jusstyna85 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mysia_ napisał(a):może coś wyjdzie z tego domku, który do mnie pisze, oby :roll: Mysiu zdradź jakieś informacje...:) Izabela124. napisał(a):Jesli nie ma on jeszcze allegro to moge zrobic jak i aukcje cegielkowa Allegro to świetny pomysł... Quote
zabsko1980 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 sorka za zamieszanie jakie wprowadzilam na DGM. Misiu ma sie juz lepiej. juz tak nie kicha, lepiej chodzi, zalatwia sie na podworku (dzis juz nawet podniosl łapke so siusiania ;) , to chyba znak ze mu sily wracaja ) merda ogonkiem, cos niecos slyszy :lol:. moj drugi psiak sie troche uspokoil ( piszczy i drapie po drzwiach tylko w dzien ). babci sie tez odmienilo :multi: dziennie chodzi do mnie do pokoju glaszcze i rozmawia z Misiem :p. Misio prawie caly dzien spi, ale jak juz jest na podworku to juz nieche sie tak nosic na rekach (wyrywa sie). apetyt ma za 2 jak to sie mowi . jazde samochodem tez bardzo dobrze znosi bo ciagle w nim spi :razz:. w tym tygodniu ma kontrole w wetki. nio to chyba wszystko jak narazie :p. pozdrowienia Quote
jusstyna85 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 zabsko1980 napisał(a):sorka za zamieszanie jakie wprowadzilam na DGM. Misiu ma sie juz lepiej. juz tak nie kicha, lepiej chodzi, zalatwia sie na podworku (dzis juz nawet podniosl łapke so siusiania ;) , to chyba znak ze mu sily wracaja ) merda ogonkiem, cos niecos slyszy :lol:. moj drugi psiak sie troche uspokoil ( piszczy i drapie po drzwiach tylko w dzien ). babci sie tez odmienilo :multi: dziennie chodzi do mnie do pokoju glaszcze i rozmawia z Misiem :p. Misio prawie caly dzien spi, ale jak juz jest na podworku to juz nieche sie tak nosic na rekach (wyrywa sie). apetyt ma za 2 jak to sie mowi . jazde samochodem tez bardzo dobrze znosi bo ciagle w nim spi :razz:. w tym tygodniu ma kontrole w wetki. nio to chyba wszystko jak narazie :p. pozdrowienia Możemy Ci w końcu wszyscy podziękować :) Wracają siły, dzielny psiaczek...:) Quote
zabsko1980 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 w pierwsza noc myslalam ze umrze:-o, jeczal cala noc. ale przezylismy :multi: acha i zapomnialam jeszcze napisac ze Misio chrapie w nocy :p. teraz sobie smacznie spi na moich cwetrach w kartoniku po pomidorach :lol:. z dnia na dzien sie ciesze ze sie rano budzi :multi:. Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 super, że tu jesteś :multi: Dobrze, że psiaczek już lepiej. Obawiam się, że w tej Bytomce musiał spędzić trochę czasu, zanim ktoś to nam zgłosił :shake: Quote
zabsko1980 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 piesek byl na dworze, zrobil co trzeba. po spacerku zjadl tabletki i sniadanko. teraz znowu spi :cool3: Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 maluszek kochany... Pewnie musi odespać te wszystkie stresy :shake: Quote
Izabela124. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Do Allegro mam mam dac tekst z pierwszej strony? Quote
jusstyna85 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Do Allegro mam mam dac tekst z pierwszej strony? Izabelo ja tak myślałam, żeby zbierać w 1 aukcji cegiełkowej na 2 psiaki.W sumie obydwa są stare, małe...Co o tym myślisz? chodzi mi o tego i o ratlerka Quote
Mysia_ Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 dajcie znać jak już będzie allegro cegiełkowe ;) Quote
jusstyna85 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Bardzo dobry pomysl, tylko jaki to drugi piesek? Ja bardzo chetnie zrobie, prosze tylko o tekst, zdjecia i dane kontaktowe http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110551 Chodzi o tego,tutaj sytuacja pilna z pieniążkami. Mogłabyś zrobić wyróżnione allegro, koszt tego wzięłoby sie z tych uzbieranych pieniędzy. Quote
Izabela124. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jusstyna85 napisał(a):Izabelo ja tak myślałam, żeby zbierać w 1 aukcji cegiełkowej na 2 psiaki.W sumie obydwa są stare, małe...Co o tym myślisz? chodzi mi o tego i o ratlerkaBardzo dobry pomysl, tylko jaki to drugi piesek? Ja bardzo chetnie zrobie, prosze tylko o tekst, zdjecia i dane kontaktowe Quote
Izabela124. Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 jusstyna85 napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110551 Chodzi o tego,tutaj sytuacja pilna z pieniążkami. Mogłabyś zrobić wyróżnione allegro, koszt tego wzięłoby sie z tych uzbieranych pieniędzy.Ok, moge zrobic Prosze tylko o rzeczy wymienione w poprzednim poscie :) Quote
jusstyna85 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Izabela124. napisał(a):Ok, moge zrobic Prosze tylko o rzeczy wymienione w poprzednim poscie :) http://www.allegro.pl/show_item.php?item=356996746 Tutaj masz jego aukcje na allegro.Są tam wszystkie informacje,ale musiałabyś dodać coś o jego stanie zdrowia. Quote
zabsko1980 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 witam!!! odpowiedziec na jakies pytanie??????????? Quote
Mysia_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 co tam u psiaczka? Lepiej się czuje? :roll: Quote
Izabela124. Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Co dopisac na temat zdrowia? I robic ta wspolna aukcje? Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 blagam o DT chocby na 2 dni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10092658#post10092658 sorry za offa Quote
zabsko1980 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 piesek coraz lepiej :multi: (oby nie zapeszyc ), juz chodzi sam po schodach, jak chce siusiu lub koopke to sie kreci w kolko albo patrzy na dwor przez drzwi balkonowe :p, ba bardzo dobry apetyt, glosno pierdzi :oops:, juz sie nawet przeciaga jak wstanie :p, jeszcze troszeczke psika i kaszle, z oczu juz mu nie cieknie, ma jeszcze lekki lupiez, troszke trzepie glowa. nio to chyba jak narazie wszystko :lol: Quote
jusstyna85 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Izabela124. napisał(a):Co dopisac na temat zdrowia? I robic ta wspolna aukcje? Przepraszam, nie było mnie... jeśli to aukcja cegiełkową,to najlepiej przedstawić ich stan zdrowia w jak najgorszym świetle, żeby ludzie nie żałowali pieniążków.Może napisać, że potrzebne ok 1 tys na leczenie. zabsko1980 napisał(a):piesek coraz lepiej :multi: (oby nie zapeszyc ), juz chodzi sam po schodach, jak chce siusiu lub koopke to sie kreci w kolko albo patrzy na dwor przez drzwi balkonowe :p, ba bardzo dobry apetyt, glosno pierdzi :oops:, juz sie nawet przeciaga jak wstanie :p, jeszcze troszeczke psika i kaszle, z oczu juz mu nie cieknie, ma jeszcze lekki lupiez, troszke trzepie glowa. nio to chyba jak narazie wszystko :lol: A masz możliwośc zrobienia fotek? przydałyby sie do ogłoszeń... Quote
Mysia_ Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 zabsko1980 napisał(a):piesek coraz lepiej :multi: (oby nie zapeszyc ), juz chodzi sam po schodach, jak chce siusiu lub koopke to sie kreci w kolko albo patrzy na dwor przez drzwi balkonowe :p, ba bardzo dobry apetyt, glosno pierdzi :oops:, juz sie nawet przeciaga jak wstanie :p, jeszcze troszeczke psika i kaszle, z oczu juz mu nie cieknie, ma jeszcze lekki lupiez, troszke trzepie glowa. nio to chyba jak narazie wszystko :lol: myślę, że wieści są jak najbardziej pozytywne :cool3: Quote
jusstyna85 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Mysia_ napisał(a):myślę, że wieści są jak najbardziej pozytywne :cool3: A Co z potencjalnymi domkami? Quote
Recommended Posts