Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 1.9k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Beata19 napisał(a):
to wiadomośc od tej Pani

Witam. Dziękuję za bardzo pomocne linki. Czekałam z niecierpliwośćią na waszą wiadomość.

Jestem zainteresowana psiaczkiem o imieniu Funia,jest kochana. Od razu wpadła mi w oko :) Chciałam się dowiedzieć ile ma lat w tej chwili? Czy miała wykonywane jakieś szczepienia,odrobaczenie,czy jest kastrowana itp. Bo nawet jeśli nie chętnie się tym zajmę. Gdzie i kiedy można zobaczyć pieska? I jakie "przyszły właściciel" musi spełniać warunki?

Bardzo proszę o szybką odpowiedź.

Pozdrawiam serdecznie :)

Qrcze, jutro mamy darmowy transport na Śląsk - bo rozumiem że ta Pani jest ze Śląska ?........Prosiła o szybką odpowiedż parę dni temu i milczy
to chyba nic z tego nie bedzie....:shake: Oj Funiu, a tu zima za pasem....:placz::placz:

Posted

Kolejna wiadomośc od tej Pani....

Witam. Tak ostatnio dostałam nr tel. Z tym,że jestem teraz w niezręcznej sytuacji,ponieważ nie jestem w stanie przekonać państwa u których wynajmuję mieszkanie,że chciałabym adoptować pieska. I na razie nie mogę nic w tej sprawie zrobić. Ponieważ wiem,że mają jeszcze prawo do namysłu czekam na pozytywne zdanie. Z tym,że parę dni temu przygarnęłam szczeniaczka który błągał się u nas na osiedlu. I jak na razie liczę na to,że nikt się o tym nie dowie. Mam nadzieję również,że nie będę musiała oddawać go gdziekolwiek. Jest mi naprawdę przykro bo chciałam zapewnić dom suni i pomóc jak tylko bym mogła. Ale na dzień dzisiajszy nie mogę tego uczynić :( . Chciałabym liczyć na wyrozumiałość. I dla potwierdzenia tego co tutaj piszę moge wysłać zdjęcia tego pieska którego "posiadam" w domu.
Więc jak narazie mogę pomóc pieskom wpłacając pieniążki na konto co jakiś czas daną kwotę. Jest mi naprawdę przykro bo miałam nadzieję,że ich zdanie co do czworonoga będzie pozytywne ;( .

Pozdrawiam serdecznie.