Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 573
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Niedługo kołtuny mu zarosną zadek i się skończy bieganie, będzie się czołgał u mych stóp.
Dzisiaj dałam mu garśc hillsa dla seniorów małych ras. ZObaczyłam, że mam jeszcze w dłoni dwie kuleczki - chciałam więc mu dołożyć do miski. Warczał na maksa. To dałam jamnikowi...

Posted

No mogłoby...
Ale Zołzek teraz nieładny, wcale nie yorkowy i nie rudy - teraz jest ostrzyżony i BRĄZOWY. Ugryzł mnie ze 3 razy - szczęśliwie w szczotkę - ale darować mu nie chciałam :evil_lol:

Posted

Ale czego biedny?

Że go zniewoliłam to od razu biedny?
A może on to akurat LUBI????

Dzisiaj sam wlazł do domu, ale japę piłował zachrypniętym głosem, stał w kuchni i dziamgolił nie wiadomo o co. Potem poszedł, położył się koło sedesu i pospał sobie zdrowo...

Posted

Neris napisał(a):
No mogłoby...
Ale Zołzek teraz nieładny, wcale nie yorkowy i nie rudy - teraz jest ostrzyżony i BRĄZOWY. Ugryzł mnie ze 3 razy - szczęśliwie w szczotkę - ale darować mu nie chciałam :evil_lol:

i słusznie,musi psiak wiedzieć kto rządzi :eviltong:

Posted

Moja znajpma ma psa na którego z racji wieku mówią DZIADEK. Pies bardzo wiekowy i własnie po jakiejs operacji. Przebywała gdzieś w kurorcie, siedzi na tarasie w otoczeniu światowych ludzi i rozmawia przez telefon z synem - " A dziadkowi nasyp chrupek i nalej wody, no i wypuść go czasen niech sobie pochodzi" Gdy sie rozejżała wszyscy na nia patrzyli ze zgorszeniem.
Tak więc prosze o więcej szczunku dla dziadków. :mad: ( nawet jeśli gryzą szczotki :evil_lol:)

Posted

Neris napisał(a):
Luka prosi o więcej "szczunku dla dziadków", cokolwiek by to nie znaczyło - mam się bać?

co by to nie miało znaczyc jesli jest dobre dla piesia - jest słuszne

Posted

A klaps się nadaje do okazywamnia "szczunku"?. Bo ten dziadek mi osikał przedpokój wieczorem, wrócił z podwórka, podniósł nogę i sobie olał...:diabloti:

Posted

widać psina pokojowa - miałam kiedyś psiaka. ktory potrafił cały dzień biegać po dworze i wpadać do domu żeby sie załatwić. Nie było siły go tego oduczyć :angryy:. Klaps ? - jak trza to trza

Posted

Nie będę klapsać, bo na razie ustaliła się między nami delikatna równowaga - ja otwieram drzwi, on wchodzi do domu, idzie do łazienki i śpi na dywaniku. Potem wstaje, drze japę, ja go wypuszczam.

I tak sobie żyjemy
A może by mu jaja obciąć co?

Posted

Na czubie czy na czym innym wystającym:evil_lol:

Przyjechała Krysiam - wołam więc "Nemo, Nemusiuu", na co Krysia ze spokojem "totalnie Cię ten pies olewa".