Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='barb']Karolciasz, pozwolę sobie na wątku Shelty zaprosić wszystkich na dwa bazarki, robione przez Szpilkę, z których ewentualny dochód będzie przeznaczony dla psiaków z Przytuliska w Boguchwale na Podkarpaciu :lol:

http://www.dogomania.pl/threads/217483-Psiaki-i-gryzaki-ZAPRASZAMY.-Smycze-legowisko-jedzonko-dla-gryzoni.-Do-19.11.2011

http://www.dogomania.pl/threads/217482-Tego-jeszcze-nie-było!-AUTOGRAFY-znanych-osob!-Jacykow-Potocka-Stalinski...do19.11!

:dog::dog::dog::dog:

Liczy się również podrzucanie ;)

Jeden bazar autografowy :lol:

drugi psiaczkowo-gryzoniowy
:lol:

Posted

Przeczytałam dziś cały wątek Dinki-Shelty-Łajki.

Karolciasz, to tylko dzięki Tobie sunia znalazła taki dobry, ciepły domek. :Rose:

Posted

Barb nie dzięki mnie:oops: To Becia przesłała mi ją mailem jako idealną kandydatkę dla starszej osoby, ja pokazałam Łajkę mamie, potem babci i tak to psie cudo u mojej babci zamieszkało:loveu:. Całusy Beciu!:lol:
Jak tak na nią patrzę jak sobie leżakuje na tym fotelu w ciepłej kuchni to serce mi pęka że niestety większość psów na wiosce siedzi w jakiś ciasnych budach na krótkich łańcuchach, a "właściciele" mają to gdzieś...

Posted

barb napisał(a):
To brawa dla Beci, ze tak trafnie dobrała psa do domku. :lol:

i domek do psa. :lol:

A te miseczki kupione na bazarku to pewnie dla Łajki ? ;)

Posted

barb napisał(a):
i domek do psa. :lol:

A te miseczki kupione na bazarku to pewnie dla Łajki ? ;)

Nie Łajka ma ;-) dla kotów, chociaż one też mają:evil_lol:. A dzisiaj babcia mi oznajmiła że Łajka się panoszy, bo śpi na każdym z foteli po trochę i wszędzie zostawia "kłaki":eviltong::evil_lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Nie Łajka ma ;-) dla kotów, chociaż one też mają:evil_lol:.

Nasz kot nie chce jeśc w góle z żadnych miseczek - plastikowych, ceramicznych, metalowych...:shake:
Je tylko z talerzyka, tak jak pisalam na Vikuniowym bazarku. Pije też z talerzyka tylko głębszego ;)
Taki dziwak...:evil_lol:

Posted

karolciasz28 napisał(a):
A to koty u babci nie piją z niczego! Wchodzą na kran i trzeba im lekko odkręcić wodę.:p Też dziwaki:evil_lol:

U mnie przebywał kiedyś znaleziony kot, ktorego przyłapałam na piciu z toalety...

• 1 month later...
Posted

Byłam u babci wszystko u nich dobrze, Łajka zdrowa, wesoła, szczęśliwa. :)
Ale się z nią wyganiałam, starsza kobitka z niej, ale tyle energii to może jej pozazdrościć niejeden szczeniak;). Łajka uwielbia śnieg, tamtej zimy było gorzej nawet na spacery nie chciała chodzić,a teraz szaleje w zaspach:lol:.

Posted

Wiesz ja niby często jestem u babci,ale to mi jest głupio że się nie odzywałam:shake:.
Nie Dingo jeszcze nie ma:oops:.

Dziewczyny proszę o radę, w niedzielę jadę do babci po Kicie bo biorę ją na sterylkę do Przemyśla. Zastanawiam się w czym najlepiej byłoby by ją przewieźć tak aby czuła się komfortowo i bezpiecznie? Transporterek??
Sterylka miała być dosyć dawno,ale mama stwierdziła,że najlepiej na feriach jak większość czasu będę w domu.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Zastanawiam się w czym najlepiej byłoby by ją przewieźć tak aby czuła się komfortowo i bezpiecznie? Transporterek??

Transporterek jest bezpieczny. Jeśli nie masz to mogę Ci pozyczyć.

Posted

barb napisał(a):
Transporterek jest bezpieczny. Jeśli nie masz to mogę Ci pozyczyć.

Myślałam o kupnie,ale ja zawsze zostawiam wszystko na ostaną chwile:shake: Ale kupić i tak musimy bo to jednak przydatna rzecz.
Jeśli tak to byłabym bardzo wdzięczna.:Rose: Ale to na pewno nie będzie kłopot?

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Myślałam o kupnie,ale ja zawsze zostawiam wszystko na ostaną chwile:shake: Ale kupić i tak musimy bo to jednak przydatna rzecz.
Jeśli tak to byłabym bardzo wdzięczna.:Rose: Ale to na pewno nie będzie kłopot?

Absolutnie. Przecież oddasz po wykorzystaniu. Daj tylko znać kiedy konkretnie bedzie potrzebny.
Nasz kot wszedl tam tylko raz i to podstępem - moja córka wlożyla do środka kiełbaske.

Posted

barb napisał(a):
Absolutnie. Przecież oddasz po wykorzystaniu. Daj tylko znać kiedy konkretnie bedzie potrzebny.
Nasz kot wszedl tam tylko raz i to podstępem - moja córka wlożyla do środka kiełbaske.

Do babci pewnie pojadę w sobotę. Może w piątek byśmy się umówiły gdzieś ja bym przyszła/przyjechała?

Wielkie dzięki!!:)