figa33 Posted October 5, 2008 Posted October 5, 2008 Funiu , może jutro będzie ten dobry dzień? Quote
Becia66 Posted October 5, 2008 Author Posted October 5, 2008 Męczy mnie mysl ze Funia mieszkając miesiąc w domu rozregulowała ciepłotę ciała i teraz może marznąć biedactwo, a zima za pasem.....:shake: Quote
gagata Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 W górę Funiasku....Beciu,to było tylko kilka tygodni i to w cieplejszym okresie...nie będzie żle... Quote
figa33 Posted October 6, 2008 Posted October 6, 2008 czy Funia mieszka sama w szopie czy w boksie z innymi suniami? Quote
Becia66 Posted October 6, 2008 Author Posted October 6, 2008 figa33 napisał(a):czy Funia mieszka sama w szopie czy w boksie z innymi suniami? Tak, na szczęście nie jest sama tylko z 3 innymi suniami z którymi żyje w dobrej komitywie. Quote
j3nny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Funku zrobie ci ogloszenia jakies dzis, obiecuje Quote
figa33 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Duuuużo ogłoszeń!:lol: Trzeba naszą Funię rozreklamować ,aby jak najwięcej ludzi mogło ją obejrzeć. A czy mała mogłaby wrócić na stronkę ogłoszeniową schroniska?:modla: Quote
marta23t Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 Funia w górę maleństwo! domku znajdź się! Quote
Becia66 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 figa33 napisał(a):Duuuużo ogłoszeń!:lol: Trzeba naszą Funię rozreklamować ,aby jak najwięcej ludzi mogło ją obejrzeć. A czy mała mogłaby wrócić na stronkę ogłoszeniową schroniska?:modla: Od kilku dniu jest na niej z powrotem.....:roll: Quote
Becia66 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 Figa podesłałam ci zdjęcia na pw - dostałas ? Quote
figa33 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 becia66 napisał(a):Figa podesłałam ci zdjęcia na pw - dostałas ? tak , bardzo dziękuję , tyle zdjęć:multi: , postaram się umieścić jak najwięcej , im więcej tym lepiej, popracuję jeszcze nad tekstem i podeślę Ci do autoryzacji;) j3nny jest też chętna do zrobienia ogłoszeń to super :lol: , zalejemy internet informacjami o Funi , nawet jeśli będą się powtarzać to i lepiej Quote
j3nny Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 zrobilam Funi juz gumtree na wszystkie miasta i alegratke, ale zadnych wejsc tam nie ma, wiec pewnie bede musiala wyroznic Quote
figa33 Posted October 7, 2008 Posted October 7, 2008 j3nny napisał(a):zrobilam Funi juz gumtree na wszystkie miasta i alegratke, ale zadnych wejsc tam nie ma, wiec pewnie bede musiala wyroznic super!!:multi: będą wejścia , na pewno, trzeba drążyć skałę po kropelce Quote
Becia66 Posted October 7, 2008 Author Posted October 7, 2008 dziewczyny bardzo, bardzo wam dziękuję.....:calus: a tak wogóle to jestem straszny ciemniak bo też mogłabym się nauczyć robić ogłoszenia.....:hmmmm: ale i na to pewnie czas przyjdzie.....:eviltong: Quote
Becia66 Posted October 8, 2008 Author Posted October 8, 2008 Wchodząc teraz na ten wątek zamknęłam oczy i pomyślałam sobie że jesli będzie jakiś wpis dzisiaj to Funia jeszcze w tym roku domek znajdzie.....:shake: Quote
Recommended Posts