jusstyna85 Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 W końcu udało mi sie tutaj wejść...nie wszystkie wąti mi sie otwierają :( No to szukamy DT Mysiu a w sprawie potencjalnych domków cicho? Quote
Mysia_ Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 jusstyna85 napisał(a):W końcu udało mi sie tutaj wejść...nie wszystkie wąti mi sie otwierają :( No to szukamy DT Mysiu a w sprawie potencjalnych domków cicho? tak jak na początku było zainteresowanie, to teraz cisza :-( Quote
Mysia_ Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 a on taki maleńki, nie zajmie wiele miejsce.... Gdzieś musi być ten domek dla niego :roll: Quote
BoUnTy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Własnie przygotowywujemy się do akcji w Bytomiu ;) May był u weterynarza - wyniki bardzo omyślne, Enarenal spowodował bardzo duża poprawe, teraz Misiek jst u mnie w moim polarze, zeżarl zamiast swojej karmy to mój pasztet i moje kiłbaski, które musiałąm mu gryźć bo sam nie umie xD Terazm zmęczony wypoczywa przed akcją, trzymajcie kciuki... Quote
Mysia_ Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Trzymam kciuki i czekam na wieści :loveu: Quote
jusstyna85 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Może ktoś sie zmiłuje nad takim maleństwem... Quote
BoUnTy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 W rozliczeniu doszlo: - 5 zł. weterynarz - 6 zł. dojazd na akcję do Bytomia Quote
BoUnTy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Interesować się, interesoali, ale nie pod względem adopcji... Go dyskwalifikuje wiek, choroba i to, że nie utrzymuje czystości... Quote
jusstyna85 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Dobrze wygląda...w sobote będę znowu na uczelni i jeśli uda mi sie wkleić do jakiegoś programu jego zdj,to powiesze ogłoszenie... Przydałby sie plakat.... Quote
Mysia_ Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 śliczny jest :loveu: A jak to wygląda z tym utrzymywaniem czystości? Quote
BoUnTy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 Załatwia się w domu, nawt bezpośrednio po przyjściu z dworu... U izy załatwiał potrzeby na balkonie, ale to chyba tez nie jest zbyt kuszące jesli ktoś mieszka w bliku i zalea' sąsiadów... Quote
kikou Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 a dlaczego tak sie dzieje, nie nauczony...? czy ma to jakies podloze chorobowe? Quote
Mysia_ Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 kikou napisał(a):a dlaczego tak sie dzieje, nie nauczony...? czy ma to jakies podloze chorobowe? właśnie? w końcy przez wiele lat gdzieś musiał mieszkać....:roll: Quote
malagos Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Znałam takiego ratlerka.Siusiał w domu notorycznie. Po jakimś czsie zapytałam tę panią, jak sobie poradzili. Uśpili :shake: Quote
kikou Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 malagos napisał(a):Znałam takiego ratlerka.Siusiał w domu notorycznie. Po jakimś czsie zapytałam tę panią, jak sobie poradzili. Uśpili :shake: o Boze ...ludzie doprowadzaja mnie do rozpaczy.. Quote
BoUnTy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 To siusianie nie jest na podłożu chorobowym, po prostu nie jest nauczony, załatwiał się w miejscu w ktorym przebywał... No niestety czas tyka, trzeba szybko znaleźć jakiś inny DT więc prosze pytajcie wszytskich, a Mysi radziłąbym może pożyczyć jakąs klateczke, bo możliwe, że Misio wróci do shroniska - przykro mi... Quote
Mysia_ Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 BoUnTy napisał(a):To siusianie nie jest na podłożu chorobowym, po prostu nie jest nauczony, załatwiał się w miejscu w ktorym przebywał... No niestety czas tyka, trzeba szybko znaleźć jakiś inny DT więc prosze pytajcie wszytskich, a Mysi radziłąbym może pożyczyć jakąs klateczke, bo możliwe, że Misio wróci do shroniska - przykro mi... Bounty to jeden z najgorszych pomysłów jaki kiedykolwiek usłyszałam :shake: Nigdy w życiu nie zgodziłabym się na DT jesli bym wiedziała, że przewidujesz taką możliwość. Każdy z nas wie, ze dla psa największą tragedią jest kiedy musi trafic do schroniska poraz kolejny. Tymbardziej, że on w schronisku nie przeżyje. Quote
Recommended Posts