majqa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='Isadora7']Allegro sunieczki, Boże żeby się udało to taki piękny, zdrowy psiak. http://allegro.pl/show_item.php?item=364640379 :p Isadoro, aż nie wiem, jak mam dziękować.:calus: Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 majqa napisał(a):Isadoro, aż nie wiem, jak mam dziękować.:calus: Przecież nie ma za co :loveu::loveu::loveu: Quote
majqa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Isadora7 napisał(a):Przecież nie ma za co :loveu::loveu::loveu: A i owszem Twoja praca jest bezcenna...Poza tym mam świadomość, która jest godzina, oj mam...:-( Quote
Isadora7 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 majqa napisał(a):A i owszem Twoja praca jest bezcenna...Poza tym mam świadomość, która jest godzina, oj mam...:-( Młoda godzina, jeszcze robię allegro jamnikom ze Swarzędza. Quote
kikou Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 obie Jestescie NIESAMOWITE !!!:thumbs::thumbs::thumbs: Quote
majqa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Koperuś, ciiiiieeeeeeeeeeemu nie odbierasz komórki???:mad: Załatwiony jest hotel w Krakowie na czas szukania domku. Koszt 15zł/doba, sunia do przyjęcia od zaraz. Potrzebna pomoc w transporcie: Wrocław - Kraków !!! Wątek na transporcie założony. Quote
emilia2280 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Majeczko, meldujé, potwierdzam swój aktywny udzial w kosztach. Czy sá juz jakies deklaracje na suczunié? Quote
majqa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Pytanie retoryczne...:-( Ja na pewno dam 100zł. Pani od onki pomoże Kudłaczce jeśli onka zawinie do Lublina. Los tych psów jest bardzo powiązany - miejscem i wizją strzykawki. Dajcie mi cynk proszę, gdyby ktoś wiedział o transporcie Wrocław - Kraków lub Opole - Kraków. Quote
Poker Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 na wątku szczeniaków z Zywca organzują transport do Zabrza i Wrocławia.może da się coś wykorzystać. Quote
majqa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Poker napisał(a):na wątku szczeniaków z Zywca organzują transport do Zabrza i Wrocławia.może da się coś wykorzystać. Bardzo poproszę Poker o link. Znacznie mi to ułatwi sprawę. Pliz...pliz... Quote
emilia2280 Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 A to do Krakowa jedzie Kudlatka a nie ONka? Czyli ze onka jechalaby do pani pod Szczecinem? Ja tez zadeklarujé 100zl, ale to narazie daje tylko 200zl razem z Tobá... Quote
majqa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Kudłatka Wiki do Krakowa, do hoteliku. Chyba, że zdarzy się cud i pani, z którą dziś rozmawiałam, która odpowiedziała na ogłoszenie, przemyśli sprawę, odezwie się ponownie, umówi na wizytę przedadopcyjną, zgodzi na poadopcyjne, zechce zaakceptować podpisanie umowy, a z kolei zaproponowane przez nią warunki okażą się znakomite dla suni. Cóż, czekam i nie rozwijam szczegółów, bo szkoda lania wody bez namacalnych konkretów. Quote
nescca Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 CUDO........ mam nadzieję ,że DS znajdzie bardzo prędko. Quote
majqa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 emilia2280 napisał(a):A to do Krakowa jedzie Kudlatka a nie ONka? Czyli ze onka jechalaby do pani pod Szczecinem? Ja tez zadeklarujé 100zl, ale to narazie daje tylko 200zl razem z Tobá... ONia Lublin (dom do sprawdzenia) albo Szczecin. Tak, to tylko 200zł ale gdyby miało zabraknąć to zrobię debet na koncie, jeśli nikt więcej nie pomoże. Pan z hoteliku potraktował mnie bardzo po ludzku, miejsce dla niuni jest od ręki, powiedziałam mu w czym rzecz i sprawa finansów musi być na czysto. Quote
Gamba Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 majqa napisał(a):ONia Lublin (dom do sprawdzenia) albo Szczecin. Tak, to tylko 200zł ale gdyby miało zabraknąć to zrobię debet na koncie, jeśli nikt więcej nie pomoże. Pan z hoteliku potraktował mnie bardzo po ludzku, miejsce dla niuni jest od ręki, powiedziałam mu w czym rzecz i sprawa finansów musi być na czysto. Również dołożę się do hoteliku dla suczki ;) Za wiele nbie mam ale na te kilka dni pobytu będzie ;) Quote
majqa Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Gamba napisał(a):Również dołożę się do hoteliku dla suczki ;) Za wiele nbie mam ale na te kilka dni pobytu będzie ;) Dziękuję Ci Gambo z całego serca...:buzi: Quote
Gamba Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 majqa napisał(a):Dziękuję Ci Gambo z całego serca...:buzi: Będziemy sobie dziękować wszyscy jak suńka znajdzie dobry i odpowiedzialny dom ;) Quote
Koperek Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 majqa przepraszam! Pochorowałam się już całkowicie:-(. Wczoraj wylądowałam na pogotowiu, bo oprócz przeziębienie to się jeszcze czymś zatrułam:shake: Chyba mam pecha w ostatnich dwóch tygodniach- tyle do roboty, a ja w łóżku jak debil:cool1: Dzisiaj postaram się wszystko nadrobić! Przecież druga oneczka też czeka na ratunek... :( Quote
majqa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Koperek jeśli dasz radę pozbieraj info, bo nie wiem, co robimy. Jeśli onka miałaby być zadekowana w Lublinie to mija się z celem wieźć Kudłaczkę do Krakowa, bo trzeba zrobić jej przerzut do Szczecina (po co więc pętla przez Kraków i zawracanie ludziom gitary). Idźmy dalej...co z 3cią onką? Wątek, pozbieranie wieści o niej itd. Jeśli spadnie na mnie pomoc kasowa Kudłaczce, to nie dam rady udźwignąć 3ciego, mając swoich powyżej dychy,a nie wszystkie są zdrowe. Kudłaczka i wiadoma onka to naczynia połączone. Quote
Negri Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ja też jestem z Wrocka, znam sunie. Osobiście mogę zapewnić bazarki to zawsze trochę kasy się uzbiera. Ale nie chcę podejmować decyzji za Koerka. Ja suce w karty wpisałam że jej szukamy domu, jak będę w schronie to jeszcze pogadam. Więc czasu trochę dostaniemy :roll: Quote
majqa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 [quote name='ElzaMilicz']Koperek chora. Nikogo więcej tu nie ma ? Status quo Elzo. Quote
Koperek Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 Więc tak: Dzwoniła do mnie tak koło południa dzisiaj znana Ci pani kochana- majeczko:lol: I powiedziała, że jeśli domek wypali w Lublinie (a póki co nie mogę się w żaden sposób do nich dodzwonić:cool1:- wysłałam maila) to bierze tą drugą (też kochaną jeśli coś) do siebie. O KUDŁĄTKĘ dostałam dzisiaj telefon od pana, który miał zapytać swojej siostry, która straciła pieska i ciężko jej bez przyjaciela.;) Zaraz założę tej drugiej ONce wątek. W tej chwili te trzy dziewuchy są najbardziej zagrożone z racji wieku. A ponieważ SĄ CHODZĄCYMI NA 4 ŁAPACH KOCHANYMI CUDAMI:loveu:, więc warto je uratować! O jakiś "walniętych" psach zagrożonych nawet bym nie wspominała!:shake: Quote
Recommended Posts