Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

No przecie to wampiór czerwonooki:evil_lol:
Latałam za nim z aparatem po domu i ciągle mi się udawało zrobić zdjęcie zadka albo ogona. Tylko raz ukazał swe boskie lico.

Posted

Kurczę nawet mi Nemo do głowy nie przyszedł!

Chciałam zaproponować Maliznę ale po tym jak wczoraj skakała po blatach w kuchni i wlazła do zlewu nie wiem czy ja jej na kota nie przemaluję.

Nieszczęściem Nemo jest to, że wygląda jak maskotka a jest PSEM.

Ostatnio w przychodni widziałam dziewczynę z 4-miesięczną yorczką na smyczy. Szarpała tym psem na prawo i lewo unosząc go co chwilę w powietrze, Bogu dzięki że był w szelkach bo chyba urwałaby mu głowę. Wytrzymałam jakieś 4 minuty i naprawdę to dziewczę zmaltretowałam.
Ale prawdą jest że pewnie tysiące psów wyglądających na maskotki tak właśnie jest traktowanych...

Posted

W lecznicy w Nieporęcie bywa pani, która tak traktuje jamnika szorstkowłosego. Doniosę .......psu na imię Mazurek. Pani go przyprowadza w lecie w ubranku ortalionowym na polarze.........bo musi być w cieple trzymany........ bo ma chory kręgosłup..........caluśki czas go trzyma w pionie i co 5 min czesze mu grzywkę.

Jak ją widzę mam instynkty mordercze.........

Posted

Neris napisał(a):
A lekarze na to co? :crazyeye::crazyeye:

Przy mnie oczy do nieba wznoszono............ponoć pani za każdym razem olej do łba leją.......bezskutecznie.
Opindolić można, tyle ze wtedy podejrzewam wiecej nie przyjdzie.

Posted

A od kiedy to można farbować psy??? :mad:
Niby taki obrońca zwierząt z tej naszej Neris a "balejaże" i inne pasemka na biednym dziadeczku uskutecznia, coby się lepiej z jesienną aurą komponował.
Wstydź się okropna, próżna kobieto! ;):evil_lol:

Ps. A swoją drogą - niesamowicie się zmienił. Było rude wredne a jest jakiś srebrny... Jak Ty to zrobiłaś?

Posted

Nie, no u mnie to on jednak zbrzydł przez to ostrzyżenie. Ale nie daje się dziad czesać a ja nie umiem go zniewolić - moja koleżanka groomerka w ogóle się nie przejmuje i "bierze" psy siłą, ja nie potrafię tak.

Posted

No przecież żeby to nie byl taki cholerny dziadu, to by już dawno domek miał......
To jak z moją Tolenką........urody są cudnej, ale charakter ło laboga.......

Chociaż pomysł żeby go podrzucić "sama wiesz komu" uważam, ze wielce trafiony:diabloti: