Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Fuńka ma domek w Sosnowcu !!! :multi::multi::multi:

Przekochana, mądra, przyjacielska ok.1-1,5 roczna sunia. Trafiła do schroniska wraz z siostrą jako podrośniety szczeniak i żyły razem zgodnie w boksie, tuliły sie i kochały.
Siostra niedawno poszła do adopcji i Funia została sama zrozpaczona i tęskniąca. Wsadzono jej do boksu dużą sukę ktora wciąż na nią warczała i podgryzała, przeniesiono ją więc do innego boksu ale tam znów inna suka nie dawała jej spokoju.. W końcu Funia wylądowała w szopie samiuteńka, cicha i bezbronna.
Żal serce ściska patrząc na nią jak siedzi wciśnięta w kącik szopy przerażliwie smutna i zrezygnowana, nie licząc już na nic dobrego. W swoim krótkim życiu nie zaznala miłości i ciepłych dłoni człowieka, nikt jej nie głaskał , nie przytulał i nie mówił jaka jest cudowna. Może ty jej to szepniesz do uszka ? Błagam, pomóżcie mi ją wyrwać z tego przeklętego miejsca. Funia jest wysterylizowana.

Tel. kontaktowy 606262450 lub mail [email protected]

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

lovefigaro napisał(a):
Czy maleńka ma jakies ogłoszenia? Ja mogę zrobić np allegro..
Biedna sunieczka:shake:

Bardzo cie proszę!!! Funia nie ma jeszcze żadnych ogłoszeń.....:shake:

Posted

Nasze maleństwo dzisiaj wielce radosne, bo w końcu nie jest sama w boksie, no i ktoś ją odwieził i wygłaskał:loveu: Siedzi teraz w szopie z dużą sunią, która zawsze chodziła sobie luzem po podwórku, ale ma cieczkę i trzebabyło ją zamknąć:roll: Sunie ładnie się dogadują, obie wieeelkie pieszczochy.
...tylko gdzie ten domek ?