Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

moja chrześnica chce wyjechać na wakacje i zostawić u mnie swoją sukę i królika i tu problem bo Vanilla z Lumiki niezbyt się lubią .Jeżeli możesz to się określ bo muszę jakoś zaradzić z sukami inaczej dziewczyna nie wyjedzie a po maturze odpoczynek napewno jej się przyda;)

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Myślę, że w przyszłym tygodniu. W tą sobotę i niedzielę pracujemy a poza tym mamy spęd rodzinny, więc dla suńki to nie byłoby komfortowe zupełnie.
Im bliżej tym większa radość ale i obawy też rosną:evil_lol:.
Jak Vanillia zniesie rozstanie z tobą, jak nas przyjmie?
Napisz czy sunia ciągnie na smyczy?

Posted

sunia jest bardzo otwarta i przyjacielska dla ludzi no landrynka po prostu:loveu: a na smyczy nie ciągnie nawet jak idzie z moim synem (8 lat ) więc nie będzie problemu a rozstanie zniesie dobrze bo z ciotkami bardzo chętnie jezdzi samochodem i jest wesolutka

Posted

Kali przekonałam ją co do jedzenia suchego i puszeczek więc nie powinnaś mieć problemu z jedzeniem suka je ładnie 2 razy dziennie :eviltong:najchętniej jednak ryżyk z mięskiem ale niekoniecznie:razz:

Posted

[quote name='Helga72']al-ka to ciekawe jak ta ponderosa wygląda i czy jest wymagająca glebowo o takim drzewku nie słyszałam ile to się ciekawych rzeczy człowiek dowie na tym Dogo ktoby pomyślał :cool3:
To jest bardzo ładna sosna,ma dłuugie,miękkie igły

Posted

Kali, jutro trzeba zdjąć Vanillce szwy, więc zrobię fotki :) Zaszczepimy też na choroby zakaźne. Tak więc kolejne szczepienia będą Was czekały dopiero za rok.

Helga, potrzebuję Twój numer telefonu, ale spoko, jeśli nie masz netu, to wezmę od Kai.

Posted

Kali, możesz mnie zabić - zapomniałam zrobić Vanilli zdjęcia. Byłam zajęta Zulką (która od wczoraj jest w lecznicy) - ma nowotwór płuc - przepraszam.

W każdym razie Cesarzowa ma już zdjęte szwy i jest zaszczepiona na choroby zakaźne :)

Posted

katya napisał(a):
Kali, a nie wolisz tak jej już od razu na żywo zobaczyć? :cool3:

Oj pewnie, że wolisz. Te zdjęcia to dla dzieci. Ale szykujcie ją drogi.
Muszę do ciebie zadzwonić i umówić się konkretnie. Co myślisz o końcu tygodnia?:lol:
Mamy już smycz. Na razie chodzą w niej na zmianę dzieciaki i udają psa:evil_lol: .

Posted

Kali suka w tej chwili jest u moich rodziców więc im szybciej tym lepiej. Moje podwórko przypomina krajobraz po bitwie zalegają sterty starej papy i dechy z gwozdziami . W tych warunkach ze wzgledu bezpieczeństawa dałam ją do rodzicow ale ona zupełnie nie dogaduje się z Cziką rodziców i nawet lekko ją poturbowała. Rozumiesz , że czekam na Ciebie jak na boskie zmiłowanie bo moje psy też u rodziców .

Posted

Nie nadwyrężaj cierpliwości mojego ojca bo w tym tygodniu wcisnęłam mu jeszcze kota z tasiemcem , którego jakiś pomysłowy Dobromir przerzucił mi przez płot ...