Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mam juz na oba ratlerki 25zł

Myślę, że przydałby sie jakiś smutny tekstm wtedy więcej ludzi, by kupywali cegiełek, ja niestety nie jestem dobra w pisaniu takich tekstów, może ktoś by sie podjął tego zadania?

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

BoUnTy napisał(a):
Dostać się na DGM to graniczy z cudem :/ Fotki nie wiem, kiedy będą, a Iza nie umie się tutaj dostać...

ja już też suie o tym przekonałam,choć sama zachwalałam dzień wcześniej jak mi dobrze dogomania chodzi...

Posted

witam!!! sorka ze tak pozno ale dopiero dzisiaj udalo mi sie wejsc. to jest moje rozliczenie:

WPłATY: 0Zł

WYPłATY: WET 20Zł, WET 10 Zł, SZAMPON 9,80Zł, PAROWKI 5,50Zł, RYż 2Zł, KARMA KITTY 6SZT (1,85 SZT) 11,10Zł.

SALDO KOńCOWE: 58,40Zł

psinka jak na razie dobrze, ożył :multi:,apetyt za trzech, zasuwa po schodach szybciej ode mnie, w tym tygodniu spróbowałam mu dac coś innego do jedzenia (zupa, mięsko z obiadu) jest wszystko żerny :cool3:. dzisiaj go znowu odrobaczę bo już minęły 2 tygodnie. szczeka dalej na królika i mojego drugiego psa :roll:.
teraz cos o jego charakterze: psiak prze kochany:loveu:, łazi za mną krok w krok. merda ogonkiem, ciągle chce sie głaskac.jak siedzę przed komputerem to Misiek siada obok mnie i patrzy we mnie jak w obrazek. jest bardzo grzeczny.

na siusiu i kupke trzeba wstawac o 7 rano, no a potem srednio tak co 2 godzinki na siusiu. no to chyba bnarazie wszystko . acha zdjecia beda lada dzien

Posted

śliczny :loveu: Wygląda już dużo lepiej :razz:
Jak z tą kasą? Justyna coś pisała, że częśc kosztów będzie pokryta, czy coś trzeba Ci zwrócić?

Posted

zabsko1980 napisał(a):
witam!!! sorka ze tak pozno ale dopiero dzisiaj udalo mi sie wejsc. to jest moje rozliczenie:

WPłATY: 0Zł

WYPłATY: WET 20Zł, WET 10 Zł, SZAMPON 9,80Zł, PAROWKI 5,50Zł, RYż 2Zł, KARMA KITTY 6SZT (1,85 SZT) 11,10Zł.

SALDO KOńCOWE: 58,40Zł

psinka jak na razie dobrze, ożył :multi:,apetyt za trzech, zasuwa po schodach szybciej ode mnie, w tym tygodniu spróbowałam mu dac coś innego do jedzenia (zupa, mięsko z obiadu) jest wszystko żerny :cool3:. dzisiaj go znowu odrobaczę bo już minęły 2 tygodnie. szczeka dalej na królika i mojego drugiego psa :roll:.
teraz cos o jego charakterze: psiak prze kochany:loveu:, łazi za mną krok w krok. merda ogonkiem, ciągle chce sie głaskac.jak siedzę przed komputerem to Misiek siada obok mnie i patrzy we mnie jak w obrazek. jest bardzo grzeczny.

na siusiu i kupke trzeba wstawac o 7 rano, no a potem srednio tak co 2 godzinki na siusiu. no to chyba bnarazie wszystko . acha zdjecia beda lada dzien

Dziękujemy za opis,zaraz poprawie ogłoszenia :)
Jest wystawione allegro cegiełkowe na psiaka, czy mogłybyśmy Ci oddać pieniądze dopiero za pare dni?
No chyba, że ma ktoś wyłożyć tutaj...

Mysia_ napisał(a):
a mi póki co naszczęście dogomania chodzi bez problemu ;)

Oj nie pisz tak :) ja tak samo zachwalałam, że dzięki temu, że niektórzy mają problem z wejściem,to dogo szybko chodzi i wszytsko działa :) za pare dni miałam skutek słów :)

Mysia_ napisał(a):
śliczny :loveu: Wygląda już dużo lepiej :razz:
Jak z tą kasą? Justyna coś pisała, że częśc kosztów będzie pokryta, czy coś trzeba Ci zwrócić?

Ja zwróciłam 29,80 na konto Agnieszki-to chyba za weta.Sprawdź prosze Agnieszko,czy są te pieniądze na koncie. To było 20 zł za weta + 9,80 za szampon o ile sie nie myle...

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Ja zwróciłam 29,80 na konto Agnieszki-to chyba za weta.Sprawdź prosze Agnieszko,czy są te pieniądze na koncie. To było 20 zł za weta + 9,80 za szampon o ile sie nie myle...

Niestety jeszcze nie doszło :) 29,80 - to pierwsza wizyta + szampon...

Niestety nie chcą mi się władowac pozostałę 2 zdjecia :/

Posted

BoUnTy napisał(a):
Niestety jeszcze nie doszło :) 29,80 - to pierwsza wizyta + szampon...

Niestety nie chcą mi się władowac pozostałę 2 zdjecia :/

Sprawdź po 16 00, masz inny bank,a ja robiłam chyba w piątek wieczorem...

Czyli 29,80 można odjąć od tej sumy?

Posted

Hmmm z acji tego, ze Iza konta nie ma, to myslę, ze na moje, a przynajmniej tak na poczatku ustaliłyśmy, o konto na PW ;) A my już bedziemy się rozliczać, z racji tego, ze troszkę wyłożyłam z własnej kieszeni (a raczej sie załużyłma ;P) ;) Rozliczenia bedzie prowadzić Iza, bo to ona kupuje karme i pokrywa bierzące wydatki, moze być? ;)

Posted

śliczny jest... Taki maluszek :loveu:
Czy on nie ma czegoś z ząbkami trzonowi? Tak wygląda jakby jedna stronna była podpuchnięta?

Bounty napisz jak kasa dojdzie ;)