Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 2.1k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

może powtórze bo chyba nie wszyscy pamiętają
Kacper jest pod opieka p. Krystyny Ania z Hanią przesyłają jej pieniądze, dzwonią do niej, czasem przyjeżdzają zrobić foty ,tak to wygląda

Posted

[quote name='ewatonieja']może powtórze bo chyba nie wszyscy pamiętają
Kacper jest pod opieka p. Krystyny Ania z Hanią przesyłają jej pieniądze, dzwonią do niej, czasem przyjeżdzają zrobić foty ,tak to wygląda

czyli mają z nią kontakt.. więc pytanie co z większymi plastrami dla psiaka...??? Nie rozumiem dlaczego nie korzysta się z oferowanej pomocy myszy... :crazyeye:

Posted

[quote name='desideratum']czyli mają z nią kontakt.. więc pytanie co z większymi plastrami dla psiaka...??? Nie rozumiem dlaczego nie korzysta się z oferowanej pomocy myszy... :crazyeye:

to masz ten sam dylemat co ja ...........

to takie odtrącanie podanej ręki :shake:

Posted

[quote name='Alicja']
to masz ten sam dylemat co ja ...........

to takie odtrącanie podanej ręki :shake:

Ja nie mam z tym kłopotu, naprawdę strasznie tylko szkoda, że nie wykorzystuje się szansy naprawdę skuteczniejszego i dużo mniej bolesnego leczenia- na zdjęciach widac jak bandaże na Kacperku wiszą, a tak, miałby dużo większy komfort, bez smarowania, opatrywania itd.
Myślę, ze nie wykorzystuje się plastrów z prostej przyczyny- powinien założyć je lakarz wet, a oni w 90% jeszcze tego nie znają i nie wiedzą jak to zrobić, poza tym nie wierzą w skuteczność. Nie są one propagowane w weterynarii, bo nawet u ludzi tylko wyspecjalizowani lekarze się na tym znają. Wielka szkoda, naprawdę, ja tylko chciałabym pomóc.

Posted

myszko ale nam głupio ze cię tu fatygowałyśmy , bo liczyłyśmy na to że można psiaczkowi pomoc jak Morce .... no nic szkoda ...ważne że są też ludzie którzy sami potrafią o taką pomoc zabiegać jak Tosia2 która sama poprosiła o plasterki ....posłałam też namiary na Ciebie Wiacie , bo ma psinkę z problemem

Posted

no teraz ALicjo to troszke przesadziłaś po pierwsze czerwona czcionka a po drugie nikt nie odtrącał Waszej pomocy :shake:
Pani Krystyna ma już swoje lata i swoje poglądy ,trzeba delikatnie to załatwić przeciez nikogo na siłę nie zmusimy
o wszystkich postępach będziemy informować ,cierpliwości

Posted

Sorka ewo ale ja zawsze piszę na czerwono ...od co najmniej roku :roll:
nie obruszaj się ale na pytania nikt nie odpowiadał i troche sie przykro zrobiło ...teraz ważne by Kacper był zdrowy

Posted

Słuchajcie,pani Krystyna jest osobą która uratowała juz nie jednego psa i ma na to takze swoje sposoby. Pozatym po konsultacji z lekarzem wspólnie zadecydowali ze plastry nie będą używane. To jej wolny wybór,wiem ze Wy równiez chcecie pomóc,ale nie mozemy komuś narzucać co ma robić i prosze,przestańcie juz o tym mówic bo robi sie tutaj nie miło. Plastry jak najbardziej odeslemy jakiemuś innemu potrzebującemu,dajcie tylko adres na pw.

Posted

Kacperku, miły, kochany.
Ze skóry byłeś obdzierany.
Piesku, ty wzrok tracisz.
Swą niedolą za to płacisz.
W schronisku skulony siedzisz
kochany, już nic nie zmienisz.
Coraz mniej czasu zostało
z naszej strony oburzenie nastało
Chyba nikt cię nie chce
czy ktokolwiek Kacperka zechce?