Neigh Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 Bo to jest klasyczny obserwator............od obserwowania. Tajdzi dziś kotom mym zdjecia porobiła........ciekawe co z tego wyjdzie:). Łysiej ....już nawet odrósł Quote
Neris Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 On reaguje na imię! NIe jest głuchy! Tylko wredny jest i tyle... Quote
luka1 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 Neris ty mi sie próbujesz narazić ale dzis jestem łaskawa i daruje wredotę. Quote
Neris Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 I on zmienił kolor na brązowawy, słuchajcie może go poprzedni właściciel farbował czy co?? Te włosy które rosną od grzbietu są brązowawe właśnie. No dobra Luko, on nie wrednowaty, on po prostu dziwak, ale ja też dziwakiem jestem - odludkiem, więc pasujemy do siebie :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 [ No dobra Luko, on nie wrednowaty, on po prostu dziwak, ale ja też dziwakiem jestem - odludkiem, więc pasujemy do siebie :evil_lol:[/quote] Witaj w klubie :evil_lol: Quote
Neigh Posted September 18, 2008 Posted September 18, 2008 A ja jestem socjalizowana i ogólnie noramlna, a całe moje stado moj TZ określa "rekonwalescenci z psychiatryka"..........I tez do siebie pasujemy - to jak to jest:rolleyes: Quote
Neris Posted September 19, 2008 Posted September 19, 2008 Normalna powiadasz... A TO PARADNE :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Jak wlizę na dogo i czytam, to ten kosmaty potarganiec ma dużo szczęścia Quote
Neris Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Niby ma A z drugiej strony Nie ma swojego własnego domu z ukochanym panem A mnie dziad nie lubi chyba bo warczy na mnie Quote
luka1 Posted September 21, 2008 Posted September 21, 2008 Nie lubi? nie wiem , ja mysle że on sie boi - to taki sposób walki ze strachem. Quote
Neris Posted September 22, 2008 Posted September 22, 2008 O, Visenna ma net i nie zawahała się go użyć :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Nemo biegniemy pokazać światu na co nas stać (a na co nas stać?) Quote
Neris Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 A na przykład wczoraj nosiłam słomę do boksów, więc wszystkie psy pozamykałam w domu, furtka otwarta na oścież... no ale zapomniałam o tym rudym mopie, który jak tylko mu zamknęłam furtkę przed nosem zaczął się na mnie wydzierać. No to otworzyłam. Uznałam, że takiego smarka i tak dogonię jakby zechciał zwiewać. Wyszedł Pochodził, powęszył. W promieniu może 100m od furtki. Powiedziałam "wracamy Nemo" I wrócił!!!! Niestety drugie wyjście było próbą ucieczki w górę wzgórza, ale dogoniłam go krokiem spacerowym i nakazałam powrót. Nie był zachwycony. Quote
luka1 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a widzisz jaki grzeczny - uwielbiam go :eviltong: Quote
Neigh Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Neris cudownie opowiada o jego spowolnieniu:-). Tempo ucieczki np.......cud miód malyna:-) Quote
irysek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 no to ladnie ci sie odwdziecza za opieke jak warczy heheh. tak bez powodu podchodzi i powarkuje czy jak cos idzie nie po jego mysli? Quote
Neris Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Jak m u stawiam miskę to od razu dziad warczy, jak go głaszczę - a zdecydowałam się to robić mimo jego niezadowolenia - a tak to spoko gość. Quote
irysek Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 heheh, zeby warczec jak miske dostaje to by sie wstydzil. chyba, ze to takie jego podziekowanie :) Quote
Neigh Posted September 25, 2008 Posted September 25, 2008 Moim zdaniem to jemu się poodwracało we łbie. Jak inne psy machają ogonami to on warczy. Jak inne warczą ........to on zakładam merda?:evil_lol: Aga może spróbuj tą metodą, weź mu dopiecz......moze zacznie merdać? Moze to masochista jest......albo ma zwyczajną sklerozę. Wie ze coś trzeba robić.........tylko się mu zapomniało co to bylo. Quote
Neris Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Ja tam nie wiem, jak mnie dziabnął to odruchowo dałam mu po nosie, od tego czasu mnie nie dziabnął ale wiem że CHCE :diabloti:. A merdać nie merda. On po prostu jest taki samojezdny i już... Quote
luka1 Posted September 26, 2008 Posted September 26, 2008 Dziwi mnie brak szcunku dla Nemo - prosze o odrobine pokory i wypowiadanie sie z godnością o psie. :angryy:......................(:evil_lol:) Quote
luka1 Posted September 27, 2008 Posted September 27, 2008 Neris napisał(a):To chodź go uczesz a potem szanuj! do zdobywania chleba potrzebuję rąk :evil_lol: Quote
luka1 Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Nie, nie wierze że on tak złosliwy. :eviltong: No bo tak na koński rozum to po co miałby cie podgryzać? Quote
Recommended Posts