Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Dzwoniłam do babci. Łajka cieszy się z wiosny, gania po podwórku ( oczywiście nie za długo bo jej kot fotel w domu zajmie:evil_lol:). Znowu napadła listonosza. Przyszedł jakiś młody gówniarz, a babcia nie zauważyła. Akurat Łajka była na podwórku jak on przyszedł, ale jej nie zobaczył, wszedł i ukazał mu się pies, chciał wyjść, cofnął się i dawaj do bramki, ale ona go dorwała. Na szczęście zakrył doopę jakąś paczką to skończyło się na rozdartym papierze:diabloti:.
Ja nie wiem co Wy mi za psa wcisnęłyście, miała być grzeczna jak aniołek, a tu jakaś diablica. Ech chyba zgłoszę reklamację!:cool3:

Posted

Dziekujemy!A sunia najlepsza pod słoncem i bardzo dzielna.Broni Baci i gospodarstwa z całych sił,tak jak potrafi.Tym wyraża wdzięczność:diabloti::evil_lol:

Posted

halcia napisał(a):
Dziekujemy!A sunia najlepsza pod słoncem i bardzo dzielna.Broni Baci i gospodarstwa z całych sił,tak jak potrafi.Tym wyraża wdzięczność:diabloti::evil_lol:

Wiem, wiem.:razz: Niech broni, niech sieje postrach, a co!:evil_lol:

Posted

Przeczytałam, Łajka jest tym typem dominującym - broni obejścia i pani:razz:. Ona przy babci ( czy jakiekolwiek innej osobie, którą zna i jej ufa) to jest bardzo miła, przyjazna do listonosza, bo robiliśmy dokładnie tak jak tam piszę i się uspokoiła, tylko teraz przyszedł inny listonosz, może nie widział tabliczki i się stało. Miał pecha:evil_lol:.
Nikt nie ucierpiał, w każdym razie odszkodowania nie chciał jak tamten poprzedni.:diabloti:

• 2 weeks later...