Ania+Milva i Ulver Posted May 23, 2008 Author Posted May 23, 2008 tel do mnie 505 720 937, gg 3629676 odezwij sie to porozmawiamy Quote
clockwork Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 dziewczynki ....:shake::shake: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=111612 proponowałabym umieścić pana w czarnych kwiatkach :roll: faken!!!! koleś ma jazde w temacie walk psów!!! http://www.forumnoname.fora.pl/grafi...e,312.html#774 czy ktoś ma kontakt z Anią ??? mam nadzieje że nie jest za późno ;( Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Nie jest za późno , jest Oki .Dzwonilam do Ani. Zresztą po rozmowie z palantem na GG sama wczoraj zdecydowała że na pewno suni nie wyda Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Dobrze, że Ania nie oddała sunieczki ;) Zasługuje malutka na najlepszy domek ;) Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 spokojnie wczoraj juz wiedziałam z kim mam do czynienia...wiem o co chodzi Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 z pewnościa cie ktos odwiedzi:evil_lol::diabloti: Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Choćbyś znosił złote jajka to na 100% z takimi poglądami nie dostałbyś sunieczki .........bo u Ciebie na mus 2 razy min miot :angryy: sterylka wzmaga agresje :angryy:i foty jakie Cię jarają :angryy:.....to wszystko woła o pomste do nieba ... musisz wiedzieć że pies nie będzie oddany w ręce gdzie mogłaby się mu stać krzywda pokazałeś się z takiej strony że szkoda gadać .... A o dom dla suni nie martw się dom będzie Quote
oktawia6 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 a mnie jarałby taki gośc spętany i na obroży:diabloti:chętnie bym go przeciągnęła po Warszawie, tylko kaganiec mogłabym dokupic, a zamiast obroży kolczatka bo obroża zbyt soft:cool1: Quote
Selket Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Nie unoś się tak bo nie masz czym :evil_lol: Forma Twoich postów świadczy już o Tobie, nie wspominając o ich treści :evil_lol: Interpunkcja to jest bardzo trudna częśc gramatyki jednakże całkiem przydatna. No i szacunek do swej Rodzicielki też masz i do psów :evil_lol: I wiesz fascynujące jest to, że akurat w Przemyślu jest taki popyt na bulle, fascynujące :evil_lol: Nadgorliwość gorsza od faszyzmu ;) Quote
oktawia6 Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Madzia_K napisał(a): dewiantka:crazyeye::evil_lol:;) budzi się we mnie bestia jak się wkurzam:diabloti: Quote
Madzia_K Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 oktawia6 napisał(a):a mnie jarałby taki gośc spętany i na obroży:diabloti:chętnie bym go przeciągnęła po Warszawie, tylko kaganiec mogłabym dokupic, a zamiast obroży kolczatka bo obroża zbyt soft:cool1: dewiantka:crazyeye::evil_lol:;) Quote
Alicja Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 [quote name='Wallace.Pittbull']ja już nic nie pisze bo widze że ludzie nie umieją czytać dla mnie wogóle jaki kolwiek zabieg chocby obcinanie uszu czy ogona jest okaleczaniem psa .... naleze do trzech fundacji które zajmują się właśnie zwierzetami ochroną pracowałem w schronisku i wy mnie nazywacie jakims złym strasznym człowiekiem może pochwal się do jakich :razz::razz:...WSZĘDZIE mamy swoich ludzi więc będziemy wiedzieć KIM JESTEŚ :p Quote
Fenris Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Niech sie pochwali, może jedynie ociężały umysłowo jaki czy niepełnosprytny ... :roll: jak ja lubie takich ludzi ehhhh :angryy: A sunieczka prześliczna :loveu: taka ciekawska mordka :loveu: niezła z niej złośnica :diabloti: ale to szczyl więc jeszcze do utemperowania, pyt jak do ludzi, jak uległa tylko do psów szajba to socjalizacja i jeszcze raz socjalizacja, by przyszły właściciel nie latał w powietrzu ciągnięty za pieskami na mieście :cool1: Choć znam jeden przypadek 4 miesięcznego ONka uśpionego za agresję właśnie :-( Quote
M&T Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 śliczna sunia :loveu: a Brodnica jest niedaleko Gdyni? [Nie jestem dobra z gegry xP] Bo jeśli tak to może też bym jakoś pomogła :) Quote
Fenris Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 W sumie niedaleko (choć zależy która brodnica :roll::eviltong:) Z Torunia jedziesz na Jabłonowo i dalej na Brodnice, ok godzinka drogi z piernikowa o ile mnie pamięć nie myli :roll: (z którą u mnie słabo, więc poprawcie, jak myli :p) Quote
M&T Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Fenris napisał(a):W sumie niedaleko (choć zależy która brodnica :roll::eviltong:) Z Torunia jedziesz na Jabłonowo i dalej na Brodnice, ok godzinka drogi z piernikowa o ile mnie pamięć nie myli :roll: (z którą u mnie słabo, więc poprawcie, jak myli :p) Takie nazwy miejscowości piszesz, o których w życiu nie słyszałam xD sprawdzę w zumi :P jeśli od Gdyni do Brodnicy będzie ok. 1-2 godz. to zacznę tutaj kogoś szukać, bo wtedy będę mogła ew. załatwić transport :) EDIT: Sprawdzałam na zumi, to ponad 4h :( Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 jak juz mówiłam-z transportem pomozemy składka na paliwo i jedziemy:) sunia ma teraz kolege w boksie..ok 9 miesiecznego ala jamnika:) dogaduja sie dobrze...sunia przed dorosłym psem widac czuje respekt i sie wycofuje....no ale z rówiesniakami to wiadomo co lubi robic:) a do gdyni w jedna stronke to ok 2-3 godzinki, w zaleznosci od natezenia ruchu hi hi Quote
Ania+Milva i Ulver Posted May 25, 2008 Author Posted May 25, 2008 GameBoy spadasz nam z nieba!!! W czwartek mała jedzie do wawy:) oczywiscie ds nadal szukamy Quote
Recommended Posts