Izabela124. Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Mam juz na oba ratlerki 25zł Myślę, że przydałby sie jakiś smutny tekstm wtedy więcej ludzi, by kupywali cegiełek, ja niestety nie jestem dobra w pisaniu takich tekstów, może ktoś by sie podjął tego zadania? Quote
Mysia_ Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 ja niestety jestem trochę czasowo ograniczona, jesli chodzi o pisanie tekstów :oops: Może ktoś pomoże? Prosimy! Quote
Doda_ Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Ja niestetyy nie moge zrobic.. osiolek ze mnie :shake: Quote
Mysia_ Posted May 15, 2008 Author Posted May 15, 2008 przypominam o psiaku i o prośbie napisania wruszajacego tekstu :cool3: Dziewczyny kiedy będa fotki? ;) Quote
jusstyna85 Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 Mysia_ napisał(a):przypominam o psiaku i o prośbie napisania wruszajacego tekstu :cool3: Dziewczyny kiedy będa fotki? ;) Ktoś zalicytował, nie da sie zmienić tekstu... Quote
Izabela124. Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ktoś zalicytował, nie da sie zmienić tekstu...To na anstępnej aukcji można dac inny;) Quote
BoUnTy Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Dostać się na DGM to graniczy z cudem :/ Fotki nie wiem, kiedy będą, a Iza nie umie się tutaj dostać... Quote
jusstyna85 Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 BoUnTy napisał(a):Dostać się na DGM to graniczy z cudem :/ Fotki nie wiem, kiedy będą, a Iza nie umie się tutaj dostać... ja już też suie o tym przekonałam,choć sama zachwalałam dzień wcześniej jak mi dobrze dogomania chodzi... Quote
Izabela124. Posted May 17, 2008 Posted May 17, 2008 Możecie mi fotki na maila wysłac: [email protected] Quote
Mysia_ Posted May 17, 2008 Author Posted May 17, 2008 a mi póki co naszczęście dogomania chodzi bez problemu ;) Quote
zabsko1980 Posted May 18, 2008 Posted May 18, 2008 witam!!! sorka ze tak pozno ale dopiero dzisiaj udalo mi sie wejsc. to jest moje rozliczenie: WPłATY: 0Zł WYPłATY: WET 20Zł, WET 10 Zł, SZAMPON 9,80Zł, PAROWKI 5,50Zł, RYż 2Zł, KARMA KITTY 6SZT (1,85 SZT) 11,10Zł. SALDO KOńCOWE: 58,40Zł psinka jak na razie dobrze, ożył :multi:,apetyt za trzech, zasuwa po schodach szybciej ode mnie, w tym tygodniu spróbowałam mu dac coś innego do jedzenia (zupa, mięsko z obiadu) jest wszystko żerny :cool3:. dzisiaj go znowu odrobaczę bo już minęły 2 tygodnie. szczeka dalej na królika i mojego drugiego psa :roll:. teraz cos o jego charakterze: psiak prze kochany:loveu:, łazi za mną krok w krok. merda ogonkiem, ciągle chce sie głaskac.jak siedzę przed komputerem to Misiek siada obok mnie i patrzy we mnie jak w obrazek. jest bardzo grzeczny. na siusiu i kupke trzeba wstawac o 7 rano, no a potem srednio tak co 2 godzinki na siusiu. no to chyba bnarazie wszystko . acha zdjecia beda lada dzien Quote
Mysia_ Posted May 19, 2008 Author Posted May 19, 2008 śliczny :loveu: Wygląda już dużo lepiej :razz: Jak z tą kasą? Justyna coś pisała, że częśc kosztów będzie pokryta, czy coś trzeba Ci zwrócić? Quote
jusstyna85 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 zabsko1980 napisał(a):witam!!! sorka ze tak pozno ale dopiero dzisiaj udalo mi sie wejsc. to jest moje rozliczenie: WPłATY: 0Zł WYPłATY: WET 20Zł, WET 10 Zł, SZAMPON 9,80Zł, PAROWKI 5,50Zł, RYż 2Zł, KARMA KITTY 6SZT (1,85 SZT) 11,10Zł. SALDO KOńCOWE: 58,40Zł psinka jak na razie dobrze, ożył :multi:,apetyt za trzech, zasuwa po schodach szybciej ode mnie, w tym tygodniu spróbowałam mu dac coś innego do jedzenia (zupa, mięsko z obiadu) jest wszystko żerny :cool3:. dzisiaj go znowu odrobaczę bo już minęły 2 tygodnie. szczeka dalej na królika i mojego drugiego psa :roll:. teraz cos o jego charakterze: psiak prze kochany:loveu:, łazi za mną krok w krok. merda ogonkiem, ciągle chce sie głaskac.jak siedzę przed komputerem to Misiek siada obok mnie i patrzy we mnie jak w obrazek. jest bardzo grzeczny. na siusiu i kupke trzeba wstawac o 7 rano, no a potem srednio tak co 2 godzinki na siusiu. no to chyba bnarazie wszystko . acha zdjecia beda lada dzien Dziękujemy za opis,zaraz poprawie ogłoszenia :) Jest wystawione allegro cegiełkowe na psiaka, czy mogłybyśmy Ci oddać pieniądze dopiero za pare dni? No chyba, że ma ktoś wyłożyć tutaj... Mysia_ napisał(a):a mi póki co naszczęście dogomania chodzi bez problemu ;) Oj nie pisz tak :) ja tak samo zachwalałam, że dzięki temu, że niektórzy mają problem z wejściem,to dogo szybko chodzi i wszytsko działa :) za pare dni miałam skutek słów :) Mysia_ napisał(a):śliczny :loveu: Wygląda już dużo lepiej :razz: Jak z tą kasą? Justyna coś pisała, że częśc kosztów będzie pokryta, czy coś trzeba Ci zwrócić? Ja zwróciłam 29,80 na konto Agnieszki-to chyba za weta.Sprawdź prosze Agnieszko,czy są te pieniądze na koncie. To było 20 zł za weta + 9,80 za szampon o ile sie nie myle... Quote
BoUnTy Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 jusstyna85 napisał(a):Ja zwróciłam 29,80 na konto Agnieszki-to chyba za weta.Sprawdź prosze Agnieszko,czy są te pieniądze na koncie. To było 20 zł za weta + 9,80 za szampon o ile sie nie myle... Niestety jeszcze nie doszło :) 29,80 - to pierwsza wizyta + szampon... Niestety nie chcą mi się władowac pozostałę 2 zdjecia :/ Quote
jusstyna85 Posted May 19, 2008 Posted May 19, 2008 BoUnTy napisał(a):Niestety jeszcze nie doszło :) 29,80 - to pierwsza wizyta + szampon... Niestety nie chcą mi się władowac pozostałę 2 zdjecia :/ Sprawdź po 16 00, masz inny bank,a ja robiłam chyba w piątek wieczorem... Czyli 29,80 można odjąć od tej sumy? Quote
BoUnTy Posted May 20, 2008 Posted May 20, 2008 Hmmm z acji tego, ze Iza konta nie ma, to myslę, ze na moje, a przynajmniej tak na poczatku ustaliłyśmy, o konto na PW ;) A my już bedziemy się rozliczać, z racji tego, ze troszkę wyłożyłam z własnej kieszeni (a raczej sie załużyłma ;P) ;) Rozliczenia bedzie prowadzić Iza, bo to ona kupuje karme i pokrywa bierzące wydatki, moze być? ;) Quote
Mysia_ Posted May 21, 2008 Author Posted May 21, 2008 Bounty napisz mi konto na PW ile będe mogła to przeleje, za wiele nie mogę, ale zawsze coś ;) Quote
Mysia_ Posted May 22, 2008 Author Posted May 22, 2008 śliczny jest... Taki maluszek :loveu: Czy on nie ma czegoś z ząbkami trzonowi? Tak wygląda jakby jedna stronna była podpuchnięta? Bounty napisz jak kasa dojdzie ;) Quote
Recommended Posts