irysek Posted June 24, 2008 Posted June 24, 2008 fona napisał(a):czy potrzebny jest bazarek? a to ci pytanie. jasen, ze tak. bedziemy tu wszyscy wdzieczni, a najbardziej dziewczyny, ktore pojda z nim do weta. Quote
anovip1 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Wytrzymaj maleńki . Wszystkie ciocie śpieszą do ciebie z pomocą. Dasz radę nasze ukochane słoneczko :loveu: Prosimy o wsparcie i domek dla cudownego ,biednego szczeniaczka. Czeka go długa walka o zdrowie . Quote
Niewiasta_21 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 A jesli to bedzie nosówka? Co mamy robic? w takim stanie nie bedzie mógł siedziec w lecznicy,bo moze pozarażać inne. Ma ktos jakies pomysły? Quote
Niewiasta_21 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Mamy opcje dla niego w razie nosówki,ale narazie nic nie bede pisac. Wiec pieniazki napewno sie przydadza,tak czy siak. Quote
GoskaGoska Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 wiecie, ja wzięlam psa kiedys ze schroniska - i okazało się, ze sunia ma nosówkę:(. Leczenie jej było cięzkie , ponad miesiąć jeżdzenia do weta codziennie na zastrzyki, faktycznie dlugo jej kuracja trwała, ale się udalo:). Mam nadzieję, ze i to malenstwo wyzdrowieje, piszcie jakie macie zapotrzebowania finansowe. Podajcie na wątku numer konta do wpłat, wtedy jest większa szansa na więcej przelewow. Quote
xxxx52 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 surowice-adwokata powinien dostac od razu,to nie byloby problemow zdrowotnych. Quote
szajbus Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Znam psa, który jako szczeniak wzięty ze schroniska miał nosówkę. Mało tego, miał postać nerwowa i wyszedł z tego. Tym psem był Roni Justysi i Grzesia z dogo. Quote
Majawrc Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):A jesli to bedzie nosówka? Co mamy robic? w takim stanie nie bedzie mógł siedziec w lecznicy,bo moze pozarażać inne. Ma ktos jakies pomysły? I już zdążyłam się poryczeć....adoptowałam mojego Emirka z Fundacji EMIR i tuż po operacjach jakie przeszedł okazało sie że ma właśnie nosowkę! Tylko surowica na cito!, jest młodziutki więc powinien szybko z tego wyjść! Nie wiem co jeszcze moje biedne serce będzie musiało oglądać, jaką jeszcze krzywdę pseudo ludzie mogą wyrządzić?:angryy: W tej chwili jestem spłukana gdyż wyszłam dopiero ze szpitala (seria nowych lekow) ale gdy tylko będę mogła zaraz wspomogę finansowo;) Trzymaj się maluszku i uszy do gory!, pozdrawiam. Quote
agnes325 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Witam! Zrobiłam bazarek: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10375015#post10375015 Oby się spodobało i oby były z tego jakieś pieniążki na to biedne psie dziecię. Quote
fafledwie Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Czy już coś wiadomo konkretnego? Piesek jest w szpitalu,ma robione badania? Co się dzieje!? Quote
ciapuś Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 piesek będzie zabrany ze schroniska po 13 i dopiero wtedy będzie coś wiadomo Quote
*zaba* Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 To czekamy na wiadomosci (oby byly dobre-jesli tak mozge to ujac w jego sytuacji) Quote
Diverka Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Cudny ten maluch, mam nadzieję, że wkrótce wyzdrowieje i znajdzie piękny domek. :-( Pewnie niewiele Wam to da, że tymczas mógłby na razie znaleźć u mnie, gdyż dzieli nas dość spora odległość. :oops: Swoje psiaki wysłałam na wakacje do mamy - nie ma to jak las, zielona trawka i kochający opiekuj, który jest 24h na dobę w domu. Dlatego też mam na razie o 8 lap mniej w mieszkaniu.. Już mi bez nich smutno, więc dlatego mogłabym poświęcić swój czas na razie innemu psiakowi - choćby do póty moja mama nie będzie miała ich dość ;) Quote
jestem_wredna Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Też zrobiłam bazarek dla malucha: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10375528#post10375528 Zapraszam po bieliznę ;) Quote
AguśSosnowiec Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Moja Zuzia (w avatarku jej fotka) jak ją wzięłam ze schronu była chora na parwo, potem gdy tylko z tego wyszła okazało się że ma nosówkę nerwową, walczyliśmy dwa miesiące o jej życie- i teraz mam takiego małego potworka w domku :diabloti: :loveu: Wierzę że i temu małemu sie uda, dobrze dziewczyny że jesteście na miejscu, trzymam kciuki za dzieciaczka!!! Quote
Edi100 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Niewiasta_21 napisał(a):Zaraz jedziemy po malucha. Trzymamy kciuki z całych sił, żeby było dobrze ze zdrówkiem! Quote
emilia2280 Posted June 25, 2008 Posted June 25, 2008 Boshh, zaszalalam na bazarku Agnes325, tyle mogé... Czekam na wiadomosci o dziecku... EDIT: Zmiana planu- przelejé na pieska poza bazarkiem, proszé o detale konta. Quote
Recommended Posts