Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 498
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Isadora7 napisał(a):
Przecież nie ma za co :loveu::loveu::loveu:

A i owszem Twoja praca jest bezcenna...Poza tym mam świadomość, która jest godzina, oj mam...:-(

Posted

majqa napisał(a):
A i owszem Twoja praca jest bezcenna...Poza tym mam świadomość, która jest godzina, oj mam...:-(

Młoda godzina, jeszcze robię allegro jamnikom ze Swarzędza.

Posted

Koperuś, ciiiiieeeeeeeeeeemu nie odbierasz komórki???:mad:

Załatwiony jest hotel w Krakowie na czas szukania domku. Koszt 15zł/doba, sunia do przyjęcia od zaraz.
Potrzebna pomoc w transporcie: Wrocław - Kraków !!!

Wątek na transporcie założony.

Posted

Pytanie retoryczne...:-( Ja na pewno dam 100zł. Pani od onki pomoże Kudłaczce jeśli onka zawinie do Lublina. Los tych psów jest bardzo powiązany - miejscem i wizją strzykawki.

Dajcie mi cynk proszę, gdyby ktoś wiedział o transporcie Wrocław - Kraków lub Opole - Kraków.

Posted

Poker napisał(a):
na wątku szczeniaków z Zywca organzują transport do Zabrza i Wrocławia.może da się coś wykorzystać.

Bardzo poproszę Poker o link. Znacznie mi to ułatwi sprawę. Pliz...pliz...

Posted

[quote name='ElzaMilicz']Kudłatka Wiki do Krakowa, do hoteliku.
Chyba, że zdarzy się cud i pani, z którą dziś rozmawiałam, która odpowiedziała na ogłoszenie, przemyśli sprawę, odezwie się ponownie, umówi na wizytę przedadopcyjną, zgodzi na poadopcyjne, zechce zaakceptować podpisanie umowy, a z kolei zaproponowane przez nią warunki okażą się znakomite dla suni. Cóż, czekam i nie rozwijam szczegółów, bo szkoda lania wody bez namacalnych konkretów.

Posted

emilia2280 napisał(a):
A to do Krakowa jedzie Kudlatka a nie ONka? Czyli ze onka jechalaby do pani pod Szczecinem? Ja tez zadeklarujé 100zl, ale to narazie daje tylko 200zl razem z Tobá...

ONia Lublin (dom do sprawdzenia) albo Szczecin. Tak, to tylko 200zł ale gdyby miało zabraknąć to zrobię debet na koncie, jeśli nikt więcej nie pomoże. Pan z hoteliku potraktował mnie bardzo po ludzku, miejsce dla niuni jest od ręki, powiedziałam mu w czym rzecz i sprawa finansów musi być na czysto.

Posted

majqa napisał(a):
ONia Lublin (dom do sprawdzenia) albo Szczecin. Tak, to tylko 200zł ale gdyby miało zabraknąć to zrobię debet na koncie, jeśli nikt więcej nie pomoże. Pan z hoteliku potraktował mnie bardzo po ludzku, miejsce dla niuni jest od ręki, powiedziałam mu w czym rzecz i sprawa finansów musi być na czysto.

Również dołożę się do hoteliku dla suczki ;) Za wiele nbie mam ale na te kilka dni pobytu będzie ;)

Posted

Gamba napisał(a):
Również dołożę się do hoteliku dla suczki ;) Za wiele nbie mam ale na te kilka dni pobytu będzie ;)

Dziękuję Ci Gambo z całego serca...:buzi:

Posted

majqa napisał(a):
Dziękuję Ci Gambo z całego serca...:buzi:

Będziemy sobie dziękować wszyscy jak suńka znajdzie dobry i odpowiedzialny dom ;)

Posted

majqa przepraszam! Pochorowałam się już całkowicie:-(. Wczoraj wylądowałam na pogotowiu, bo oprócz przeziębienie to się jeszcze czymś zatrułam:shake: Chyba mam pecha w ostatnich dwóch tygodniach- tyle do roboty, a ja w łóżku jak debil:cool1:

Dzisiaj postaram się wszystko nadrobić! Przecież druga oneczka też czeka na ratunek... :(

Posted

Koperek jeśli dasz radę pozbieraj info, bo nie wiem, co robimy. Jeśli onka miałaby być zadekowana w Lublinie to mija się z celem wieźć Kudłaczkę do Krakowa, bo trzeba zrobić jej przerzut do Szczecina (po co więc pętla przez Kraków i zawracanie ludziom gitary). Idźmy dalej...co z 3cią onką?
Wątek, pozbieranie wieści o niej itd. Jeśli spadnie na mnie pomoc kasowa Kudłaczce, to nie dam rady udźwignąć 3ciego, mając swoich powyżej dychy,a nie wszystkie są zdrowe.

Kudłaczka i wiadoma onka to naczynia połączone.

Posted

Ja też jestem z Wrocka, znam sunie. Osobiście mogę zapewnić bazarki to zawsze trochę kasy się uzbiera. Ale nie chcę podejmować decyzji za Koerka. Ja suce w karty wpisałam że jej szukamy domu, jak będę w schronie to jeszcze pogadam. Więc czasu trochę dostaniemy :roll:

Posted

Więc tak:
Dzwoniła do mnie tak koło południa dzisiaj znana Ci pani kochana- majeczko:lol: I powiedziała, że jeśli domek wypali w Lublinie (a póki co nie mogę się w żaden sposób do nich dodzwonić:cool1:- wysłałam maila) to bierze tą drugą (też kochaną jeśli coś) do siebie.

O KUDŁĄTKĘ dostałam dzisiaj telefon od pana, który miał zapytać swojej siostry, która straciła pieska i ciężko jej bez przyjaciela.;)

Zaraz założę tej drugiej ONce wątek. W tej chwili te trzy dziewuchy są najbardziej zagrożone z racji wieku. A ponieważ SĄ CHODZĄCYMI NA 4 ŁAPACH KOCHANYMI CUDAMI:loveu:, więc warto je uratować!

O jakiś "walniętych" psach zagrożonych nawet bym nie wspominała!:shake: