Helga72 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Kali się nie załamuj :cool3: ja z kotami tak tylko dramatyzowałam teatralnie:evil_lol:jak mój starszy kot się postawił i zadał jej bobu to wiała do mnie aż miło:cool3: Quote
Helga72 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 Kali ale jak ogród to już koniecznie solidna ławka bo my z cesarzową wieczrami siadamy na ławce jest miło i spokojnie ona częściowo u mnie na kolanach bo cała się nie zmieści ;) Quote
Helga72 Posted June 16, 2008 Posted June 16, 2008 śpijcie dobrze kochane cioteczki:loveu: szczególnie Ty Kali bo dla Ciebie sen i odpoczynek są bardzo;) ważne i nic się nie martw już wkrótce Katya ustali termin sterylki i seksualne excesy Sisi ( Vanilli ) miną:evil_lol: Quote
kali04 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 [php]HELGA NAPISAŁ: bo ja już jak gad prehistoryczny się czuje tak staro znaczy[/php] Bez przesady, toż przecież młódka z Ciebie jeszcze;). Trzymam kciuki za sterylkę i niech maleństwo dobrze ją zniesie. Opowieści o Sisi bardzo mile widziane. Czy sunia śpi na dworzu, czy zamykasz ją na noc w kuchni? Dzieciaki już się pogodziły i stwierdził, że wszyscy bedą mogli głaskać Vanilkę:lol::lol:. Quote
Helga72 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Jak już wcześniej pisałam cesarzowa rezyduje w mojej letniej kuchni tam sypia i jada wypoczywa na wolnym powietrzu i opala się:cool1: o dzissiaj obraziła się okropnie bo nie zdążyłam ugotować jej ryżyku tylko dałam pudzkę drobiową stoi do tej pory nawet nie ruszyła suchego też nie :shake: ona jada tylko to co ja jej ugotuje:eviltong: Quote
Helga72 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 na przeprosiny dostała kość cielęcą i trochę jej przeszło a jak zabrała kość mojemu psu to zabrałąm jej z pyska nawet nie warknęła milusia taka:loveu:wie , że sprawiedliwość musi być każdy dostał swoją kość nie ma zabierania słabszemu:diabloti: Quote
Helga72 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Kali a w jakim wieku pociechy czy wiedzą już jak sunia będzie miała na imię :razz: Quote
Helga72 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 dzisiaj tylko kolacyjka a jutro tylko woda przed zabiegiem głodówka niestety:-( jak trzeba to trzeba znieczulenie ogólne więc głodówka to mus ale rana napewno szybko się zagoi bo sunia jest młoda , silna i mamy ubranko specjalne żeby nie zerwała szwów i nie drapała rany. Bedzie dobrze to super lekarze :loveu: Quote
rita60 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 No pewnie:lol:musi byc dobrze,trzymamy kciukasy i pazurki:lol: Quote
bonsai_88 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Życzę, żeby goiło się tak jak Birmie przez pierwszy tydzień, a później jeszcze lepiej :) Quote
kali04 Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 Helga72 napisał(a):ona jada tylko to co ja jej ugotuje:eviltong: To chyba będę musiała wziąć i Ciebie :evil_lol: :lol:. Dzieciaki w wieku 8 i 4 lata. Imię zostaje - Vanillia. Quote
Helga72 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Kali wierz mi dostałabyś rozstroju nerwowego gdybym zjawiła się z całą czeredą a imię to jest wpisane w książeczkę więc nie będzie zamieszania. Ja mam dzieci w wieku 11 i 8 lat w niedzielę mam kinder party bo córka ma urodziny 22 a syn imieniny 24 tzn. Jan ; więc połączyłam imprezy bo to oszczędniej;) Quote
Helga72 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Vanilla dzisiaj pości nie jest zadowolona tym bardziej , że moje psy dostały papu a ona nie :shake: jeszcze się uczeszemy, wycałujemy i o 17 przyjeżdżają dziewczynki i do weta potem przez całą noc będzie pod opieką lekarzy w lecznicy.Chodzi o to żeby mieli ją na oku jak się wybudzi z narkozy tak więc będzie pod super opieką:lol: Niestety nie mogą tego powiedzieć o sobie pacjenci w szpitalach ani noworodki pozostawiane bez opieki lekarskiej:angryy::mad: Quote
Helga72 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dobra ciotki lete na pole gdzie mój pot wsiąka w rolę:cool3: Quote
rita60 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Helga72 napisał(a):Dobra ciotki lete na pole gdzie mój pot wsiąka w rolę:cool3: Ot poetka ludowa:evil_lol::lol::evil_lol: Quote
katya Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 Wanilka zawieziona do lecznicy, wyspacerowana po głupim Jasiu i wygłaskana przy goleniu łapki i podawaniu narkozy. Jak zwykle wzbudziła zachwyt wszystkich lekarzy łącznie z właścicielem lecznicy :cool3: Quote
kali04 Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Cóż się dziwić, przecież to piękna sunia. Trzymam kciuki żeby wszystko było ok. Quote
katya Posted June 19, 2008 Author Posted June 19, 2008 Wszystko okej. Vanilka już od 10.45 jest znowu u Iwonki, w pięknej sukienusi i w dobrym humorze :) Quote
rita60 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 katya napisał(a):Wszystko okej. Vanilka już od 10.45 jest znowu u Iwonki, w pięknej sukienusi i w dobrym humorze :) To wspaniale:multi:czekamy na wiesci od Iwonki. Quote
Moriaaa Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 katya napisał(a):Wszystko okej. Vanilka już od 10.45 jest znowu u Iwonki, w pięknej sukienusi i w dobrym humorze :) To dobrze, że wszystko dobrze;) Quote
Helga72 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 Vanillia trochę osowiała i obolała ale to normalne dużo śpi i odpoczywa myślę , ze jutro będzie zdecydowanie lepiej . A za to ja zostałam objechana przez ciotki , że z suki chart się zrobił po moich zabiegach fryzjerskich i jestem załamana :placz:O teraz to napewno zamknę się w sobie:oops: Quote
Helga72 Posted June 19, 2008 Posted June 19, 2008 jeszcze wenflon w łapce ale jutro wyciągniemy i zagoi się kuku;) Quote
kali04 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 Dopiero dzisiaj zdołałam się zalogować na dogomanii:angryy:. Cieszę się, że jest już po wszystkim i sunia dobrze zniosła sterylkę:loveu:. Wracaj do zdrowia mała . Quote
Recommended Posts