Neris Posted October 27, 2008 Posted October 27, 2008 No przecie to wampiór czerwonooki:evil_lol: Latałam za nim z aparatem po domu i ciągle mi się udawało zrobić zdjęcie zadka albo ogona. Tylko raz ukazał swe boskie lico. Quote
Neigh Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Nerisie - a moze go tej pani, co szukała czegoś mniejszego od ratlerka:diabloti: Moim zdaniem świnka morska byłaby ok, nie? Quote
Neris Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Kurczę nawet mi Nemo do głowy nie przyszedł! Chciałam zaproponować Maliznę ale po tym jak wczoraj skakała po blatach w kuchni i wlazła do zlewu nie wiem czy ja jej na kota nie przemaluję. Nieszczęściem Nemo jest to, że wygląda jak maskotka a jest PSEM. Ostatnio w przychodni widziałam dziewczynę z 4-miesięczną yorczką na smyczy. Szarpała tym psem na prawo i lewo unosząc go co chwilę w powietrze, Bogu dzięki że był w szelkach bo chyba urwałaby mu głowę. Wytrzymałam jakieś 4 minuty i naprawdę to dziewczę zmaltretowałam. Ale prawdą jest że pewnie tysiące psów wyglądających na maskotki tak właśnie jest traktowanych... Quote
Neigh Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 W lecznicy w Nieporęcie bywa pani, która tak traktuje jamnika szorstkowłosego. Doniosę .......psu na imię Mazurek. Pani go przyprowadza w lecie w ubranku ortalionowym na polarze.........bo musi być w cieple trzymany........ bo ma chory kręgosłup..........caluśki czas go trzyma w pionie i co 5 min czesze mu grzywkę. Jak ją widzę mam instynkty mordercze......... Quote
Neigh Posted October 28, 2008 Posted October 28, 2008 Neris napisał(a):A lekarze na to co? :crazyeye::crazyeye: Przy mnie oczy do nieba wznoszono............ponoć pani za każdym razem olej do łba leją.......bezskutecznie. Opindolić można, tyle ze wtedy podejrzewam wiecej nie przyjdzie. Quote
Neris Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Nemo z krzyczkową Lisią: Tu może za dobrze nie widać, ale ona się z nim bawi a on nie wie o co biega: Quote
gusia0106 Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 Na razie zapisuję bom w pracy,ale wlezę w domu i poczytam;) Quote
Neris Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 A tu widać w jakich on jest kolorach po ostrzyżeniu "w ząbek": Quote
Neris Posted October 30, 2008 Posted October 30, 2008 No, tylko głowa ta sama i te małe wrednowate oczka. A na moim monitorze kopulują muchy!!!! Co je pogonię to od nowa... Quote
luka1 Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 są jeszcze jakieś fotki? On jest prawdziwą rozkoszą dla oczu :lol: Quote
teapot Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 A od kiedy to można farbować psy??? :mad: Niby taki obrońca zwierząt z tej naszej Neris a "balejaże" i inne pasemka na biednym dziadeczku uskutecznia, coby się lepiej z jesienną aurą komponował. Wstydź się okropna, próżna kobieto! ;):evil_lol: Ps. A swoją drogą - niesamowicie się zmienił. Było rude wredne a jest jakiś srebrny... Jak Ty to zrobiłaś? Quote
Neris Posted November 1, 2008 Posted November 1, 2008 Łobcienam mu te rude kłaki bo się strasznie filcowały. A pod spodem takie ma jak widać. :niewiem::niewiem: Quote
Neris Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Oooo, jaka duża, co chciała, gdzie pcha nochal? Mały ale dziarski! Quote
Poker Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 po prostu śliczności,dzięki tobie Neris :loveu: Quote
Neris Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Nie, no u mnie to on jednak zbrzydł przez to ostrzyżenie. Ale nie daje się dziad czesać a ja nie umiem go zniewolić - moja koleżanka groomerka w ogóle się nie przejmuje i "bierze" psy siłą, ja nie potrafię tak. Quote
teapot Posted November 3, 2008 Posted November 3, 2008 Ślicznusi jest! Gdybym go nie znała uwierzyłabym w bajkę o uroczej, delikatnej psince... Wygląd niewiniątka a dusza charrrrrrrakterrrrna! ;) Quote
Neigh Posted November 4, 2008 Posted November 4, 2008 No przecież żeby to nie byl taki cholerny dziadu, to by już dawno domek miał...... To jak z moją Tolenką........urody są cudnej, ale charakter ło laboga....... Chociaż pomysł żeby go podrzucić "sama wiesz komu" uważam, ze wielce trafiony:diabloti: Quote
Neris Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Zapomniałam kto to jest SAMAWIEMKTO. Lord Voldemort? Quote
Neigh Posted November 5, 2008 Posted November 5, 2008 Neris napisał(a):Zapomniałam kto to jest SAMAWIEMKTO. Lord Voldemort? onże, onże......hihi. Powiem Ci przez tel. Tu się boooojam:-) Quote
Recommended Posts