BoUnTy Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 A ja bym nigdy tego tymczasu nie proponowała, gdybym choc przez chwile podejrzewała, że bedzie taka sytuacja, ze mały będzie musiał go opuścić, zanim znajdzie dom - powiem szczerze, że dla mnie to też nie jest najlepszy pomysł, żeby psiak wracał do schronu, ale co proponujesz? Uśpić? Jak widzisz DT innego nie widać, psiakiem nikt sie nie interesuje, a mamy 2 tygodnie (??). Ja nawet gdybym chciała nie moglabym mu zaoferowac tymczasu, nie jestem w stanie teraz przypilnować np. brania prze niego regularnie lekarstw itp., poza tym moi rodzice sie nie zgadzają... Quote
jusstyna85 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 Pewne jest jedno- nikt inny nie zabralby go na tymczas... Do schroniska nie może wrócić....to jak śmierć... Mysiu zmień tytuł na bardziej dratyczny, tylko tak ludzie zainteresują sie choćby z ciekawości... Czy ktoś wie jak zrobić zwykły plakat? w jakim programie? Potrzebne allegro i to już....najlepiej wyróżnione z dobrym tekstem,czyli potrzebna kasa na to + osoba dysponująca allegro. Quote
jusstyna85 Posted June 9, 2008 Posted June 9, 2008 BoUnTy napisał(a):Ja moge zrobić plakacik... Zrób prosze jak najszybciej,tzn jak najszybciej możesz... Quote
Mysia_ Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 przepraszam, jesli nie odpowiem na wszystko, ale trochę nie mam czasu... Jaki tytuł proponujecie? A co powrotu do schroniska to chyba w tym wypadku lepsze było by uśpienie, przykro mi to pisac, ale wszyscy z nas, którzy mają coś więcej wspólnego ze schroniskami nie narazili by takiego psa jak Misiu na takie cierpienie.... :shake: Pomimo naszych jak największych starań w schronisku napewno nie bylibyśmy w stanie zapewnić mu chociaż cząstki jego potrzeb... Przedewszystkim spokoju :-(:-(:-( Quote
BoUnTy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Ja też wiem, że lepiej uśpic, ale powiem szerze, że jak mam iśc do weta i podjąć decyzje to jakoś sobie tego nie wyobrażam, chyba nie bede umiała... Szczególnie, że wiem, że jest poprawa w leczeniu... Quote
jusstyna85 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Jeśli będzie coś a la plakat,to powysyłam do dziewczyn z różnych miast z prośbą o powieszenie... Quote
BoUnTy Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 Zrobiłą, ale przepraszam z ajakość - to mój pierwszy plakacjik :oops: Quote
lothia Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 czy ktoś z Warszawy mogłby mi wydrukować?porozwieszam na Bielanach ,niestety nie mam drukarki Quote
kikou Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 ....fajny plakat, dostalam gesiej skorki.... tak mi zal tego biedaczka jesli ktos zrobilby grafike to udostepnie swoje allegro i zaplace... (ja niestety nie umiem porzadnego allegro zrobic:oops:) Quote
madzia828 Posted June 10, 2008 Posted June 10, 2008 mogę tylko podnieść:-( porobię jakieś ogłoszenia;) Quote
Mysia_ Posted June 10, 2008 Author Posted June 10, 2008 bardzo prosimy o ogłoszenia i rozgłoszenie maluszka gdzie się da :-(:-(:-( Quote
Mysia_ Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 troszkę więcej czasu.... ale i tak nie wiele :-( Prosimy o pomoc dla maluszka! Quote
jusstyna85 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Dobrze, że miesiąc... Mam już osoby,które rozwieszą plakaty i powysyłają je po firmach ... Quote
Mysia_ Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 jusstyna85 napisał(a):Dobrze, że miesiąc... Mam już osoby,które rozwieszą plakaty i powysyłają je po firmach ... super ;) qrczę ostatnio za dużo tych tragedii.... :-( Schronisko nam zasypało staruszkami :shake: Quote
jusstyna85 Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 Mysia_ napisał(a):super ;) qrczę ostatnio za dużo tych tragedii.... :-( Schronisko nam zasypało staruszkami :shake: Ludzie robią" porządki" w domach...w sobote Owczarkowaty pies sam otworzył sobie do mojego mieszkania drzwi, w poniedziałek patrze auto zatrzymuje sie,psa wyrzucają i odjeżdżają...ja dosłownie szok,ludzie coś głośno mówią, ale żeby ktoś próbował go złapać,to oczywiście nie...w koncu po godzinie biegania 2 młodych ludzi,którzy widzieli też jak wyrzucali go postanowili mi pomóc i tak po 2 godzinach udało sie go złapać...:( ja zapamiętalam z rejestracji tylko Sl, oni 19 coś tam.... Quote
Doda_ Posted June 11, 2008 Posted June 11, 2008 [LEFT]Niedawno wróciłam do domu... Moge wydrukowac plakaty i rozwieszac w swojej okolicy.. Pomyślalam sobie o mojej p.wychowawczyni, miała psa jamnika, odszedl (niewiem kiedy) na starość.. Ona bardzo kocha zwierzeta, jest osobą o wielkim sercu. Pytalam jej się kiedys, czemu nie bierze nastepnego psiaka, mówila ze woli nie teraz bo dlugo psiak bylby sam w domu.. A może zadzwonić do niej i spytac czy nie chciałaby psiaka? Na pewno ma dobrych znajomych, popytałaby... W poniedziałek bede w szkole[/LEFT] Quote
Mysia_ Posted June 11, 2008 Author Posted June 11, 2008 Doda_ napisał(a):Niedawno wróciłam do domu... Moge wydrukowac plakaty i rozwieszac w swojej okolicy.. Pomyślalam sobie o mojej p.wychowawczyni, miała psa jamnika, odszedl (niewiem kiedy) na starość.. Ona bardzo kocha zwierzeta, jest osobą o wielkim sercu. Pytalam jej się kiedys, czemu nie bierze nastepnego psiaka, mówila ze woli nie teraz bo dlugo psiak bylby sam w domu.. A może zadzwonić do niej i spytac czy nie chciałaby psiaka? Na pewno ma dobrych znajomych, popytałaby... W poniedziałek bede w szkole im więcej osób się o nim dowie tym większe szanse, że mu się uda :roll: Quote
Recommended Posts