Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

kikou napisał(a):
....fajny plakat, dostalam gesiej skorki....

tak mi zal tego biedaczka

jesli ktos zrobilby grafike to udostepnie swoje allegro i zaplace...
(ja niestety nie umiem porzadnego allegro zrobic:oops:)

czy ktoś mógłby w tym pomóc?

Posted

witam!!! nie dosc ze sie chce pomoc to jeszcze cie zjadą na forum. wielkie. u Miśka wszystko wporzadku. tylko jak zawsze drze sie na wszystko. odezwe sie jak mi sie uda znowu tu wejsc

Posted

Plakat naprawde super :)

dzisiaj zawiesze na Uczelni...

Żabsko nikt tutaj nie obraża Cie...przedłużyłaś być może mu zycie...
Pisałam, że ludzi robią porządki w domach,ale nie chodziło mi o Ciebie :) tylko ogólnie ludzie pozbywają sie psów i trafiają do schronów

Posted

Melduje, ze misiowi kończa sie lekarstwa i trzeba kupić nowe (33 zł.)

Myślę, ze zabsko1980 się po porostu troszkę przestraszyło - wiem jak to jest, w koncu nowym w naszym gronie wcale łatwo nie jest - kazdy przez to przechodził... Ja mysle, że to, że Iza go wzięła to było dla iego nowe życie, doszedł do siebie, leczy się w spokojnym miejscu, a w schronisku ne wiem co by z nim bylo, poza tym jakby tak na to popatrzeć nie wim czy w ogóle jest dla niego jakaś szansa, po tym jak on się zachowuje i jakie było zainteresowanie na akcji trudno będzie mu znaleźc dom...

Posted

Aaa przepraszam, mój błąd - pomyliłam leki, maść Triderm (czy jak jej tam) kosztuje 33 zł., ale ją Misiek ma, a Enarenal kosztuje 4,50 zł. - przepraszam :oops: To wszytsko p[rzez to, że za dużo koordynuje tych psiaków i już mi sie wszytsko miesza, wybaczcie:shake:

Posted

BoUnTy napisał(a):
Aaa przepraszam, mój błąd - pomyliłam leki, maść Triderm (czy jak jej tam) kosztuje 33 zł., ale ją Misiek ma, a Enarenal kosztuje 4,50 zł. - przepraszam :oops: To wszytsko p[rzez to, że za dużo koordynuje tych psiaków i już mi sie wszytsko miesza, wybaczcie:shake:

wyślę Ci na konto 10 zł, żebyście mogły kupić enarenal ;)

Posted

BoUnTy napisał(a):
Dziękuję, pineiązki doszły - ja juz plakaty w okolicy rozwiesiłam, justyna85 też - narazie 0 telefonów :(

qrcze :-( oby ktoś się nim zainteresował....

Posted

[quote name='zabsko1980']witam!!! na miska wydalam 1,79 na karme. teraz mu przynosilam z pracy papu :). jedyne wydatki jakie beda w chwili obecnej na niego to te tabletki . jak z DT lub DS ??[/quote]

niestety póki co cisza :-(:-(:-(

Doda, nic nie dostałam... Miałam problemy z gg :roll:

Posted

[quote name='BoUnTy']Ja juz niestety nie mam pomysłów :( Przykro mi... nawet innego DT nie ma, bo teraz panuje totalne zapsienie...[/quote]

cholerka :shake: