BoUnTy Posted June 12, 2008 Posted June 12, 2008 Czy ktoś mógłby psiaka poogłaszać, zrobić allegro/allegratke? Quote
Mysia_ Posted June 13, 2008 Author Posted June 13, 2008 kikou napisał(a):....fajny plakat, dostalam gesiej skorki.... tak mi zal tego biedaczka jesli ktos zrobilby grafike to udostepnie swoje allegro i zaplace... (ja niestety nie umiem porzadnego allegro zrobic:oops:) czy ktoś mógłby w tym pomóc? Quote
zabsko1980 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 witam!!! nie dosc ze sie chce pomoc to jeszcze cie zjadą na forum. wielkie. u Miśka wszystko wporzadku. tylko jak zawsze drze sie na wszystko. odezwe sie jak mi sie uda znowu tu wejsc Quote
jusstyna85 Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Plakat naprawde super :) dzisiaj zawiesze na Uczelni... Żabsko nikt tutaj nie obraża Cie...przedłużyłaś być może mu zycie... Pisałam, że ludzi robią porządki w domach,ale nie chodziło mi o Ciebie :) tylko ogólnie ludzie pozbywają sie psów i trafiają do schronów Quote
BoUnTy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Melduje, ze misiowi kończa sie lekarstwa i trzeba kupić nowe (33 zł.) Myślę, ze zabsko1980 się po porostu troszkę przestraszyło - wiem jak to jest, w koncu nowym w naszym gronie wcale łatwo nie jest - kazdy przez to przechodził... Ja mysle, że to, że Iza go wzięła to było dla iego nowe życie, doszedł do siebie, leczy się w spokojnym miejscu, a w schronisku ne wiem co by z nim bylo, poza tym jakby tak na to popatrzeć nie wim czy w ogóle jest dla niego jakaś szansa, po tym jak on się zachowuje i jakie było zainteresowanie na akcji trudno będzie mu znaleźc dom... Quote
BoUnTy Posted June 13, 2008 Posted June 13, 2008 Aaa przepraszam, mój błąd - pomyliłam leki, maść Triderm (czy jak jej tam) kosztuje 33 zł., ale ją Misiek ma, a Enarenal kosztuje 4,50 zł. - przepraszam :oops: To wszytsko p[rzez to, że za dużo koordynuje tych psiaków i już mi sie wszytsko miesza, wybaczcie:shake: Quote
Mysia_ Posted June 14, 2008 Author Posted June 14, 2008 BoUnTy napisał(a):Aaa przepraszam, mój błąd - pomyliłam leki, maść Triderm (czy jak jej tam) kosztuje 33 zł., ale ją Misiek ma, a Enarenal kosztuje 4,50 zł. - przepraszam :oops: To wszytsko p[rzez to, że za dużo koordynuje tych psiaków i już mi sie wszytsko miesza, wybaczcie:shake: wyślę Ci na konto 10 zł, żebyście mogły kupić enarenal ;) Quote
BoUnTy Posted June 18, 2008 Posted June 18, 2008 Dziękuję, pineiązki doszły - ja juz plakaty w okolicy rozwiesiłam, justyna85 też - narazie 0 telefonów :( Quote
Mysia_ Posted June 18, 2008 Author Posted June 18, 2008 BoUnTy napisał(a):Dziękuję, pineiązki doszły - ja juz plakaty w okolicy rozwiesiłam, justyna85 też - narazie 0 telefonów :( qrcze :-( oby ktoś się nim zainteresował.... Quote
Mysia_ Posted June 20, 2008 Author Posted June 20, 2008 Bounty jak bedziesz miała chwile to napisz wydatki, żebym mogła zaaktualizować pierwszą stronkę.... Quote
BoUnTy Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 To nie do mnie z wydatkami, tylko do izy, ja nie wiem nic wiecej niż ty... Quote
Doda_ Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 mysia zostawilam ci wiadomosc na gg niewiem czy dostalas Quote
zabsko1980 Posted June 20, 2008 Posted June 20, 2008 witam!!! na miska wydalam 1,79 na karme. teraz mu przynosilam z pracy papu :). jedyne wydatki jakie beda w chwili obecnej na niego to te tabletki . jak z DT lub DS ?? Quote
Mysia_ Posted June 21, 2008 Author Posted June 21, 2008 [quote name='zabsko1980']witam!!! na miska wydalam 1,79 na karme. teraz mu przynosilam z pracy papu :). jedyne wydatki jakie beda w chwili obecnej na niego to te tabletki . jak z DT lub DS ??[/quote] niestety póki co cisza :-(:-(:-( Doda, nic nie dostałam... Miałam problemy z gg :roll: Quote
BoUnTy Posted June 21, 2008 Posted June 21, 2008 Ja juz niestety nie mam pomysłów :( Przykro mi... nawet innego DT nie ma, bo teraz panuje totalne zapsienie... Quote
Mysia_ Posted June 22, 2008 Author Posted June 22, 2008 [quote name='BoUnTy']Ja juz niestety nie mam pomysłów :( Przykro mi... nawet innego DT nie ma, bo teraz panuje totalne zapsienie...[/quote] cholerka :shake: Quote
Recommended Posts