Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Mysia_ napisał(a):
może coś wyjdzie z tego domku, który do mnie pisze, oby :roll:

Mysiu zdradź jakieś informacje...:)

Izabela124. napisał(a):
Jesli nie ma on jeszcze allegro to moge zrobic jak i aukcje cegielkowa

Allegro to świetny pomysł...

• Replies 741
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

sorka za zamieszanie jakie wprowadzilam na DGM. Misiu ma sie juz lepiej. juz tak nie kicha, lepiej chodzi, zalatwia sie na podworku (dzis juz nawet podniosl łapke so siusiania ;) , to chyba znak ze mu sily wracaja ) merda ogonkiem, cos niecos slyszy :lol:. moj drugi psiak sie troche uspokoil ( piszczy i drapie po drzwiach tylko w dzien ). babci sie tez odmienilo :multi: dziennie chodzi do mnie do pokoju glaszcze i rozmawia z Misiem :p. Misio prawie caly dzien spi, ale jak juz jest na podworku to juz nieche sie tak nosic na rekach (wyrywa sie). apetyt ma za 2 jak to sie mowi . jazde samochodem tez bardzo dobrze znosi bo ciagle w nim spi :razz:. w tym tygodniu ma kontrole w wetki. nio to chyba wszystko jak narazie :p. pozdrowienia

Posted

zabsko1980 napisał(a):
sorka za zamieszanie jakie wprowadzilam na DGM. Misiu ma sie juz lepiej. juz tak nie kicha, lepiej chodzi, zalatwia sie na podworku (dzis juz nawet podniosl łapke so siusiania ;) , to chyba znak ze mu sily wracaja ) merda ogonkiem, cos niecos slyszy :lol:. moj drugi psiak sie troche uspokoil ( piszczy i drapie po drzwiach tylko w dzien ). babci sie tez odmienilo :multi: dziennie chodzi do mnie do pokoju glaszcze i rozmawia z Misiem :p. Misio prawie caly dzien spi, ale jak juz jest na podworku to juz nieche sie tak nosic na rekach (wyrywa sie). apetyt ma za 2 jak to sie mowi . jazde samochodem tez bardzo dobrze znosi bo ciagle w nim spi :razz:. w tym tygodniu ma kontrole w wetki. nio to chyba wszystko jak narazie :p. pozdrowienia

Możemy Ci w końcu wszyscy podziękować :)
Wracają siły, dzielny psiaczek...:)

Posted

w pierwsza noc myslalam ze umrze:-o, jeczal cala noc. ale przezylismy :multi: acha i zapomnialam jeszcze napisac ze Misio chrapie w nocy :p. teraz sobie smacznie spi na moich cwetrach w kartoniku po pomidorach :lol:. z dnia na dzien sie ciesze ze sie rano budzi :multi:.

Posted

super, że tu jesteś :multi:
Dobrze, że psiaczek już lepiej. Obawiam się, że w tej Bytomce musiał spędzić trochę czasu, zanim ktoś to nam zgłosił :shake:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Do Allegro mam mam dac tekst z pierwszej strony?

Izabelo ja tak myślałam, żeby zbierać w 1 aukcji cegiełkowej na 2 psiaki.W sumie obydwa są stare, małe...Co o tym myślisz? chodzi mi o tego i o ratlerka

Posted

jusstyna85 napisał(a):
Izabelo ja tak myślałam, żeby zbierać w 1 aukcji cegiełkowej na 2 psiaki.W sumie obydwa są stare, małe...Co o tym myślisz? chodzi mi o tego i o ratlerka
Bardzo dobry pomysl, tylko jaki to drugi piesek? Ja bardzo chetnie zrobie, prosze tylko o tekst, zdjecia i dane kontaktowe

Posted

piesek coraz lepiej :multi: (oby nie zapeszyc ), juz chodzi sam po schodach, jak chce siusiu lub koopke to sie kreci w kolko albo patrzy na dwor przez drzwi balkonowe :p, ba bardzo dobry apetyt, glosno pierdzi :oops:, juz sie nawet przeciaga jak wstanie :p, jeszcze troszeczke psika i kaszle, z oczu juz mu nie cieknie, ma jeszcze lekki lupiez, troszke trzepie glowa. nio to chyba jak narazie wszystko :lol:

Posted

Izabela124. napisał(a):
Co dopisac na temat zdrowia? I robic ta wspolna aukcje?

Przepraszam, nie było mnie... jeśli to aukcja cegiełkową,to najlepiej przedstawić ich stan zdrowia w jak najgorszym świetle, żeby ludzie nie żałowali pieniążków.Może napisać, że potrzebne ok 1 tys na leczenie.

zabsko1980 napisał(a):
piesek coraz lepiej :multi: (oby nie zapeszyc ), juz chodzi sam po schodach, jak chce siusiu lub koopke to sie kreci w kolko albo patrzy na dwor przez drzwi balkonowe :p, ba bardzo dobry apetyt, glosno pierdzi :oops:, juz sie nawet przeciaga jak wstanie :p, jeszcze troszeczke psika i kaszle, z oczu juz mu nie cieknie, ma jeszcze lekki lupiez, troszke trzepie glowa. nio to chyba jak narazie wszystko :lol:

A masz możliwośc zrobienia fotek? przydałyby sie do ogłoszeń...

Posted

zabsko1980 napisał(a):

myślę, że wieści są jak najbardziej pozytywne :cool3: