Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A nam dokładnie dzisiaj MIJA DURGA ROCZNICA!!!:multi::multi::tort::tort:
:pepsi:to dla mnie, ;-)
:knajpa:a to dla cioteczek!
I dzisiaj znów chce podziękować Beci, bo to dzięki NIEJ u mojej babci zamieszkała tak cudowna psina. Buziaki Beciu!:loveu::loveu::buzi::buzi:

Posted

A pewnie że moja Łajka zdrowa, kochana, cudowna i tryska energią! Taka cudowna sunia, że normalnie aż ciężko ją "ubrać w słowa";);)
Jak pojadę na święta to przywiozę foty na pewno! Ja talentu do fotografii nie mam ale zawsze lepsze coś niż nic;-)

• 1 month later...
Posted

o fajnie że zdjęcia są :lol:. Nic się psica nie zmieniła , tylko może gabarytowo ciut szersza :diabloti:. I widzę z kotkiem w wielkiej przyjażni, mam nadzieję że wujek ją lubi.. Super psinka Karolciu .

• 4 months later...
Posted

Miałam całe mnóstwo zdjęć, ale zachowało się tylko kilka i to z kotami a nie z Łajką, bo moja młodsza kuzynka miała fajną zabawę moim aparatem.

To miejscówa Łajki, w dzień zajmowane przez koty w nocy przez psicę :)

Posted

A to takie maluśkie pocieszenie dla Beci, bo wiem że lubi takie zdjęcia pies+kot. Trzymaj się kochana!:calus: jakość słaba bo z telefonu i oczy się świecą:shake:

a tu nie zwracajcie uwagi na moje umyte i "rozwichrzone" włosy ;-)

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Rudy nie żyje....:-( Nie mam siły, właśnie babcia zadzwoniła.
Żegnaj Słonko
  • mój mały kochany Rudzielec...

• co się stało karolciu ? dlaczego nie żyje ?

Posted

Becia66 napisał(a):
    co się stało karolciu ? dlaczego nie żyje ?

Babcia mi powiedziała przez telefon tyle że: znalazła go z ciocią w trawie niedaleko domu ( prawie na przeciwko) był cały opuchnięty- czego objaw to może być? Rozmawiała z sąsiadkami i one stwierdziły,że musiał się zatruć trutką wyłożoną u chorego psychicznie sąsiada. Nawet jeżeli jest on chory to nie zostawimy tak tego!
    Koty u babci to koty domowe,ale gdy wychodzą na pole to zazwyczaj kręcą się przy domu, a Rudy miał tendencję do dalszych wypraw. Naprawdę nie rozumiem jak można na wsi trzymać trutkę na podwórku, przecież wiele jest kotów wolno chodzących i bardzo często głodnych i co za każdym razem ma się to tak kończyć?!
    Jest we mnie pełno złości i gniewu na tego człowieka, ale czuję też ogromną pustkę, żal, tęsknotę:-( On tak kochał Łajkę zawsze trzymali się razem, zawsze....

Posted

karolciasz28 napisał(a):
    Rudy nie żyje....:-( Nie mam siły, właśnie babcia zadzwoniła.
    Żegnaj Słonko
  • mój mały kochany Rudzielec...

• Piękny był Rudy. :-(:-(:-(

Posted

Karolciasz, pozwolę sobie na wątku Shelty zaprosić wszystkich na dwa bazarki, robione przez Szpilkę, z których ewentualny dochód będzie przeznaczony dla psiaków z Przytuliska w Boguchwale na Podkarpaciu :lol:

http://www.dogomania.pl/threads/217483-Psiaki-i-gryzaki-ZAPRASZAMY.-Smycze-legowisko-jedzonko-dla-gryzoni.-Do-19.11.2011

http://www.dogomania.pl/threads/217482-Tego-jeszcze-nie-było!-AUTOGRAFY-znanych-osob!-Jacykow-Potocka-Stalinski...do19.11!

:dog::dog::dog::dog:

Liczy się również podrzucanie ;)