andzia69 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='GameBoy']czy dojechala do Was karma?[/quote] tak jest - 3 worki!!! dzisiaj biedny kurier przytargał i myslał, że to dla Zgredka zapas na cały rok:evil_lol::evil_lol::evil_lol: (bo Zgredzio za mną w pracy robi:diabloti:) więc Ewelinka zapytaj gdzie mam ją dostarczyć - do p. Ani czy do Elwiry [SIZE=4][COLOR=Red][B]BARDZO DZIĘKUJEMY!!!!!!!!!!!!!![/B][/COLOR][/SIZE]
GameBoy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [CENTER][SIZE=6]smacznego :evil_lol: [/SIZE][/CENTER]
andzia69 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='GameBoy'][CENTER][SIZE=6]smacznego :evil_lol: [/SIZE][/CENTER] [/quote] a dziękuję:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
ewelinka_m Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [COLOR=SeaGreen][B][SIZE=2]GameBoy ogromnie dziękujemy za karmę!!!! :buzi: [/SIZE][/B][SIZE=2][COLOR=Black] [SIZE=1]p.s Andziu a karma do p.Ani jakby coś to możemy się jakoś umówić i pomogę Ci ją dostarczyć ;)[/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/COLOR]
GameBoy Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 nie ma za co, zreszta to nie tylko mnie ale i Agnieszcze naleza sie podziekowania - juz przekazane :diabloti: za jakiś czas znowu Wam coś poślę, chyba, że już nie będzie komu bo nic nie rozumiem z tych Waszych wpisów :oops:
andzia69 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Axel ma wątek [URL]http://www.dogomania.pl/forum/f28/kielce-male-czekoladowe-zlosliwe-szuka-wyrozumialego-domku-132942/#post11910744[/URL] Gama wraca z adopcji.....szlag by to...
ewelinka_m Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 w sobotę idziemy robić aktualne zdjęcia.... szlak mnie trafia z tymi ludźmi :mad::mad: tyle im tłumaczyłyśmy z Elwirą, że jak baba w ciąży, żeby się zastanowili, ale nieeee oni dadzą sobie radę, przemyśleli, no właśnie widać...:angryy:
kika22 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [quote name='andzia69']Gama wraca z adopcji.....szlag by to...[/quote] Szkoda suni:shake: Teraz trzeba jej szybciutko szukac domku:roll:
kika22 Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 [SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Dziewczyny wrzucie Inke do pierszego postu. Inka jest kieleckim psem, jej opiekunem jest Miska79, przebywa obecnie w hoteliku Wiosny. Inka wróciła niedawno z nieudanej adopcji:shake: [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/IMG_4163.jpg[/IMG] [IMG]http://www.3rd-pole.com/photos_dgm/IMG_4167.jpg[/IMG] [/B][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman][/FONT][/SIZE] [SIZE=3][FONT=Times New Roman][B]Oto historia Inki –sunia została znaleziona na wsi w tragicznym stanie, kości pokryte skora, oczywiście wszyscy mieszkańcy ja widzieli, ale jak to zwykle bywa nikt nie pomógł jej, nikt nie wystawił miski z jedzeniem i wodą. Dopiero koleżanka znalazła sunie i umieściła ja w hoteliku, gdyż nie mogła jej wziąć do siebie. Inka – ma ok. 2 lat, z przerażonego psiaka zmieniła się w otwartego, spragnionego kontaktu psa, jest wesoła, szybko się uczy, w ciągu kilku dni nauczyła się chodzić na smyczy i zachowania czystości, umie podawać łapkę, jest całuśną sunia, została odrobaczona i odpchlona, jest zaszczepiona, zostanie wysterylizowana. Sunia czeka na swój własny wymarzony dom! Transport w miarę możliwości. Kontakt 608 177 956[/B] [/FONT][/SIZE]
betel Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Beznadziejni Ci ludzie , jak mozna oddać psa , którego sie adoptowało??? Pojawiło sie na Allegro trochę obserwatorów. Mają ich Borys ,Wiki i Dolar. Moze coś się ruszy???
ewab Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 Z jakiego powodu Inka wróciła? Czy było coś nie tak w jej zachowaniu?
Od-Nowa Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 więcej szczegółów o Ince jest na jej wątku. Wiosna napisała tam szczegółowo jakiej natury to problemy. Pracują nad tym. opis tych zachowań jest na jednej z ostatnich stron... chyba 3 od końca.. [url]http://www.dogomania.pl/forum/f28/same-kosteczki-do-adopcji-zaglodzona-inka-pilnie-potrzebuje-pomocy-123388/[/url]
Linssi Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Jak beda nowe zdjecia Gamy, to porobie ogloszenia... a w czym byl problem? Przeciez dostali szczeniaka...
ewelinka_m Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Linssi']Jak beda nowe zdjecia Gamy, to porobie ogloszenia... a w czym byl problem? Przeciez dostali szczeniaka...[/quote] pani jest w ciąży, idzie do szpitala... a więc pan stwierdził, że on sobie z psem nie poradzi sam...
Linssi Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 To ku** wczesniej tego nie wiedzial ksiaze? Ja pierdziele...jakimi ludzie sa debilami to rece opadaja... Pani hrabina byla w ciazy i jej sie nudzilo wiec wziela sobie psa, a teraz idzie do szpitala wiec panu hrabiemu raczki przyrosna do tylka i nie bedzie potrafil dac psu jesc... :angryy::angryy::angryy:
ewelinka_m Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 idziemy do nich w sobotę ...zobaczymy w czym jest problem...bo jakoś w nagłą niemoc nie wierzę :mad::mad: [SIZE=1]p.s[URL="http://www.dogomania.pl/forum/f98/krakvet-ankieta-wybieramy-kandydata-dogo-na-marzec-132967/"] Krakvet - ankieta - wybieramy kandydata dogo na marzec!![/URL] bardzo prosimy o oddawanie głosów w ankiecie na jędrzejówi :loveu:[/SIZE]
eliza_sk Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='tasza1']głos oddany :loveu:[/quote] dziękujemy ślicznie :loveu:
mrs.ka Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='ewelinka_m']pani jest w ciąży, idzie do szpitala... a więc pan stwierdził, że on sobie z psem nie poradzi sam...[/QUOTE] to jak on sobie do diabła poradzi z dzieckiem:mad: ale ja jestem zwłaszcza przeczulona na domy w których jest ciąża albo małe dziecko,zawsze jest jakis problem,albo alergia,albo pies warczy bo dzieciak wyżera mu z miski,trzeba pamiętać ,ze to zazwyczaj są psiaki po przejściach
ewelinka_m Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Mrs.ka zarówno ja jak i Elwira rozmawiałyśmy z tymi ludźmi, doradzałyśmy wzięcie mniejszego psa itd..widywałyśmy się z nimi nawet nie tak dawno na szczepieniu...wtedy było wszystko ok. i radzili sobie doskonale. Są rzeczy,których nie przewidzimy :-(
Linssi Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Ewelinko, dla ktorych psiakow trzeba zrobic ogloszenia? troche sie zamotalam...
ewelinka_m Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 [quote name='Linssi']Ewelinko, dla ktorych psiakow trzeba zrobic ogloszenia? troche sie zamotalam...[/quote] Aniu Mona nie ma nowych ogłoszeń... no i Reksik ma ale ze starymi zdjęciami, na tamtych w ogóle go nie było widać. jeśli chcesz mogę Ci wysłać moje hasła :p
ewelinka_m Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Dinguś nie żyje... :-( nie potrafię zebrać myśli... :placz:
Recommended Posts