karolciasz28 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 A nam dokładnie dzisiaj MIJA DURGA ROCZNICA!!!:multi::multi::tort::tort: :pepsi:to dla mnie, ;-) :knajpa:a to dla cioteczek! I dzisiaj znów chce podziękować Beci, bo to dzięki NIEJ u mojej babci zamieszkała tak cudowna psina. Buziaki Beciu!:loveu::loveu::buzi::buzi: Quote
Becia66 Posted April 15, 2011 Posted April 15, 2011 no to faktycznie jest co świętować Karolciu, w takim razie dołączam się do toastu :chlup: . U Shelty wszystko w porządku ? zdrowa jest ? Quote
karolciasz28 Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 A pewnie że moja Łajka zdrowa, kochana, cudowna i tryska energią! Taka cudowna sunia, że normalnie aż ciężko ją "ubrać w słowa";);) Jak pojadę na święta to przywiozę foty na pewno! Ja talentu do fotografii nie mam ale zawsze lepsze coś niż nic;-) Quote
halcia Posted April 18, 2011 Posted April 18, 2011 TO czekamy na "lepsze coś niż nic":diabloti::evil_lol:POZdrowienia!:lol: Quote
halcia Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Niby razem na ławce.....a tyłem:evil_lol:Ale ładnie wyglada..... Quote
Becia66 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 o fajnie że zdjęcia są :lol:. Nic się psica nie zmieniła , tylko może gabarytowo ciut szersza :diabloti:. I widzę z kotkiem w wielkiej przyjażni, mam nadzieję że wujek ją lubi.. Super psinka Karolciu . Quote
karolciasz28 Posted June 9, 2011 Posted June 9, 2011 Beciu jaka szersza babcia mówi że schudła:evil_lol:. E tam lubi wszyscy ją bardzo kochamy!:loveu: Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Miałam całe mnóstwo zdjęć, ale zachowało się tylko kilka i to z kotami a nie z Łajką, bo moja młodsza kuzynka miała fajną zabawę moim aparatem. To miejscówa Łajki, w dzień zajmowane przez koty w nocy przez psicę :) Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 Rudy za niedługo zostanie pozbawiony męskości! :evil_lol:;) Quote
halcia Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 TO legowisko bardziej oryginalne,tyle,ze twarde! Quote
karolciasz28 Posted November 2, 2011 Posted November 2, 2011 halcia napisał(a):TO legowisko bardziej oryginalne,tyle,ze twarde! Jemu nie przeszkadza :p Quote
karolciasz28 Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 A to takie maluśkie pocieszenie dla Beci, bo wiem że lubi takie zdjęcia pies+kot. Trzymaj się kochana!:calus: jakość słaba bo z telefonu i oczy się świecą:shake: a tu nie zwracajcie uwagi na moje umyte i "rozwichrzone" włosy ;-) Quote
halcia Posted November 7, 2011 Posted November 7, 2011 Piekne przytulanki!I błoga minka suni... Quote
karolciasz28 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Rudy nie żyje....:-( Nie mam siły, właśnie babcia zadzwoniła. Żegnaj Słonko [*] mój mały kochany Rudzielec... Quote
Becia66 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 karolciasz28 napisał(a):Rudy nie żyje....:-( Nie mam siły, właśnie babcia zadzwoniła. Żegnaj Słonko mój mały kochany Rudzielec... co się stało karolciu ? dlaczego nie żyje ? Quote
karolciasz28 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Becia66 napisał(a):co się stało karolciu ? dlaczego nie żyje ? Babcia mi powiedziała przez telefon tyle że: znalazła go z ciocią w trawie niedaleko domu ( prawie na przeciwko) był cały opuchnięty- czego objaw to może być? Rozmawiała z sąsiadkami i one stwierdziły,że musiał się zatruć trutką wyłożoną u chorego psychicznie sąsiada. Nawet jeżeli jest on chory to nie zostawimy tak tego! Koty u babci to koty domowe,ale gdy wychodzą na pole to zazwyczaj kręcą się przy domu, a Rudy miał tendencję do dalszych wypraw. Naprawdę nie rozumiem jak można na wsi trzymać trutkę na podwórku, przecież wiele jest kotów wolno chodzących i bardzo często głodnych i co za każdym razem ma się to tak kończyć?! Jest we mnie pełno złości i gniewu na tego człowieka, ale czuję też ogromną pustkę, żal, tęsknotę:-( On tak kochał Łajkę zawsze trzymali się razem, zawsze.... Quote
barb Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 karolciasz28 napisał(a):Rudy nie żyje....:-( Nie mam siły, właśnie babcia zadzwoniła. Żegnaj Słonko mój mały kochany Rudzielec... Piękny był Rudy. :-(:-(:-( Quote
karolciasz28 Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 barb napisał(a):Piękny był Rudy. :-(:-(:-( Witaj. Piękny, a jaki miał charakter, to był MÓJ kot od początku do końca niestety. Miał tylko 6 miesięcy. Quote
halcia Posted November 9, 2011 Posted November 9, 2011 Współczuje Ci Karolciu,ostatnio jakies fatum nad zwierzakami...TRzymaj sie kochana..... Quote
barb Posted November 16, 2011 Posted November 16, 2011 Karolciasz, pozwolę sobie na wątku Shelty zaprosić wszystkich na dwa bazarki, robione przez Szpilkę, z których ewentualny dochód będzie przeznaczony dla psiaków z Przytuliska w Boguchwale na Podkarpaciu :lol: http://www.dogomania.pl/threads/217483-Psiaki-i-gryzaki-ZAPRASZAMY.-Smycze-legowisko-jedzonko-dla-gryzoni.-Do-19.11.2011 http://www.dogomania.pl/threads/217482-Tego-jeszcze-nie-było!-AUTOGRAFY-znanych-osob!-Jacykow-Potocka-Stalinski...do19.11! :dog::dog::dog::dog: Liczy się również podrzucanie ;) Quote
Recommended Posts