Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Witamy wszystkich!
Przepraszamy, że zaśmiecamy wątek :oops: ale chcieliśmy się przypomnieć ;)
Oto ostatnia działeczkowa Dinuśka!

Dziękujemy za uwagę i pozdrawiamy serdecznie ;)

Posted

wiem dziewczynki,ze macie swoich bid az za nato, ale zapraszam was na wątek "moich" dwoch dziewczynke jesli finansowo nie mozecie to moze choc ogloszeniowo pomozecie:
Melisy http://www.dogomania.pl/forum/f28/sunia-owczarka-blaga-o-pomoc-nie-dajmy-jej-umrzec-wroclaw-142316/
Hera ; http://www.dogomania.pl/forum/f1155/hera-typ-owczarka-sunia-l14-czy-cos-jeszcze-ja-czeka-procz-smierci-wroclaw-142335/
bardzo wam z gory dziękuje

Posted

[quote name='jaro1']Witamy wszystkich!
Przepraszamy, że zaśmiecamy wątek :oops: ale chcieliśmy się przypomnieć ;)
Oto ostatnia działeczkowa Dinuśka!

Dziękujemy za uwagę i pozdrawiamy serdecznie ;)

Czyżby sunia dorobiła sobie kumpla labka?:crazyeye::p

EwaB - Maja chyba w końcu zostanie jednak w Otwocku...z resztą niech Erka sie wypowie, bo ja jak zwykle wiem z 3 ręki...

Posted

Jaaga bardzo się cieszę!! który? :cool3:

andziu z tego co ja też wiem, Maja zostaje w otwocku podobno jednak się zdecydowali ją zostawić, trochę z nią pracowali i są efekty.

Posted

ewelinka_m napisał(a):
Jaaga bardzo się cieszę!! który? :cool3:

andziu z tego co ja też wiem, Maja zostaje w otwocku podobno jednak się zdecydowali ją zostawić, trochę z nią pracowali i są efekty.

OK, chciałam potwierdzić, bo pytał potencjalny domek:p.

Posted

Słyszałam, że u Kabały wisi ogłoszenie o oddanie rodowodowego labka czarnego 6 letniego, podobno właściciele- starsi ludzie, sobie nie radzą z energicznym psem

Posted

Jutro prawdopodobnie wszystkie trzy szczeniaczki jadą do domów. Tak sie złozyło, ze o każdego z nich ktoś zadzwonił. Fajni ludzie, uświadomieni, małe zostaną zaszczepione.
Gdyby był transport, to znowu mozecie cos podesłać ;).

Posted

Jaaga jeestem w pozytywnym szoooku:) oby się wszystko udało...
Trzymajcie kciuki.Dziś jak dzwoniłam to dowiedziałam się, że są szanse na domek dla jednego szczeniora ale żeby dla wszystkich:):):)?

Posted

Małe mają rozjechać sie po Polsce, nie zostaną nawet w Katowicach. Cieszę się, ze jest nimi takie zainteresowanie. Dwie osoby biorą maluchy na 100%, a myśle, ze chłopczyk też pojedzie, bo pan dzwonił konkretnie o niego.

Posted

A ja myślałam, że właśnie po chłopczyka ustawi się kolejka...bo na wszystkich osobach, kórym pokazywałam zdjęcia to ten biały zawadiaka robił najbardziej pozytywne wrażenie.3mamm kciuki za domki najlepsze na świecie:)

Posted

Ja tez myślałam, że jego tylko będą chcieli, a tu niespodzianka :eviltong:.
Domki sa fajne, do byle jakich, czy takich sobie nie dałabym ich.

Czy ma ktoś jakieś jeszcze zdjęcia rudej suki, matki dwóch czarnych suczek, która została wypuszczona po sterylizacji? Czy byłaby jakaś szansa na transport dla niej, bo jeśli bede wiedziała, co o niej mówić, to mogę ją reklamować.

Posted

Dziekuje za zdjęcia. Myslę, że bez problemu suczka powinna znaleźć dom, tylko czy jest szansa na transport, bo to najważniejsze. To samo ze szczeniakami. Nikt nie pojedzie tak daleko po szczeniaka.
Dziś już miałam 3 tel. o onka.

Posted

Jaaga napisał(a):
Dziekuje za zdjęcia. Myslę, że bez problemu suczka powinna znaleźć dom, tylko czy jest szansa na transport, bo to najważniejsze. To samo ze szczeniakami. Nikt nie pojedzie tak daleko po szczeniaka.
Dziś już miałam 3 tel. o onka.

co do transportu...myślę, że albo nasze podrózniczki:loveu: cos wymyślą, albo Maja ze Starachowic, gdyby dało radę zabrać choć parę maluszków;)

Posted

andzia69 napisał(a):
Czyżby sunia dorobiła sobie kumpla labka?:crazyeye::p

To pies brata. My jesteśmy zapsioną rodziną prawie każdy u nas ma psa :lol:

Posted

Na transportowym jakas osoba z okolic Katowic oferuje transport... moze warto sie dowiedziec. koszt transportu z kielc do katowic i z powrotem wyniosl nas 100 zl..
teraz jest kwestia tego, ze trzebaby zlapac ta sunie z Bolechowic i chyba dac do hoteliku czy cos...
jesli nic sie nie znajdzie, to moge pojechac...z tym ze nie wiem jeszcze kiedy... chcialabym uniknac weekendu bo ruch do katowic jest wtedy masakryczny i srednio bezpiecznie jest wtedy na trasie

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...