaczęłam się jąkaś jak jakaś..... ;) Po prostu zgłupiałam.... :) Quote
majqa Posted August 13, 2008 Posted August 13, 2008 Niech się tylko domek Liska nie odwróci od niego i podoła wyzwaniu!!! Ściskam mocno kciuki!!! Quote
Tosia2 Posted August 13, 2008 Author Posted August 13, 2008 ...Zofia dzis dzwoniła do Liska" i zdradziła, że "idylla trawa"... Wiec bądźmy naprawdę dobrej myśli... ;) Quote
Zofia.Sasza Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Jestem umówiona na sesję zdjęciową na sobotę o 11.00. Selenga też wpadnie o ile nie będzie lało. Z tego, co Pani mówiła Lisio czuje się coraz pewniej, a i Pani chyba też :lol: Quote
Ra_dunia Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Słuchajcie - udało nam się pomóc Liskowi... tyle osób się zaangażowało... wiem, w Warszawie jest łatwiej, ale czy dałoby się też pomóc Rudzi: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=117842 Ona nie może zostać tam gdzie jest teraz. W lecznicy też jej nie mogą przetrzymać :( Proszę, wesprzyjcie cioteczki kochane. Quote
Zofia.Sasza Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Kurczę, biedna mała :-(. W poniedziałek, jak dobrze pójdzie, będą kolejne zdjęcia Lisia z nowego domu :lol: Quote
majqa Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Czekamy, czekamy, w tym na zacytowanie zdania Pani Liska: "Tak, Lisek zostaje na zawsze!";) Quote
Zofia.Sasza Posted August 14, 2008 Posted August 14, 2008 Spróbujemy ją b. delikatnie podpytać. W końcu to Tosia2 go wyadoptowuje, a nie my. Myślę, że uda się nam zorientować co i jak. A zdjęcia wstawię jak tylko będą :lol: Quote
Tosia2 Posted August 14, 2008 Author Posted August 14, 2008 Wiesz Zosiu... Przez mój urlop to Ty miałaś większy kontakt z Panią... ;) To w dużej mierze Twoja adopcja i...sukces... ;) Quote
Recommended Posts