Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 277
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Helga72 napisał(a):
Kali życzę powodzenia w przekonywaniu męża ;) wiesz do tego żeby go przekonać niekoniecznie musisz umieć gotować są inne metody skuteczniejsze:eviltong:

I to jest to:evil_lol::lol::evil_lol:..........

Posted

kali04 napisał(a):
Już dawno wprowadzone w życie :evil_lol:.
Wanillia może się szykować do przeprowadzki:lol:.
Kiedy będzie sterylka?

Naprawde:crazyeye:........:multi::multi::multi:jednak kobieta to potrafi:evil_lol::lol::evil_lol:

Posted

Napisał Helga72
Kali życzę powodzenia w przekonywaniu męża ;-) wiesz do tego żeby go przekonać niekoniecznie musisz umieć gotować są inne metody skuteczniejsze:eviltong:

Ja wiem, że są skuteczniejsze metody, ale w nich już nie będę pomagać :evil_lol:...

Cieszę się, ze cesarzowa ma już znaleziony domek :multi:

Posted

Kochane ciotki a więc dalej pozostajemy w temacie cesarzowa lubi młodą marchewkę nie wiem z czym wspomniana marchewka jej się kojarzy ale notorycznie , bezwstydnie na oczach gawiedzi wykorzystuje seksualnie mojego kundla :eviltong:

Posted

Kali jeżeli mieszkasz na parterze codziennie rano dostaniesz buzi w usta przez okno:loveu: aha i pamiętaj raz w tygodniu surowe jajeczko Sisi bardzo lubi i jest zbawienne dla jej sierści :lol:

Posted

Ma się ten dar przekonywania:evil_lol:. O jajku będę pamiętać ale ta marchewka..........:roll::roll:. Mam nadzieję, że po sterylce przejdzie jej chęć na molestowanie, bo jak się przerzuci na dzieciaki?
Helga, Twoje iglaki i futrzaki muszą jednak trochę pocierpieć bo Sisi moge przejąć dopiero na początku lipca.
Moje dzieciaki już się spierają, które będzie się z nią bawiło i czyja będzie - straszna rywalizacja:lol:.

Posted

ciotki a teraz stara szkoła ze względu na mój rocznik;) kotom podajemy tylko żółtko pies może dostać całe surowe jajko kiedyś podawało się jajko w sorupce:cool3:

Posted

na sierść zamiast sztucznych proszków siemie lniane pycha:eviltong: Kali już mówię co z drzewkami ona je po prostu depcze niegdy nie przejdzie obok róży tylko po róży jedyny pocieszający fakt to to , że nie obsikuje iglaków bo one na psie siki strasznie wrażliwe i zaraz żółkną:placz: no jak widać typowa blondynka :cool3: