Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

jusstyna85 napisał(a):
W końcu udało mi sie tutaj wejść...nie wszystkie wąti mi sie otwierają :(

No to szukamy DT

Mysiu a w sprawie potencjalnych domków cicho?

tak jak na początku było zainteresowanie, to teraz cisza :-(

Posted

Własnie przygotowywujemy się do akcji w Bytomiu ;)

May był u weterynarza - wyniki bardzo omyślne, Enarenal spowodował bardzo duża poprawe, teraz Misiek jst u mnie w moim polarze, zeżarl zamiast swojej karmy to mój pasztet i moje kiłbaski, które musiałąm mu gryźć bo sam nie umie xD Terazm zmęczony wypoczywa przed akcją, trzymajcie kciuki...

Posted

Interesować się, interesoali, ale nie pod względem adopcji...
Go dyskwalifikuje wiek, choroba i to, że nie utrzymuje czystości...

Posted

Załatwia się w domu, nawt bezpośrednio po przyjściu z dworu... U izy załatwiał potrzeby na balkonie, ale to chyba tez nie jest zbyt kuszące jesli ktoś mieszka w bliku i zalea' sąsiadów...

Posted

kikou napisał(a):
a dlaczego tak sie dzieje, nie nauczony...?
czy ma to jakies podloze chorobowe?

właśnie?
w końcy przez wiele lat gdzieś musiał mieszkać....:roll:

Posted

malagos napisał(a):
Znałam takiego ratlerka.Siusiał w domu notorycznie. Po jakimś czsie zapytałam tę panią, jak sobie poradzili. Uśpili :shake:

o Boze ...ludzie doprowadzaja mnie do rozpaczy..

Posted

To siusianie nie jest na podłożu chorobowym, po prostu nie jest nauczony, załatwiał się w miejscu w ktorym przebywał...

No niestety czas tyka, trzeba szybko znaleźć jakiś inny DT więc prosze pytajcie wszytskich, a Mysi radziłąbym może pożyczyć jakąs klateczke, bo możliwe, że Misio wróci do shroniska - przykro mi...

Posted

BoUnTy napisał(a):
To siusianie nie jest na podłożu chorobowym, po prostu nie jest nauczony, załatwiał się w miejscu w ktorym przebywał...

No niestety czas tyka, trzeba szybko znaleźć jakiś inny DT więc prosze pytajcie wszytskich, a Mysi radziłąbym może pożyczyć jakąs klateczke, bo możliwe, że Misio wróci do shroniska - przykro mi...

Bounty to jeden z najgorszych pomysłów jaki kiedykolwiek usłyszałam :shake: Nigdy w życiu nie zgodziłabym się na DT jesli bym wiedziała, że przewidujesz taką możliwość. Każdy z nas wie, ze dla psa największą tragedią jest kiedy musi trafic do schroniska poraz kolejny. Tymbardziej, że on w schronisku nie przeżyje.