kali04 Posted July 1, 2008 Posted July 1, 2008 Katya dopiero wróciłam do domu. Nie mam siły:shake: i jest już bardzo późno, zadzwonię jutro. Helga czy dajesz psom jakąś konkretną karmę? Quote
katya Posted July 1, 2008 Author Posted July 1, 2008 Spoko, ja też dopiero jutro coś będę wiedziała :) Quote
Helga72 Posted July 2, 2008 Posted July 2, 2008 Kali jak pisałam wcześniej sama gotuję swoim psom jedzenie nie lubie chemicznej sieczki:eviltong: ale od Moriaaa dostałąm worek suchej karmy i puszki jak mnie nie ma je wszystko zresztą tak jak wspominałam jest u moich rodziców bo u mnie totalna demolka:shake: nie mam siły dodam , że już wróciłam do pracy - młyn:placz: Quote
kali04 Posted July 3, 2008 Posted July 3, 2008 Mam w domu ospę i choruje to młodsze:shake:. Całe szczęście, że ja już chorowałam. Strasznie Cię Helga przepraszam ale nie dam sobie rady sama i musimy jeszcze troszkę poczekać:-(. Quote
kali04 Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 Co u Was słychać? Ja mam sajgon w domu i strasznie jęczącą czterolatkę:shake:. MAM nadzieję że jeszcze dwa dni i będzie po wszystkim tzn. po ospie w swędzącym stadium. Jak suńka ? Quote
nata od jadzi Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 czterolatko zdrowiej, bo ja już na zumi sprawdzam jak do was dojechać :razz: Quote
katya Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Trafimy na pewno, Nata kieruje, Łukasz pilotuje a dwie blondyny z tyłu :razz: Zdrowia dla czterolatki! A Wanilia na "kumornym" u rodziców Helgi chyba jeszcze. Quote
kali04 Posted July 6, 2008 Posted July 6, 2008 Traficie napewno. Do nas bardzo łatwo dojechać, punkty kontrolne i orientacyjne są bardzo wyrażne. Katya ma do mnie telefon i żaden problem. Żebyście tylko trafili na Trasę Toruńską a dalej droga prosta:multi:. Mała czuje się już lepiej, czekam na wysyp u starszego ale jego to można już zostawić samego w domu na parę minut. Ta druga blondynka to kto? Quote
katya Posted July 6, 2008 Author Posted July 6, 2008 Jedna to Wanilia, a druga to oczywiście ja ;) Quote
Helga72 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 i ja też pytam kiedy?????????????????????????????????????????? Quote
Helga72 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Katya czytasz w moich myślach to niesamowite:oops: Quote
jola od jadzi Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Czy mogę dołączyć do Was, dziewczyny z pytaniem? Quote
katya Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 Ale się dziewczynki rozpędziłyście, a Kali już poszła pewnie spać. Jutro się zdzwonimy! Quote
kali04 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Jestem i jeszcze nie śpię ale czasem rodzina odcina mnie od komputera:evil_lol:. Powiem tak: jestem nieosiągalna w srodę i czwartek a potem do dyspozycji;). Pod telefonem jestem całą dobę. Quote
katya Posted July 7, 2008 Author Posted July 7, 2008 To może piątek? Ciekawe czy pasuje Natalce. Quote
kali04 Posted July 7, 2008 Posted July 7, 2008 Czekam cierpliwie mile dzieciaki trochę mniej. Moja mała cały czas zaraża ospą sprawdzcie czy chorowaliście, bo nie chciałabym mieć kogoś na sumieniu:roll:. Quote
nata od jadzi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 piątek mi wstępnie pasuje, choć ciągle mi się wydaje że o czymś zapomnialam i mam coś do załatwienia... :confused: Quote
Helga72 Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 oby piątek błagam rodzice są już wykończeni Kali miej na względzie to , że nie chce zostać sierotą w tak młodym wieku:placz: Quote
jola od jadzi Posted July 8, 2008 Posted July 8, 2008 Ja wiem, o czym Natalia zapomniała, o imieninach Dziadka Quote
kali04 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Helga72 napisał(a):oby piątek błagam rodzice są już wykończeni Kali miej na względzie to , że nie chce zostać sierotą w tak młodym wieku:placz: A mówiłaś, że Vanillia jest spokojna:mad:. Jutro jak wszystko dobrze pójdzie sunia będzie u mnie:loveu:. Mam pytanie : moja przyjaciółka sprawiła sobie szczeniaka też sunię jak je ze sobą zaprzyjaźnić:roll:. Katya jutro moja mała ma imieniny(Kalina), czy możecie to jej psa przekazać tak trochę bardziej niż reszcie? Quote
Helga72 Posted July 10, 2008 Posted July 10, 2008 Kali czy rozwinęłaś już czerwony dywan na przyjęcie cesarzowej:multi: Quote
Recommended Posts