Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Potrzeby wciaz sie zmieniają,bo okazało sie ze Lesna pojedzie prawdopodobnie do Niemiec i tam zrobią jej operacje łapki. Ale w schronisku jest pełno psów którym mozna pomóc,wiec póki narazie na Kacperka pieniążków jest wystarczająco to przeznaczymy je na inne pieski.

Posted

Witam mam pytanie co z Kacperkiem. Widzę że pojawiają się tu inne pieski a przebrnąć przez wszystko jest problemem (modem przez tp-sę jest sami wiecie jaki).

Posted

[quote name='MaxSta']Witam mam pytanie co z Kacperkiem. Widzę że pojawiają się tu inne pieski a przebrnąć przez wszystko jest problemem (modem przez tp-sę jest sami wiecie jaki).[/quote]

kacperkowe jedno oko ma sie lepiej natomiast drugie jest w nienajlepszym stanie, co do skóry to czekam na info od hani ,która nie może otowrzyc dogomani u siebie na kompie :(

Posted

[quote name='oktawia6']szykuje się super dom!:multi::loveu:
powiem Wam: gdyby nie został tak pogryziony i tyle wycierpiał może nigdy nie zostałaby zauważony-jako przeciętny kundelek których jest setki-"dzięki" akcji z Astem jego życie będzie po piekle bajką.....[/quote]

to zaciskam kciuki:multi::multi::multi:

jeśli chodzi o moją wpłatę - przeznaczcie na potrzebującego psiaka;)

Posted

[COLOR=Green][B]Dopiero teraz tu trafiłam i mocno trzymam kciuki za Kacpra. Temat jest mi tym bardziej bliski, że 8 miesięcy temu zabraliśmy ze schroniska sunię ON z taką samą raną jaką ma Kacperek. Tyle, że u naszej Iry rana była na podbrzuszu i od wewnętrznej strony stawu biodrowego. Obecnie, czyli po tych 8 miesiącach rana jest wielkości 1cm na 0,5cm. Ten maleńki kawałek rany niestety jest w miejscu w którym skóra ciągle pracuje, goi się bardzo słabo i jest narażona na rozerwania. Bardzo czekam zatem na informacje na temat plastrów, być może naszej Iruni też by pomogły. Natomiast Kacperkowi bardzo gorąco polecamy balsam szostakowskiego. Działa cuda, pięknie przyśpiesza ziarninowanie rany. My o tym specyfiku dowiedzieliśmy się dopiero w grudniu, czy po 2 miesiącach pobytu suni u nas i przyznam, że dopiero od tamtego momentu zaczęło się poprawiać. Na pocieszenie dodam, że rana Kacpra jest w takim miejscy, że powinna się ładnie goić. Taka mała kropelka szczęścia w tym całym nieszczęściu. Buziaki dla pisurka.[/B][/COLOR]

Posted

[quote name='wiata'][COLOR=Green][B] Natomiast Kacperkowi bardzo gorąco polecamy balsam szostakowskiego. Działa cuda, pięknie przyśpiesza ziarninowanie rany. My o tym specyfiku dowiedzieliśmy się dopiero w grudniu, czy po 2 miesiącach pobytu suni u nas i przyznam, że dopiero od tamtego momentu zaczęło się poprawiać. [/B][/COLOR][/quote]

No pisałam że mam balsam szostakowskiego! Mojemu Bolowi też się pięknie łopatka po tym goiła.A dziura taka była że wszystkie mięśnie było widać. Wiem że ciężko kupić, oficjalnie się już u nas nie sprzedaje. Albo od Rosjan albo przez neta. Mam jeszcze ponad pół butelki. Chętnie pomogę i Kacperkowi przekażę...

Posted

Balsam Szostakowskiego i płyn olivkowa (czy jakoś tak) są rewelacyjne...
Przez kilka mies walczyłyśmy o kota który skóry nie miał na całym grzbiecie-od uszu aż do połowy ogona... Wyszedł biedak z tego choc nie był łatwo z powodu upału i much które przyciągał... Ech... Dobrze że to już tylko wspomnienie... :)
Te preparaty są super, choc wiem że przynajmniej z jednym mogą być problemy ze zobyciem...

Posted

O SUPER! dziękujemy za deklaracje odnośnie maści :multi:

[URL="http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110951"][IMG]http://images28.fotosik.pl/210/6bba898f5c2d8f73.jpg[/IMG][/URL] przepraszam za offa :(