Helga72 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Wyjełam 3 kleszcze i zginęły śmiercią tragiczną tzn.ukamienowanie :-( a suka nareszcie ma swój kolor sierści jest złoty aha a z kołtunów to byłaby galanta poducha tyle tego:crazyeye: zauważyłam , że puszczona ze smyczy na podwórku kota zagoni a taka się wydwała spokojna :evil_lol: apetyt dopisuje mojemu Bennemu wystawiłam miseczkę ( wielkości prodiża prawie ) bo wydawało mi się że ryż ciut gorący więc myślę na podwórku szybciej ostygnie a tu wychodzę niespodzianka :-o ryżyku i mieska została garstka tak dla wróbli a cesarzowa kwadratowa z przejedzenia :cool3: Quote
Helga72 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 teraz śpi idę pomasować jej brzuch bo wywaliła brzuchol do góry ;) chyba dziś już nie będzie jadła kolacji :eviltong: dobra lece do garów bo muszę ugotować żarełko dla moich psów . To co zostawiła Sisi w miseczce nie starczy nawet dla małego mojego kundelka a co dopiero dla Beja :lol: aha koty znowu mają traumę:-( Quote
katya Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Te Twoje koty to mają los, kurcze... Kwadratowa Cesarzowa ;) Quote
szajbus Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Matko kochana, kolejne dziczko, które miało dzieci. Iwonko, znów ci sie trafił słodki tymczasik! Jestes kochana. Sisi czeka na kochający domek! Quote
Helga72 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Sisi to bardzo dobrze dobrze wychowana sunia bez pozwolenia nie wejdzie do domu podejrzewam , że przez cały czas była na podwórku . Bardzo upodobała sobie moją letnią kuchnię i tam śpi i jada co ma swoje dobre strony bo Bej jej nie molestuje. Quote
Helga72 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Spacer z nią to prawdziwa przyjemność bo sunia idzie przy mnie i nie szarpie bardzo się pilnuje :p Quote
Helga72 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Cioteczki muszę się Wam przyznać , że wystrzygłam suni dredy i teraz wygląda ciut ... no wiecie :oops: hmmm... szczególnie ogon Quote
katya Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Iwonko, nie martw się, bo ogon to prawie cały był jednym wielkim dredem... Quote
Ulaa Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 katya napisał(a): Uluś, jeśli ludzie wydali Ci się sensowni, to dawaj numer telefonu lub maila na PW albo gg, dziękuję. Po 1 rozmowie tel. ciężko wyczuć ;) ale może akurat. To w lubelskim. Katya wyślę Ci na gg jak wrócę na swojego kompa :roll: Quote
Isadora7 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Helga72 napisał(a):Cioteczki muszę się Wam przyznać , że wystrzygłam suni dredy i teraz wygląda ciut ... no wiecie :oops: hmmm... szczególnie ogon To wszystko odrośnie, a sunia będzie jeszcze piękniejsza. Dobrze zrobiłaś. Quote
luka1 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 kilka tygodni temu oddałismy Ralfa - lonobergera do domu za który ręczę na 1000%. Jeśli sunia nie znajdzie domu z ktorym rozmawiałyscie podrzucę ja mojemu Panu. Dom jest o tyle fajny że mieści sie na wsi, ogrodzone jest 3000 m i psiska i konie maja tam całkowitą wolność. Właściciele skończeni zwierzoluby mieszkają na wsi ale pracuję w Warszawie. To tacy światowi ludzie. Mogę podpytać. Quote
E.DEREK Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 W marcu do bardzo dobrego domku w Łodzi pojechał krzyczkowy Milton (mix anatoliana). Domek sprawdzała Hanka456 (jeszcze raz bardzo dziękuję:p ). Właściciele myśleli o adopcji drugiego psa po pewnym czasie. Spróbuję ich przekonać, że to właśnie ten moment ;) Czy planowana jest sterylizacja suczki ? Quote
ewatonieja Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 jako ze Vanillka jest pod opieka Fundacji to sterylizacja myślę,że bedzie gwarantowana Quote
katya Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 nata od jadzi napisał(a):będzie, będzie. nie ma innej opcji. Dokładnie, sterylka będzie bankowo. Quote
katya Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 Acha, kto ma fajnych ludzi pod bokiem zainteresowanych adopcją tego cuda, niech podaje mu mój numer lub mail: Kasia, 604 172 405 [email protected] Ulaa, jeszcze nie dostałam od Ciebie tego kontaktu na gg, ale jeśli dom zainteresowany byłby gdzieś bliżej, to chyba od niego zaczniemy. Moriaaa, czekamy na fotki ;) Jak myślicie, kiedy umawiać sterylkę? Helgo, co myślisz? Teraz znasz sunię najlepiej. Quote
rita60 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 katya napisał(a):Dokładnie, sterylka będzie bankowo. Nie watpie Kasiu;):cool3: Quote
Helga72 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Katya Sisi jest w dobrej formie jest młoda i silna nie jest tak wyniszczona jak Dharma jężeli chodzi o sunię to sterylka choćby jutro suka jest naprawde w dobrej formie.Myślę jednak , że szczegóły trzeba uzgodnić z Moriaaa . Wiecie ciekawa rzecz mały wjeżdżał rowerem i nie zamknął furtki a suka nawet nie drgnęła leżała przy mnie i nie zamierzała uciekać. Sisi jest dobrze nastawiona do ludzi i powoli przestaje reagować ze strachem na uniesienie ręki . Jestem pewna , że przyszły właściciel będzie zadowolony bo suka jest czujna ale nie ma morderczych instynktów i z łatwością daje się przywołać. Quote
Helga72 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Wczoraj co prawda się przejadła ale już dzisiaj wie , że o żarełko nie trzeba walczyć bo jest stale dostępne więc je normalnie bez rzucania się na każdą porcję. Quote
Helga72 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 I jeszcze jedna istotna rzecz suka może spokojnie przebywać z dziećmi nawet małymi berbeciami bo jest spokojna i opiekuńcza i lubi dzieci:loveu: Quote
rita60 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Po prostu idealna sunia:lol:tylko brac i kochac:lol: Quote
katya Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 "Helga72" napisał(a):Myślę jednak, że szczegóły trzeba uzgodnić z Moriaaa . Nie martw się Iwonko, wszystko będzie uzgodnione z szefową :diabloti: Podałabyś mi swój numer gg, co? Quote
Recommended Posts