Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

erka napisał(a):

Nie wiem, co z nią będzie, bo ja jutro jestem ostatni dzień w pracy.

Pewnie będziesz i tak odwiedzać teren.

• Replies 9.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Erko widziałam tego czarno białego psiaka na przystanku 46 na stoku, ale nie miałam akurat aparatu, pójdę tam jeszcze wieczorem i spróbuję mu zrobić fotki. Mam nadzieję, że go zastanę bo szczerze powiedziawszy to zobaczyłam go tam dziś po raz pierwszy, a podobno on tam już siedzi od dłuższego czasu.

Posted

Witam potzrebuje pilnie pomocy....dzisiaj w Piekoszowie potracono samochodem szczeniaczka na naszych oczach piszczał przerażliwie ....ludzie wogóel nie zareagowali zabrałam go do weta zszył my głowke i dał antybiotyk . problem polega na tym ze mam 3 psy i 3 koty i rodzice sie nawet nie zgadzaja na tymczas dla niego...powiedzieli ze jesli w ciagu paru dni go ktos nie wezmie bede go musiała oddac do schronu:roll:
pomózcie bo nie wiem co mam robic

Posted

Baghera napisał(a):
Witam potzrebuje pilnie pomocy....dzisiaj w Piekoszowie potracono samochodem szczeniaczka na naszych oczach piszczał przerażliwie ....ludzie wogóel nie zareagowali zabrałam go do weta zszył my głowke i dał antybiotyk . problem polega na tym ze mam 3 psy i 3 koty i rodzice sie nawet nie zgadzaja na tymczas dla niego...powiedzieli ze jesli w ciagu paru dni go ktos nie wezmie bede go musiała oddac do schronu:roll:
pomózcie bo nie wiem co mam robic

W takim stanie do schronu to smierc dla niego...
A co powiedział wet? nie ma nic połamanego?
W jakim wieku ten szczeniror?

Posted

wet powiedział ze wszystko ok...szczeniak jest w szoku ale nie ma nic złamanego wstzras mózgu tez miał...zszył mu rane na głowce i dał antybiotyk ....piesek zachwuje sie naturalnie jest ruchliwy i ciekawski....
a wiek kurcze nie wiem młodziutki moze ze 3-4 miesiace

Posted

Baghet zrob mu przed wszytskim zdjęcia - myślę, ze trzeba mu będzie założyć osobny wątek - moze ktos weznie go na dom tymczasowy. Ale najpierw wstaw zdjęcia,będzie łatwiej

Posted

Niestety nie ma nikogo do pomocy:shake:.
Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z hotelu, że muszę jak najszybciej zabrać 4 kociaki.
Kompletnie nie mam co z nimi zrobić.
Jutro musze zabrać do siebie do domu tą malutką suczkę ze Ściegiennego, która już została wysterylizowana.
Kotków już niestety nie wezmę, nie wiem, co z nimi będzie, zostaje schron, czyli śmierć.
Dając je do hotelu miałam nadzieję, że może ktoś pomoże , ale niestety, szkoda było tylko wydawać kasę.

Posted

Beka, Nora, gdyby się dała złapać może wysiedziałaby w kojcu, ale na razie to niemożliwe.
Ale teraz nawet nie ma kto ją oswajać. Ja niestety nie będę mogła tam jeździć.

Posted

psiak jest bardzo ciekawski i inteligentny....niestety przynisł pchełki i teraz moje sie drapią i mam jeszcze gorzej w domu o to:-(

Posted

Baghera napisał(a):
psiak jest bardzo ciekawski i inteligentny....niestety przynisł pchełki i teraz moje sie drapią i mam jeszcze gorzej w domu o to:-(

a ty jestes z Kilec rozumiemi? trzeba by bylo podać mu preparat na pchły. naprawdę proponuję ( uparcie ) by psiekowi założyc ten wątek , bo moze ktoś sie znajdzie na DT, zeby go do siebie zabrac

Posted

ja mieszkam koło Piekoszowa...preparat na pchełki dostał, był izolowany nawet od moich psów ale jakims cudem zaczeły sie drapać:roll:
a jak sie zakłada osobny wątek??? kurcze głupio mi ale jesli chodzi o intenet i komputer to kompletna noga ze mnie jest:-(

Guest
This topic is now closed to further replies.

• Create New...