Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bo to jest klasyczny obserwator............od obserwowania.
Tajdzi dziś kotom mym zdjecia porobiła........ciekawe co z tego wyjdzie:). Łysiej ....już nawet odrósł

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I on zmienił kolor na brązowawy, słuchajcie może go poprzedni właściciel farbował czy co?? Te włosy które rosną od grzbietu są brązowawe właśnie.

No dobra Luko, on nie wrednowaty, on po prostu dziwak, ale ja też dziwakiem jestem - odludkiem, więc pasujemy do siebie :evil_lol:

Posted

[

No dobra Luko, on nie wrednowaty, on po prostu dziwak, ale ja też dziwakiem jestem - odludkiem, więc pasujemy do siebie :evil_lol:[/quote]

Witaj w klubie :evil_lol:

Posted

A ja jestem socjalizowana i ogólnie noramlna, a całe moje stado moj TZ określa "rekonwalescenci z psychiatryka"..........I tez do siebie pasujemy - to jak to jest:rolleyes:

Posted

A na przykład wczoraj nosiłam słomę do boksów, więc wszystkie psy pozamykałam w domu, furtka otwarta na oścież... no ale zapomniałam o tym rudym mopie, który jak tylko mu zamknęłam furtkę przed nosem zaczął się na mnie wydzierać.

No to otworzyłam. Uznałam, że takiego smarka i tak dogonię jakby zechciał zwiewać.

Wyszedł

Pochodził, powęszył. W promieniu może 100m od furtki.
Powiedziałam "wracamy Nemo"
I wrócił!!!!

Niestety drugie wyjście było próbą ucieczki w górę wzgórza, ale dogoniłam go krokiem spacerowym i nakazałam powrót. Nie był zachwycony.

Posted

Moim zdaniem to jemu się poodwracało we łbie. Jak inne psy machają ogonami to on warczy. Jak inne warczą ........to on zakładam merda?:evil_lol:

Aga może spróbuj tą metodą, weź mu dopiecz......moze zacznie merdać? Moze to masochista jest......albo ma zwyczajną sklerozę. Wie ze coś trzeba robić.........tylko się mu zapomniało co to bylo.

Posted

Ja tam nie wiem, jak mnie dziabnął to odruchowo dałam mu po nosie, od tego czasu mnie nie dziabnął ale wiem że CHCE :diabloti:. A merdać nie merda. On po prostu jest taki samojezdny i już...