andzia69 Posted March 18, 2009 Posted March 18, 2009 mrs.ka napisał(a):wariackie papiery to chyba nam niedługo wydadzą:evil_lol::evil_lol::evil_lol: oj tak - i przeprowadzimy się do Morawicy, Tworek albo Kobierzyna:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
mrs.ka Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 dobry psychiatryk jest jeszcze na Aleksandrowskiej w Łodzi,mogę polecić:evil_lol::evil_lol::evil_lol:
Linssi Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Andzia, wiadomo co tam? jak tam? bez problemow?:cool3:
andzia69 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 wszystko przebiegło bezproblemowo i psiaki dotarły do swojego dt, gdzie czekały na nie przygotowane.....kołderki i kanapy:evil_lol::evil_lol::evil_lol: tak więc teraz wypada nam tylko trzymać kciuki za uratowanie oczka Axelka i zdrówko Ninki - oby jak najdłuzej się nim cieszyła!:loveu: jak będę miała jakieś wieści i zdjęcia to na pewno dam znać:p
saga_86 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 To niech nam zdrowieją i pięknieją psiaki w stolycy:lol: :multi: Domek tymczasowy jest taki przejściowy na czas badań weterynaryjnych czy dopóki znajdziemy stałe domki?
ewelinka_m Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 ee tam wariackie papiery to u nas normalka :evil_lol: jeszcze raz ogromne podziękowania dla : Linssi, która zgodziła się bez wahania na szaloną podróż i za rewelacyjną szoferke :evil_lol: :buzi: Karusip, która nas podmieniła i bez niej nie wrócilibyśmy do kielc tak szybko :buzi: Fiony, która pomagała nam dotrzeć do ludzi, którzy mogliby nas zamienić :buzi: Andzi (i wszystkich zaangażowanych) za kierowanie całą akcją! :buzi: p.s Andziu co to za onek? a sunia faktycznie przypomina mi Małą od Ancyk..
ewab Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Czy dobrze rozumiem, że sunia przypomina Wam Figę? Czy chodzi o inną suczynę z tamtych stron?
Linssi Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Szoferka jak zwykle szalona...a masz na mysli moze dojazd do Lukoila?:evil_lol: A Ewelinka to bardzo BARDZO nieelegancko sie zachowala. Ten pieron wie o co chodzi :eviltong: Podziekowania rowniez dla mojego TZ-ta ktory mimo wszystko trzymal nerwy na wodzy...na siedzeniu pasazera :evil_lol:
ewelinka_m Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 sunia od Ancyk: czy ta sunia: sunie nie są jednak takie same, choć wyraz pyszczka mają podobny. Aniu daj spokój :mad: aa tak Tz-t był bardzo dzielny :loveu:
betel Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Czyli 2 psiaki mają tymaczsy ,a do tego Axelek lecznie- dobre wieści.:multi:
Od-Nowa Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 Ewelinka w ogóle kwalifikuje się do przełożenia przez kolano :mad::mad::mad: ale serce ma dobre to można wybaczyć gburowatość :diabloti:
andzia69 Posted March 19, 2009 Posted March 19, 2009 [quote name='ewelinka_m'] p.s Andziu co to za onek? a sunia faktycznie przypomina mi Małą od Ancyk.. Ancyk cos pisała, ze sunia miała rodzeństwo chyba...moze to ta sunia....nie wiem - jest na stronie tozowskiej Co do onka - kolejny bidul - ale jakze urodny- jak mój heniek:diabloti: - szukający domu...szkoda, ze zdjecia na stronie takie malusie... Magdo - umieść proszę onka na 1 stronie i tą sunię też - tu jej opis: Kruszyna wiek: około 5-6 m-cy Sunia jest odrobaczona i odpchlona. Opis: jest wesołą, młodą i śliczną suczką. Szybko nabiera zaufania do ludzi. Jest bardzo przyjazna. Trzeba poświęcić jej trochę czasu, ale na pewno będzie wiernym przyjacielem.
mag.da Posted March 20, 2009 Author Posted March 20, 2009 Andziu, a jakie namiary na ON-ka i Kruszynę? A Axel i Ninka są teraz w Warszawie? Mają zostać na wątku, czy DT zajmie się dalszymi poszukiwaniami domków?
andzia69 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 [quote name='mag.da']Andziu, a jakie namiary na ON-ka i Kruszynę? A Axel i Ninka są teraz w Warszawie? Mają zostać na wątku, czy DT zajmie się dalszymi poszukiwaniami domków? Azorek prawdopodobnie będzie mieć domek w Krakowie dzięki Kiwi - no ale zobaczymy;) namiary do adopcji Kruszynki - 660 663 882 Axelka i Ninkę można zdjąć z 1 stronki - dt po wyleczeniu oczek sam zajmie się adopcją;)
ewelinka_m Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Więc pojechali, koło 17:loveu: Wielkie podziękowania dla jayo i jej Tz-ta za transport do domku!:Rose: i oczywiście dla superowego dt! :Rose: ;)
kiwi Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 pilnie potrzebny mi numer telefonu andzi69, czy ktos mógłby mi wysłać?
ewelinka_m Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 kiwi napisał(a):pilnie potrzebny mi numer telefonu andzi69, czy ktos mógłby mi wysłać? poszłoooo;)
betel Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 No dobrze ,że coś się ruszyło , ale ubyły trzy psiaki , a dwa znów przybyły - ot życie!!!:cool3: A wilczu przystojniak!!!! Na kogo wystawiać ewentualne alegra dotyczace tej nowej dwójeczki????
kiwi Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 ewelinka_m napisał(a):poszłoooo;) dziekuje bardzo za błyskawiczna reakcje :)
andzia69 Posted March 20, 2009 Posted March 20, 2009 Mam nadzieję, ze jutro do domku pojedzie oneczek Azor (cóż za pospolite imię:mad: dla tak ładnego piesa) - oby tylko udało się jakoś uzgodnić transport i odbiór psiaka. Psiak pojedzie do znajomych Kiwi przez siatkę:p Kiwi - dzięki!:loveu:
andzia69 Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 Azor jest juz w nowym domku!:multi: za to ...dzisiaj na działkę do p. Ani trafiła chyba sunia ala czarny terier rosyjski:-( a w lecznicy na decyzję o uśpieniu czeka bulinka, którą właściciele kupili parę dni temu pewnie w pseudo w Iłzy jako 4-letnią sunie a ponoc ma 8...i pokazała zęby w nocy...:placz:
ewelinka_m Posted March 21, 2009 Posted March 21, 2009 pamiętacie Puszka? :cool3: dzisiaj byliśmy na spacerze psiak obecnie wygląda tak:
Recommended Posts