Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 689
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Maluch juz w lecznicy.To kochane bezbronne maleństwo. Ma ok 8 tygodniu i bedzie nie duzym psiakiem. Lekarze nie podejrzewaja nosówki,ale to sie jeszcze okaze. Temperatura wysoka. Zostały pobrane zeskrobiny ale nic nie zostało znalezione. Jego bardzo bolą i swedzą te łyse pola,wiec narazie niechcemy go dalej kaleczyc ale zeskrobina bedzie jeszcze powtórnie zebrana.Przyczyny tej choroby moga byc rózne,mysle ze wszystko sie wyjasni w ciagu najblizszych dni.
Za dzisiaj zapłaciłysmy tylko 31 zł.

Posted

Oprócz tego trafił nam sie nowy podopieczny,stary,mały pies pozucony lub zostawiony przez swoich ludzi na pastwe losu. Potem załoze mu watek. A moze juz teraz zapytam czy ktos niechciałby małego,starego psa?

Posted

moze maly ma świerzbowca? przez dzien pies finkconuje jako-tako, ale traci siersc, przezedzajac sie, ma strupki na skorze, a wieczorem swąd sie nasila bo świerzbowiec sie uaktywnia.

maluszku, oby wszystko bylo OK.

Posted

witam, dajcie znać jakie są przewidywania co do kosztów leczenia tego malucha. I podajcie numer konta. Specjalnie się zarejestrowałem, żeby napisać tego posta... stan tego malucha jest naprawdę straszny... Na ile mogę, pomogę...
pozdrawiam,
Michał

Posted

yesterday napisał(a):
witam, dajcie znać jakie są przewidywania co do kosztów leczenia tego malucha. I podajcie numer konta. Specjalnie się zarejestrowałem, żeby napisać tego posta... stan tego malucha jest naprawdę straszny... Na ile mogę, pomogę...
pozdrawiam,
Michał

Miło że chcesz pomóc. On naprawdę bez pomocy nie ma szans:(

Posted

wyglad jeszcze nie swiadczy o stanie zdrowia:shake:Z regoly choroby skory tak sie przedstawiaja ,ale po podaniu lekow stan zdrowia i skory szybko sie poprawi. Szczeniaczek ma obnizona odponosc imunologiczna ,gdyz u poprzedniego pseudopiekuna mial b.zle.
Jak juz pisalam odkrylam na wiosne na terenie tartaku grupe 10 psow z nuzyca ,w gorszym stanie niz szczeniaczek.Pomiedzy nimi byly szczeniaki i matki ciezarne.Wszystkie dostaly Adwokat .Po kilku miesiacach pieski byly zdrowe.lekarstwo to podaje sie w zaleznosci od stanu zdrowia 2-3 razy w odstepach miesiecznych.