ewab Posted July 7, 2009 Posted July 7, 2009 erka napisał(a): Nie wiem, co z nią będzie, bo ja jutro jestem ostatni dzień w pracy. Pewnie będziesz i tak odwiedzać teren.
ewab Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Mag.da Psotkę można już chyba zdjąć z pierwszej. Sunia ma domek.:lol:
saga_86 Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Erko widziałam tego czarno białego psiaka na przystanku 46 na stoku, ale nie miałam akurat aparatu, pójdę tam jeszcze wieczorem i spróbuję mu zrobić fotki. Mam nadzieję, że go zastanę bo szczerze powiedziawszy to zobaczyłam go tam dziś po raz pierwszy, a podobno on tam już siedzi od dłuższego czasu.
Baghera Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Witam potzrebuje pilnie pomocy....dzisiaj w Piekoszowie potracono samochodem szczeniaczka na naszych oczach piszczał przerażliwie ....ludzie wogóel nie zareagowali zabrałam go do weta zszył my głowke i dał antybiotyk . problem polega na tym ze mam 3 psy i 3 koty i rodzice sie nawet nie zgadzaja na tymczas dla niego...powiedzieli ze jesli w ciagu paru dni go ktos nie wezmie bede go musiała oddac do schronu:roll: pomózcie bo nie wiem co mam robic
beka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Baghera napisał(a):Witam potzrebuje pilnie pomocy....dzisiaj w Piekoszowie potracono samochodem szczeniaczka na naszych oczach piszczał przerażliwie ....ludzie wogóel nie zareagowali zabrałam go do weta zszył my głowke i dał antybiotyk . problem polega na tym ze mam 3 psy i 3 koty i rodzice sie nawet nie zgadzaja na tymczas dla niego...powiedzieli ze jesli w ciagu paru dni go ktos nie wezmie bede go musiała oddac do schronu:roll: pomózcie bo nie wiem co mam robic W takim stanie do schronu to smierc dla niego... A co powiedział wet? nie ma nic połamanego? W jakim wieku ten szczeniror?
Baghera Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 wet powiedział ze wszystko ok...szczeniak jest w szoku ale nie ma nic złamanego wstzras mózgu tez miał...zszył mu rane na głowce i dał antybiotyk ....piesek zachwuje sie naturalnie jest ruchliwy i ciekawski.... a wiek kurcze nie wiem młodziutki moze ze 3-4 miesiace
GoskaGoska Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Baghet zrob mu przed wszytskim zdjęcia - myślę, ze trzeba mu będzie założyć osobny wątek - moze ktos weznie go na dom tymczasowy. Ale najpierw wstaw zdjęcia,będzie łatwiej
erka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Niestety nie ma nikogo do pomocy:shake:. Dzisiaj zadzwoniła do mnie pani z hotelu, że muszę jak najszybciej zabrać 4 kociaki. Kompletnie nie mam co z nimi zrobić. Jutro musze zabrać do siebie do domu tą malutką suczkę ze Ściegiennego, która już została wysterylizowana. Kotków już niestety nie wezmę, nie wiem, co z nimi będzie, zostaje schron, czyli śmierć. Dając je do hotelu miałam nadzieję, że może ktoś pomoże , ale niestety, szkoda było tylko wydawać kasę.
erka Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 Beka, Nora, gdyby się dała złapać może wysiedziałaby w kojcu, ale na razie to niemożliwe. Ale teraz nawet nie ma kto ją oswajać. Ja niestety nie będę mogła tam jeździć.
Baghera Posted July 8, 2009 Posted July 8, 2009 GoskaGoska a czy moge ci wysłac te zdjecia na maila??? bo nie umiem wstawiac tu zdjec...wstyd ale nie umiem:oops:
ewelinka_m Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Baghera napisał(a):GoskaGoska a czy moge ci wysłac te zdjecia na maila??? bo nie umiem wstawiac tu zdjec...wstyd ale nie umiem:oops: Baghera wysyłaj do mnie ;) [email protected]
Baghera Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ewelinko juz wysłałam daj znac czy doszły bo cos mi sie dzieje z poczta
ewelinka_m Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Baghera napisał(a):Ewelinko juz wysłałam daj znac czy doszły bo cos mi sie dzieje z poczta Monia nic nie mam :shake:
ewelinka_m Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Baghera napisał(a):Ewelinka a sprawdz teraz już się ładują doszły..zaraz będą ;)
ewelinka_m Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 i są ;) oto maluch, kilka zdjęć podkadrowałam :lol:
GoskaGoska Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Ja proponuje zaŁoŻyc mu osobno wĄtek - co wy na to i w tytule wpisac ze pilnie tymaczas poszukiwany
Baghera Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 psiak jest bardzo ciekawski i inteligentny....niestety przynisł pchełki i teraz moje sie drapią i mam jeszcze gorzej w domu o to:-(
GoskaGoska Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 Baghera napisał(a):psiak jest bardzo ciekawski i inteligentny....niestety przynisł pchełki i teraz moje sie drapią i mam jeszcze gorzej w domu o to:-( a ty jestes z Kilec rozumiemi? trzeba by bylo podać mu preparat na pchły. naprawdę proponuję ( uparcie ) by psiekowi założyc ten wątek , bo moze ktoś sie znajdzie na DT, zeby go do siebie zabrac
Baghera Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 ja mieszkam koło Piekoszowa...preparat na pchełki dostał, był izolowany nawet od moich psów ale jakims cudem zaczeły sie drapać:roll: a jak sie zakłada osobny wątek??? kurcze głupio mi ale jesli chodzi o intenet i komputer to kompletna noga ze mnie jest:-(
kaja555 Posted July 9, 2009 Posted July 9, 2009 wejdż na główną stronę forum Dogomania Forum > Psy w potrzebie > Psy do adopcji / znalezione i w sekcji psy do adopcji kliknij w lewym górnym rogu na "Nowy Post" wtedy wpisz tytuł i opis pieska, możesz też skopiować myszką te zdjęcia tutaj i wkleić w nowym wątku;)
Recommended Posts