Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Kali się nie załamuj :cool3: ja z kotami tak tylko dramatyzowałam teatralnie:evil_lol:jak mój starszy kot się postawił i zadał jej bobu to wiała do mnie aż miło:cool3:

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Kali ale jak ogród to już koniecznie solidna ławka bo my z cesarzową wieczrami siadamy na ławce jest miło i spokojnie ona częściowo u mnie na kolanach bo cała się nie zmieści ;)

Posted

śpijcie dobrze kochane cioteczki:loveu: szczególnie Ty Kali bo dla Ciebie sen i odpoczynek są bardzo;) ważne i nic się nie martw już wkrótce Katya ustali termin sterylki i seksualne excesy Sisi ( Vanilli ) miną:evil_lol:

Posted

[php]HELGA NAPISAŁ:
bo ja już jak gad prehistoryczny się czuje tak staro znaczy[/php]

Bez przesady, toż przecież młódka z Ciebie jeszcze;).
Trzymam kciuki za sterylkę i niech maleństwo dobrze ją zniesie.
Opowieści o Sisi bardzo mile widziane.
Czy sunia śpi na dworzu, czy zamykasz ją na noc w kuchni?
Dzieciaki już się pogodziły i stwierdził, że wszyscy bedą mogli głaskać Vanilkę:lol::lol:.

Posted

Jak już wcześniej pisałam cesarzowa rezyduje w mojej letniej kuchni tam sypia i jada wypoczywa na wolnym powietrzu i opala się:cool1: o dzissiaj obraziła się okropnie bo nie zdążyłam ugotować jej ryżyku tylko dałam pudzkę drobiową stoi do tej pory nawet nie ruszyła suchego też nie :shake: ona jada tylko to co ja jej ugotuje:eviltong:

Posted

na przeprosiny dostała kość cielęcą i trochę jej przeszło a jak zabrała kość mojemu psu to zabrałąm jej z pyska nawet nie warknęła milusia taka:loveu:wie , że sprawiedliwość musi być każdy dostał swoją kość nie ma zabierania słabszemu:diabloti:

Posted

dzisiaj tylko kolacyjka a jutro tylko woda przed zabiegiem głodówka niestety:-( jak trzeba to trzeba znieczulenie ogólne więc głodówka to mus ale rana napewno szybko się zagoi bo sunia jest młoda , silna i mamy ubranko specjalne żeby nie zerwała szwów i nie drapała rany. Bedzie dobrze to super lekarze :loveu:

Posted

Helga72 napisał(a):
ona jada tylko to co ja jej ugotuje:eviltong:

To chyba będę musiała wziąć i Ciebie :evil_lol: :lol:.
Dzieciaki w wieku 8 i 4 lata. Imię zostaje - Vanillia.

Posted

Kali wierz mi dostałabyś rozstroju nerwowego gdybym zjawiła się z całą czeredą a imię to jest wpisane w książeczkę więc nie będzie zamieszania. Ja mam dzieci w wieku 11 i 8 lat w niedzielę mam kinder party bo córka ma urodziny 22 a syn imieniny 24 tzn. Jan ; więc połączyłam imprezy bo to oszczędniej;)

Posted

Vanilla dzisiaj pości nie jest zadowolona tym bardziej , że moje psy dostały papu a ona nie :shake: jeszcze się uczeszemy, wycałujemy i o 17 przyjeżdżają dziewczynki i do weta potem przez całą noc będzie pod opieką lekarzy w lecznicy.Chodzi o to żeby mieli ją na oku jak się wybudzi z narkozy tak więc będzie pod super opieką:lol: Niestety nie mogą tego powiedzieć o sobie pacjenci w szpitalach ani noworodki pozostawiane bez opieki lekarskiej:angryy::mad:

Posted

Wanilka zawieziona do lecznicy, wyspacerowana po głupim Jasiu i wygłaskana przy goleniu łapki i podawaniu narkozy. Jak zwykle wzbudziła zachwyt wszystkich lekarzy łącznie z właścicielem lecznicy :cool3:

Posted

katya napisał(a):
Wszystko okej.
Vanilka już od 10.45 jest znowu u Iwonki, w pięknej sukienusi i w dobrym humorze :)

To wspaniale:multi:czekamy na wiesci od Iwonki.

Posted

Vanillia trochę osowiała i obolała ale to normalne dużo śpi i odpoczywa myślę , ze jutro będzie zdecydowanie lepiej . A za to ja zostałam objechana przez ciotki , że z suki chart się zrobił po moich zabiegach fryzjerskich i jestem załamana :placz:O teraz to napewno zamknę się w sobie:oops:

Posted

Dopiero dzisiaj zdołałam się zalogować na dogomanii:angryy:.
Cieszę się, że jest już po wszystkim i sunia dobrze zniosła sterylkę:loveu:.
Wracaj do zdrowia mała .