Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

barb napisał(a):
Karolciu, pytalam na wątku Soni ale tutaj też zapytam - jak koteczka ?

Już dobrze :) Były niewielkie komplikacje,ale weterynarz sobie świetnie poradził. Kotka już pije, dostaje antybiotyk, ale jeszcze nie za bardzo chodzi tyle co do kuwety. Szwów nie rusza, także z dnia na dzień czuje się lepiej. :lol:

Posted

Becia66 napisał(a):
Uważaj na szwy teraz bo wszystko się goi, zacznie ją swędzić i może się do nich dobierać.

Jedziemy dzisiaj do weta po kubraczek :) Myślałam że ona będzie strasznie się z nimi mocować, ale w dzień nie, z resztą cały czas mam ją na oku. Ale na noc wolę jej założyć.

Posted

Karolciasz mam problem z portalem Morusek. Robiłam ogłoszenia dla 3 rożnych osób i jedno mialam od dawien dawna dla kotki Zdzisi z Orzechowiec. Tam trzeba wypelnić pola; telefon, dane ogłaszającego, mail. I okazało się, że we wszystkich ogłoszeniach są te dane, ktore wpisuję jako ostatnie. a wpisać muszę bo inaczej ogloszenie sie nie zapisze.
Wiem, ze Ty robisz na nim ogłoszenia to moze coś poradzisz ?

Posted

barb napisał(a):
Karolciasz mam problem z portalem Morusek. Robiłam ogłoszenia dla 3 rożnych osób i jedno mialam od dawien dawna dla kotki Zdzisi z Orzechowiec. Tam trzeba wypelnić pola; telefon, dane ogłaszającego, mail. I okazało się, że we wszystkich ogłoszeniach są te dane, ktore wpisuję jako ostatnie. a wpisać muszę bo inaczej ogloszenie sie nie zapisze.
Wiem, ze Ty robisz na nim ogłoszenia to moze coś poradzisz ?

Nie wiem czy Ci to dobrze wytłumaczę, ale jak się już zalogujesz to wyskakują Ci dane, które on pamięta z ostatniego ogłoszenia jakie robiłaś. Nic na to nie poradzisz, po prostu za każdym razem musisz wpisywać aktualne dane do konkretnego ogłoszenia.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Nie wiem czy Ci to dobrze wytłumaczę, ale jak się już zalogujesz to wyskakują Ci dane, które on pamięta z ostatniego ogłoszenia jakie robiłaś. Nic na to nie poradzisz, po prostu za każdym razem musisz wpisywać aktualne dane do konkretnego ogłoszenia.

Juz sobie poradzilam. Usunęlam dane kontaktowe, wpisalam tylko swoj mail.
A dane wpisuje do każdego ogloszenia osobno.

Ale jest jeszcze inny problem. Rzeszow na portalu jest przyporzadkowany do Wielkopolski. Tak, że Terry nie wyświetla sie na Podkarpaciu. Sprawdź. Ja dalam psy z Przytuliska na Boguchwałę. Trzeba by chyba napisać do administratora?

Posted

barb napisał(a):
Juz sobie poradzilam. Usunęlam dane kontaktowe, wpisalam tylko swoj mail.
A dane wpisuje do każdego ogloszenia osobno.

Ale jest jeszcze inny problem. Rzeszow na portalu jest przyporzadkowany do Wielkopolski. Tak, że Terry nie wyświetla sie na Podkarpaciu. Sprawdź. Ja dalam psy z Przytuliska na Boguchwałę. Trzeba by chyba napisać do administratora?

Wiem, ale do administratora już pisałam, nic nie wskórał:shake: Dlatego ja też czasami dawałam Przemyśl, żeby było na Podkarpaciu.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Wiem, ale do administratora już pisałam, nic nie wskórał:shake: Dlatego ja też czasami dawałam Przemyśl, żeby było na Podkarpaciu.

Ja też napiszę ale Rzeszowiacy przede wszystkim powinni protestować. Tak myslę.

Posted

barb napisał(a):
Łajka czeka na kocyk a przesyłki nadal nie ma. :shake:
Znów zrobilam stosowny wpis na bazarkowym wątku. :x

Barb spokojnie, czasami tak niestety bywa...:shake:
Tylko jak ja jej powiem w sobotę to,że nie mam jeszcze dla niej kocyczka?! Ona się obrazi;):razz:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Barb spokojnie, czasami tak niestety bywa...:shake:
Tylko jak ja jej powiem w sobotę to,że nie mam jeszcze dla niej kocyczka?! Ona się obrazi;):razz:

Może w piątek wreszcie będzie. Codziennie zaglądam do skrzynki rano i po poludniu czy nie ma tam awiza.
Jutro rano przed pracą tez na wszelki wypadek zajrzę.

Posted

barb napisał(a):
Może w piątek wreszcie będzie. Codziennie zaglądam do skrzynki rano i po poludniu czy nie ma tam awiza.
Jutro rano przed pracą tez na wszelki wypadek zajrzę.

Chyba do wszystkich dotarło tylko do nas jeszcze nie:shake:
A na oddanie transporterka się musimy umówić:cool3: w sobotę odwożę Kicię, także w następnym tygodniu :)

Posted

[quote name='karolciasz28']Chyba do wszystkich dotarło tylko do nas jeszcze nie:shake:
Denerwuje mnie to. Do tej pory wszystkie przesylki dostawalam w terminie.

A na oddanie transporterka się musimy umówić:cool3: w sobotę odwożę Kicię, także w następnym tygodniu :)

Spoko, umówimy się. Niech koteczka cala i zdrowa dojedzie do babci. Bo rozumiem, że wszystko z nią dobrze ?

Karolciu, a o której będziesz jechać do babci ? Bo jeśli awizo jutro bedzie wreszcie w skrzynce (mam taka nadzieję) to paczka do odebrania na poczcie będzie dopiero wieczorem. A chciałabym Ci dostarczyć kocyk przed Twoim wyjazdem.

Posted

barb napisał(a):
Denerwuje mnie to. Do tej pory wszystkie przesylki dostawalam w terminie.

Spoko, umówimy się. Niech koteczka cala i zdrowa dojedzie do babci. Bo rozumiem, że wszystko z nią dobrze ?

Karolciu, a o której będziesz jechać do babci ? Bo jeśli awizo jutro bedzie wreszcie w skrzynce (mam taka nadzieję) to paczka do odebrania na poczcie będzie dopiero wieczorem. A chciałabym Ci dostarczyć kocyk przed Twoim wyjazdem.

Mi to też działa na nerwy, bo jak się z kimś umawiam, to robię wszystko tak jak ma być!:mad:;)
Tak z koteczką wszystko dobrze, dziś byliśmy na ściągnięciu szwów. :)
Barb nie wiem o której dokładnie, ale ja pewnie za tydzień też będę u babci tylko,że w niedzielę to wtedy wezmę kocyk :) Nie spieszy się.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Mnie to też działa na nerwy, bo jak się z kimś umawiam, to robię wszystko tak jak ma być!:mad:;)

Teraz mi glupio, że proponowalam tę wspolna przesyłke ale bylam przekonana, ze tak będzie latwiej dla suni i taniej dla nas. Wyslalam kasę 1-go bo mialam problem z zalogowaniem się do banku dzień wczesniej ale myslałam, że Sunia ma do mnie tyle zaufania, żeby nawet bez kasy wysłać. To już czwarty bazarek, na którym u niej kupowalam...

Posted

barb napisał(a):
Teraz mi glupio, że proponowalam tę wspolna przesyłke ale bylam przekonana, ze tak będzie latwiej dla suni i taniej dla nas. Wyslalam kasę 1-go bo mialam problem z zalogowaniem się do banku dzień wczesniej ale myslałam, że Sunia ma do mnie tyle zaufania, żeby nawet bez kasy wysłać. To już czwarty bazarek, na którym u niej kupowalam...

Czemu ma być Ci głupio, to ani Twoja ani moja wina... Ode mnie kasa też poszła zaraz po zakończeniu.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Czemu ma być Ci głupio, to ani Twoja ani moja wina... Ode mnie kasa też poszła zaraz po zakończeniu.

Zajrzę na wątek bazarku i sprawdzę czy jeszcze ktoś nie dostał.

Posted

barb napisał(a):

Zapytaj, zapytaj.
A ja dzisiaj na osiedlu przyczaiłam ślicznego psiaka, malutki, czarny, na pewno nie jest psem kogoś z osiedla. Zanim się ubrałam i zeszłam na dół już go nie było. Potem jak wracałam ze sklepu przeszukałam osiedle i okoliczne krzaki też go nie było. Martwię się, mróz,a ta psina nie wiadomo gdzie... Jutro z rana muszę przeszukać okolicę z jakąś kiełbachą.

Posted

barb napisał(a):

Jest kilka osób, ktore nie potwierdziły otrzymania ale nie wiadomo czy i kiedy wplaciły.

Katolciasz, kiedys Kierownik mówił mi, ze w sobotę do schroniska jeżdżą wolontariusze samochodem i mozna sie z nimi zabrać. Na pewno by Cie umowil na wspolną jazdę ale rodzice musieliby sie zgodzić.