Mysia_ Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 jusstyna85 napisał(a):A Co z potencjalnymi domkami? narazie cisza :roll: Już dwie osoby nim się interesowały, póki co milczą.... Quote
jusstyna85 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Mysia_ napisał(a):narazie cisza :roll: Już dwie osoby nim się interesowały, póki co milczą.... Może delikatnie przypomnij im o psiaku? Quote
Izabela124. Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 http://www.allegro.pl/show_item.php?item=360842240 Quote
jusstyna85 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Izabela124. napisał(a):http://www.allegro.pl/show_item.php?item=360842240 Bardzo dziękujemy :) Quote
Mysia_ Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 jusstyna85 napisał(a):Może delikatnie przypomnij im o psiaku? Zarówno pierwsza jak i druga Pani powiedziały, że jak sobie przemyślą to dadzą znać :roll: Quote
Doda_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 nie martwcie sie, jeszcze chetni beda ustawiac sie w kolejce :loveu: Quote
Mysia_ Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Doda_ napisał(a):nie martwcie sie, jeszcze chetni beda ustawiac sie w kolejce :loveu: oby.... :roll: Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 cichutko tutaj, są jakies foteczki psiaka? Na czyje konto wysyłać pieniązki na niego? Chciałabym Wam wysłać kase za to co miał u weta zrobione :roll: Quote
jusstyna85 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Mysia_ napisał(a):cichutko tutaj, są jakies foteczki psiaka? Na czyje konto wysyłać pieniązki na niego? Chciałabym Wam wysłać kase za to co miał u weta zrobione :roll: To będzie opłacone, czekam tylko na kody jednorazowe, żeby zrobić przelew... Nie wiem czy na coś więcej nie są potrzebne pieniądze...? Quote
Mysia_ Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 OK. To w razie jakby coś było potrzebne dajcie znać. Jak tam pieseczek? Quote
Mysia_ Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 przypominam o malutkim i czekam na wieści ;) Quote
BoUnTy Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Czy ktoś moze psiaka poogłaszać? Bardzo prosimy o pomoc... Quote
jusstyna85 Posted May 10, 2008 Posted May 10, 2008 Ma najważniejsze ogłoszenia, potrzebne są ładniejsze zdjęcia,bo na tych wygląda na bardzo chorego. Quote
Mysia_ Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 własnie czekamy na jakies lepsze fotki ;) Quote
Mysia_ Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 co tam u psiaczka? Wrzucał go ktoś na adopcje.org? Jesli nie to ja go tam dam, tylko czekam na jakiś opis jego charakteru, w końcu jest już u Ciebie tydzień i jakieś lepsze fotki ;) Quote
jusstyna85 Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Mysia_ napisał(a):co tam u psiaczka? Wrzucał go ktoś na adopcje.org? Jesli nie to ja go tam dam, tylko czekam na jakiś opis jego charakteru, w końcu jest już u Ciebie tydzień i jakieś lepsze fotki ;) Na adopcje nie dawałam... Quote
Mysia_ Posted May 11, 2008 Author Posted May 11, 2008 jusstyna85 napisał(a):Na adopcje nie dawałam... no to ja dam ;) tylko czekam na wieści z DT ;) Quote
BoUnTy Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 Zdjecia powinny być na dniach... Byłyśmy dzisiaj z misiem u weta, niestety konieczne było EKG - Misiu ma badzo powiększona lewa komore serca, co powoduje mocne bloki. Nie rokuje to zbyt dobrze - na razie dostał przepisane Enarenal, zobaczymy czy będzie się zbierac woda w płucach - w czwartek kontrola i wtedy zdecydujemy czy będzie konieczne podanie Furosemidu... Wetka nam dzisiaj powiedziała, ze jak szkukamy domu, to ma to być taki, który zbytno się nie przywiaże, bo pies dlugo nie pożyje przy najbardziej pomyślnych wiatrach moze rok, dwa, ale niestety z chorobami serca tak to już jest, ze tutaj każdy dzień jest cenny bo moze być ostatnim... Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 czyli podstawowe leczenie u sercowców, naszczęscie nie drogie :roll: Macie może jakies fotki? Quote
jusstyna85 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 BoUnTy napisał(a):Zdjecia powinny być na dniach... Byłyśmy dzisiaj z misiem u weta, niestety konieczne było EKG - Misiu ma badzo powiększona lewa komore serca, co powoduje mocne bloki. Nie rokuje to zbyt dobrze - na razie dostał przepisane Enarenal, zobaczymy czy będzie się zbierac woda w płucach - w czwartek kontrola i wtedy zdecydujemy czy będzie konieczne podanie Furosemidu... Wetka nam dzisiaj powiedziała, ze jak szkukamy domu, to ma to być taki, który zbytno się nie przywiaże, bo pies dlugo nie pożyje przy najbardziej pomyślnych wiatrach moze rok, dwa, ale niestety z chorobami serca tak to już jest, ze tutaj każdy dzień jest cenny bo moze być ostatnim... Biedny... dziwie sie, że ktoś go wyrzucił po tylu latach...przecież tyle lat żyli razem... Quote
Mysia_ Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 jusstyna85 napisał(a):Biedny... dziwie sie, że ktoś go wyrzucił po tylu latach...przecież tyle lat żyli razem... mnie chyba w zyciu już nic nie zdziwi... Ludzie są podli :shake::-( Quote
sara_rokitnica Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 podli a do tego głupi :P a podobno wg. jakichśtam statystyk 70% ludzi na świecie to sadyści (potencjalni i tacy nazwijmy to "praktykujący") więc ogólnie postanawiam przestać przyznawać się że należę do tego gatunku :P Quote
Mysia_ Posted May 14, 2008 Author Posted May 14, 2008 szkoda tylko, że zwierzęta na tym cierpią :-( Misiu zostań w górze...... Quote
Recommended Posts