Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kali04 napisał(a):
Witam.
Ujawniam się, ujawniam. Urabiam męża ale muszę trochę odpuścić bo wściekły strasznie przez ten mecz:shake:. Dobrej nocy wszystkim życzę.

kali jak tam urabianie;)ugotuj mu cos smacznego:lol:

Posted

rita60 napisał(a):
kali jak tam urabianie ;) ugotuj mu coś smacznego:lol:

Kali, nawet być ci pomogła z tym gotowaniem, ale w moim wypadku... bardziej ci pomogę nie gotując [że tak delikatnie ujmę moje talenty kulinarne :evil_lol:]...

Posted

Z gotowaniem to będzie problem, bo gotuje lepiej niż ja:oops:. Pracujemy nad nim we trójkę( ja i dwoje dzieci) więc jest na straconej pozycji:evil_lol:, ale niech ma trochę satysfakcji. Będzie dobrze.
Trzymaj się mała i bądż grzeczna.

Posted

Mam pytanie. Czy jak Sisi zajada to można do niej podejść, czy nie warczy? Bo dzieci zwłaszcza bardzo małe lubią podjadać psu z miski:evil_lol:. A taka sytuacja będzie miała miejsce za kilka miesięcy. Nie żebym karmiła pociechy psim jedzonkiem.....ale pęd poznawczy malucha jest zawrotny i nigdy się wszystkiego nie przewidzi.

Posted

właśnie skończyłam żreć leki na uspokojenie i 1/4 syropku też na uspokojenie :angryy: otóż dama postanowiła pozwiedzać i wyszła sobie z podwórka goniłam ją przez 5 ulic w wysokich butach bo miałam właśnie jechać do teściowej

Posted

Iwonko, Sisi chciała Ci fundnąć mały jogging, szkoda, że nie ma zimy, bo byś wskoczyła na sanki, zaprzągła Cesarzową i heja ;) :)

Posted

Kali myśle , że suche żarełko mogą sobie dzidzie zajadać do woli bo ona za tym nie przepada a z rączki bierze delikatnie nawet nie muśnie ząbkami dłoni prawdziwa cesarzowa:razz:

Posted

To fajnie. Osobiście też nie lubię jak mi ktoś grzebie w talerzu i uczę dzieciaki, że zwierzaki też mają prawo do spokojnego posiłku.
Cesarzowa poszła na obchód włości :evil_lol: ?
Mąż jest prawie na prostej;).

Posted

No na reszcie znalazłam chwilkę co by tą ślicznotę odwiedzić. Mam nadzieję że wszyscy w nowym domku baaaardzo Sisi pokochają :loveu: Helga jesteś niesamowita. Diana już w nowym domku-przesyła Ci buziaki :loveu:

Posted

Cesarzowa ma maniery istny Wersal napewno żałóśnie wyglądałam pędząc za nią w wysokich klapkach niczm Peg Bundy:eviltong: więc się zlitowała i przyszła do mnie :lol: a dzisiaj już humory jej przeszły i dała mi buzi przez okno :oops:

Posted

Kali jeszcze odnośnie Twojego pytania dzisiaj była u mnie moja póltoraroczna siostrzenica sunia zachowywała się jak aniołek :pale ja mam sztywną regułe od nastu lat nigdy pies szczególnie duży nie zostawał sam z dziećmi lepiej spóżnić się z obiadem niż do końca życia płakać i wyrzucać sobie lekkomyślność

Posted

Kocham psy to moje życie ale staram się pamiętać o tym , że pies może zareagowac różnie nawet agresją w ekstremalnych dla siebie warunkach. Pies też ma swoje prawa i humory trzeba to uszanować

Posted

Kali życzę powodzenia w przekonywaniu męża ;) wiesz do tego żeby go przekonać niekoniecznie musisz umieć gotować są inne metody skuteczniejsze:eviltong: