agata51 Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Jesteś bardzo dzielnym pieskiem. Trzymaj się, bidulku. Quote
Avaloth Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 desideratum napisał(a):a ja mam problem, żeby w ogóle dostać się na dogo :placz: też mam... super że Kacperkowi już lepiej, trzymam kciuki za dalsze postępy w leczeniu ! Quote
oktawia6 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 biedny malutki niech odzyska skórę i stały dom!:placz: Quote
agatkia Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Przelałam na Kacperka 40 zł. Najpóźniej we wtorek powinny pojawić sie na koncie. TRZYMAM KCIUKASY ZA MALUSZKA!!!!! Quote
ewatr Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kacperku myslimy o tobie zdrowiej nam :kciuki: Własnie wczoraj przyjechał do naszego schroniska tez bardzo podobny piesek do ciebie i tez mocno pogryziony , cała watacha mu sie probowała dobrac do szyi i brzycha :placz: ale walczymy o niego ........tak jak i tu Cioteczki walcza o ciebie ! Quote
foxi Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 kacperku jak dobrze ze trochę ci już lepiej.....walcz mały dzielnie o zdrówko Quote
t_kasiek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 czy ta rana sie goi ??? bo ze zdjec to tak ciezko wywnioskowac :( Mam nadzieje, ze wzrok Kacperka da sie uratowac !!!!!!! Quote
dagusiek Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Bazarek dla Kacperka jest już gotowy, zapraszam http://dogomania.pl/forum/showthread.php?t=110699 Quote
Ini Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dziś dostałam e-mail od Pani Hani z Gdańska, napisała: "Paniu Aniu Jesteśmy wstrząśnięci tragedią małego Kacperka , Oczywiście załatwiamy mu dobry dom w Gdańsku , ja ze swej strony pomogę finansowo... " Zadzwonię dziś do niej i dopytam o ten domek. Ini Quote
szajbus Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Nie wiem czy dobrze zapamiętałam, ale wkrótce Kacperek jedzie na kolejna wizytę do dr. garncarza. Nie znam sie na tym , ale oczka wyglądają o niebo lepiej. Nie sa takie zapadniete. Marze, zęby udało mu się uratować choć jedno oczko, a jak udałoby sie oba to byłabym w siódmym niebie. Ciesze, sie, ze chłopa czuje sie lepiej i juz wytarzał sie w trawie. To oznacza, ze się nie poddał, ze walczy. Dzielny chłopczyk! Quote
black_cat Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Ini napisał(a):Dziś dostałam e-mail od Pani Hani z Gdańska, napisała: "Paniu Aniu Jesteśmy wstrząśnięci tragedią małego Kacperka , Oczywiście załatwiamy mu dobry dom w Gdańsku , ja ze swej strony pomogę finansowo... " Zadzwonię dziś do niej i dopytam o ten domek. Ini nic nie mowie, nie zapeszajmy :) Quote
mysza 1 Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Jejku, nie mogłam wejść na dogo tyle dni, :placz:, koszmar. Czy napiszecie jak jego skóra i co dzieje się z raną? Bardzo proszę. Moge cos dosłać, zmienić, mamy duzy wybór. Ze zdjec wynika, ze to typowa rana jakie leczymy z bardzo dobrymi efektami, moze potrzeba tylko doradztwa. Quote
Recommended Posts