Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Do babci pewnie pojadę w sobotę. Może w piątek byśmy się umówiły gdzieś ja bym przyszła/przyjechała?

Wielkie dzięki!!:)

Ok. Nie ma sprawy. Jakby co pisz na PW albo na maila.

Posted (edited)

Sheltunia kochana na kanapach :loveu:, słoneczko śliczne, tak się cieszę Karolciu że jest u was i mamy wiadomości bieżące co u niej słychać. :loveu:

Edited by Becia66
Posted

Karolciu kotka radzę tylko wtransporterku wozić, koty sa nieprzewidywalne , mogą sie stresować, mogą użyc paurów, to wszystko może stwarzać zagrozenia dl aprowadzącego auto, koniecznie transporterek, w nim miękki kocyk :)
Shelty przefajna i jaka kluseczka :)

Posted

Dzięki Majuska. :) Tak się trochę stresuje bo u mnie w domu chomik, rybki, no rybkami to się nie ma co przejmować;) ,ale Lodzia u mnie w pokoju będę musiała ją przetransportować do Michała na te kilka dni.
Ee tam kluseczka i tak schudła:evil_lol:.

Posted

halcia napisał(a):
Super sunia wygląda.A na rybki też bym uważała,przedsiębiorcze koty potrafią wyłowić.

Ona będzie zamknięta u mnie w pokoju,a rybki są w kuchni,ale już miałam kazanie od brata, że jak się coś stanie chociaż jednej to mi nie podaruje;).

Posted

Becia66 napisał(a):
pewnie tak, chwile radości dla obu :loveu:.

Szkoda,że już po.:placz: Ale byłyśmy w lesie ( las jest cudowny zimą) połaziłyśmy , wytarzałyśmy się w śniegu:evil_lol: super było:lol:.
A Kicia już u mnie. Podróż super bez żadnych niespodzianek, spokojnie. Jest jeszcze trochę zestresowana, bo wychodzi tylko na chwilkę z transporterka i zaraz do niego wraca, ale chyba jest już coraz lepiej bo miskę suchego wpałaszowała;)

Posted

karolciasz28 napisał(a):

A Kicia już u mnie. Podróż super bez żadnych niespodzianek, spokojnie. Jest jeszcze trochę zestresowana, bo wychodzi tylko na chwilkę z transporterka i zaraz do niego wraca, ale chyba jest już coraz lepiej bo miskę suchego wpałaszowała;)

Fajnie, ze się Kici transporterek spodobał. Mój kot go nienawidzi. :diabloti:

Karolciu a masz dla niej kuwetkę i żwirek ? Bo to bardzo ważne, a zapomnialam wczesniej o to zapytać. Chyba, ze bedziecie wychodzic na spacer ale do tego potrzebne byłyby szeleczki albo obroza i smycz.

Posted

barb napisał(a):
Fajnie, ze się Kici transporterek spodobał. Mój kot go nienawidzi. :diabloti:

Karolciu a masz dla niej kuwetkę i żwirek ? Bo to bardzo ważne, a zapomnialam wczesniej o to zapytać. Chyba, ze bedziecie wychodzic na spacer ale do tego potrzebne byłyby szeleczki albo obroza i smycz.

Pewnie że mamy kuwetkę i żwirek. Bez tego ani rusz:evil_lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Pewnie że mamy kuwetkę i żwirek. Bez tego ani rusz:evil_lol:

To sorki, ze zadaję takie pytania. A koteczka robiła juz do kuwety u babci czy jest kotem typowo wychodzącym ?

Posted

barb napisał(a):
To sorki, ze zadaję takie pytania. A koteczka robiła juz do kuwety u babci czy jest kotem typowo wychodzącym ?

Babcia ma taras i kuweta tam stoi, także kot żeby wyjść do kuwety i tak musi iść na pole;). Ale jak jest ciepło to kuweta nie cieszy się zainteresowaniem.

Posted

[quote name='karolciasz28']Tak mama wszędzie porozkładała jakieś koce ręczniki, nie wiem po co, ale jak "trza to trza":evil_lol:;)[/QUOTE]

Ja pytam o ten kocyk kupiony na bazarku ? :lol:

Posted

[quote name='karolciasz28']Tak na 13 :)
Biedulka. Karolciasz a po zabiegu bedziecie ją od razu zabierać czy zostanie trochę u weta ?

Trzymajcie kciuki!

Oczywiście, że bedę trzymać.

Posted

Karolciu pomyslalam, zeby Sunia spakowala razem Twój kocyk i moje kosmetyki i wyslala w jednej przesyłce.
Byloby mniej roboty dla niej i niższe koszty przesylki dla nas. Co o tym myslisz?

Posted

[quote name='barb']Karolciu pomyslalam, zeby Sunia spakowala razem Twój kocyk i moje kosmetyki i wyslala w jednej przesyłce.
Byloby mniej roboty dla niej i niższe koszty przesylki dla nas. Co o tym myslisz?[/QUOTE]
No jasne, po co sobie życie komplikować.;) Napiszę Ci pw.