ARKA Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 :-( [B]jesuuu co to za oboz zaglady[/B]??!! [B]Weronia, gdzie to jest ,mozesz napisac??[/B] Quote
Weronia Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 Będę miała zdjęcia i informacje o reszcie psów. Więc wszystkiego się dowiemy. [B]Na razie proszę o pomoc w szukaniu domków.[/B] [B]Choćby jeden dt na szybko!!!!!![/B] [B]bo niestety miałam dt dla suczki Kasi, umówiony wczoraj, ale dzis już nie mam :/[/B] [B]I zostałam z 2 psiakami, choć miałam wziąć jednego..[/B] [B]Pomocy[/B] Quote
Weronia Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 [quote name='ARKA']:-( [B]jesuuu co to za oboz zaglady[/B]??!! [B]Weronia, gdzie to jest ,mozesz napisac??[/B][/quote] Dowiem się niebawem - od razu napiszę. Quote
MonikaP Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 O Boże...Weronika, jaką karmę wet kazał im dawać? One muszą dostawać chyba coś specjalnego, prawda? Jakieś Convalescence czy coś? Quote
Margo05 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Powiedzcie, że to tylko zły sen. Że ja sbie śpię i tylko mi się śni, zę widzę te zdjęcia i czytam ten tekst. To przecież niemożliwe :placz::placz::placz: Moja imienniczka, Margo... To jakiś koszmar... Quote
giselle4 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 ......to jest straszne:-( to zywe szkielety...Boże Quote
zonia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Bosz......Co się z tymi "ludźmi" dzieje....:shake: coraz więcej takich....:angryy: Poczytałam trochę stronę...:angryy: na przykład ten to samemu chce się:mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad::mad:[URL]http://www.animals.org.pl/?q=trudna_droga_na_talerz[/URL] Będę szukać psikom domków;) może się uda... Quote
Kasia Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Jak one to wszystko przeżyły??? Matko, to niepojęte jest :shake: Quote
basia0607 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Boże, to nie do pomyslenia. Jestem pewna, że takich miejsc w Polsce jest więcej ! Kurcze jestem zapsiona. Wzielabym coś do siebie. Quote
Rybc!a Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Matko Boska! Ta sunia, mix posokowca- podesłałam ją do jednej z osób zajmujących się adopcjami tych psów-zobaczymy ile z tej rasy ma, myślę, że chociaż grzecznościowo wystawią informację o niej na swojej stronie- przecudna. Jak moja Zuza! Quote
C&C Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Zdębiałam jak przeczytałam i zobaczyłam .Jutro wyślę parę grosików Quote
emilia2280 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [quote name='Weronia']Będę miała zdjęcia i informacje o reszcie psów. Więc wszystkiego się dowiemy. [B]Na razie proszę o pomoc w szukaniu domków.[/B] [B]Choćby jeden dt na szybko!!!!!![/B] [B]bo niestety miałam dt dla suczki Kasi, umówiony wczoraj, ale dzis już nie mam :/[/B] [B]I zostałam z 2 psiakami, choć miałam wziąć jednego..[/B] [B]Pomocy[/B][/QUOTE] Uwaga, zo ostatniej chwili- pilnie poszukiwany jest DT dla jednej z tych psin, poniewaz zadeklarowany (ponoc na bank) DT przez Lovefigaro, przestal istniec w ciágu 15 minut... Dowiedzialam siê wczoraj, ze Weronia zabiera 3 psy wiedzac, ze 1 zostanie u niej a pozostale 2 pójdá do ustalonych wczesniej domów tymczasowych( jeden u kolezanki a drugi u lovefigaro). Niestety ten drugi dom, bez wczesniejszego ostrzezenia wycofal sié dzis, akurat w momencie kiedy byl umówiony odbiór suni od Weroni... I z tego co pamiétam, to nie pierwszy taki numer, który wyszedl od dogomaniaczki lovefigaro- pamiétacie wátek malej Lusi? Quote
kasiaprodex Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [IMG]http://img507.imageshack.us/img507/7154/87410612sm4.jpg[/IMG] [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/1112/91699110kc0.jpg[/IMG] [IMG]http://img139.imageshack.us/img139/2870/53076792ks0.jpg[/IMG] [IMG]http://img442.imageshack.us/img442/1500/72964931tx3.jpg[/IMG] Quote
Koperek Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Psiutki wyglądają, jakby były głodzone od maleńkości :-(:-(:-( Te buźki, nóżki, wytrzeszczone oczka... TRAGEDIA w tym przypadku to malo powiedziane- brak słów, żeby nazwać to po imieniu...:shake: Quote
Weronia Posted May 20, 2008 Author Posted May 20, 2008 przecie to Largo :) !!! kasiaprodex a te foty z którego momentu??? kiedy robione? Quote
rozi Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Przelałam 200zł dla Largo. Pieniążki pochodzą z bazarku, prowadzonego przeze mnie dla Azy, która też była zagłodzona i w skrajnej depresji, a teraz wydobrzała, ma wspaniały Dom i spore oszczędności. Bazarek wygrała Sylwinka. Quote
oktawia6 Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 o k..rwa mac! Weronia ona będzie sądzona? złożone już papiery do prokuratury? p.s. i niech nie robi z siebie wariatki i nie pie...li różańca-bo musi miec orzeczenie lekarskie od psychiatry że jest chora czy depresja endogenna czy inne. a czemu Lovefigaro się wycofała? Quote
majqa Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 [B]Weroniu jutro zrobię im wspólny tekst ogłoszeniowy. Przypomnij mi proszę Twoje dane kontaktowe imię mail, kom.[/B] Swoją drogą w ogłoszeniach wrzuci się dane do wpłat. [B]Jak już będzie tekst poproszę Isadorę o allegro.[/B] [B]Resztę ogłoszeń porobię sama.[/B] [B]Jeśli ktoś może pomóc i pozmniejszać fotki[/B], bo nie na wszystkich stronach ogłoszeniowych wchodzą w tak dużym formacie. [B]Zróbcie banerek.[/B] Odmawiała różaniec...??? :angryy: :angryy: :angryy: Gie jej to da, Pan Bóg dawno ją opuścił i mam nadzieję, że nie powróci by ustrzec przed konsekwencjami chyba, że wybronią ją psychiatrzy. [B]Słów brak, a raczej nie brak ale głupio mi sypnąć wiązanką. :angryy: :angryy: :angryy:[/B] Quote
oktawia6 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='majqa'] [B]Zróbcie banerek.[/B] [/quote] już zamówione MAjga Quote
Margo05 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 A jak z resztą piesków? Jeśli pisałyście a coś mi umknęło, to przepraszam :oops: Quote
xxxx52 Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 Jakie zabiedzone:placz::placz::placz:ta psinka z ubytkiem wlaskow to mysle ,ze ma braki wloskow z powodu wyglodzenia i moze alergi na pchly.To taka sliczna pincherka ,a jaka biedna:placz::placz::placz::placz::placz: Quote
majqa Posted May 21, 2008 Posted May 21, 2008 [quote name='oktawia6']już zamówione MAjga[/quote] Super Oktawio. Już się biorę do roboty. Quote
Recommended Posts