barb Posted November 17, 2011 Posted November 17, 2011 [quote name='barb']Karolciasz, pozwolę sobie na wątku Shelty zaprosić wszystkich na dwa bazarki, robione przez Szpilkę, z których ewentualny dochód będzie przeznaczony dla psiaków z Przytuliska w Boguchwale na Podkarpaciu :lol: http://www.dogomania.pl/threads/217483-Psiaki-i-gryzaki-ZAPRASZAMY.-Smycze-legowisko-jedzonko-dla-gryzoni.-Do-19.11.2011 http://www.dogomania.pl/threads/217482-Tego-jeszcze-nie-było!-AUTOGRAFY-znanych-osob!-Jacykow-Potocka-Stalinski...do19.11! :dog::dog::dog::dog: Liczy się również podrzucanie ;) Jeden bazar autografowy :lol: drugi psiaczkowo-gryzoniowy :lol: Quote
barb Posted November 18, 2011 Posted November 18, 2011 Przeczytałam dziś cały wątek Dinki-Shelty-Łajki. Karolciasz, to tylko dzięki Tobie sunia znalazła taki dobry, ciepły domek. :Rose: Quote
karolciasz28 Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 Barb nie dzięki mnie:oops: To Becia przesłała mi ją mailem jako idealną kandydatkę dla starszej osoby, ja pokazałam Łajkę mamie, potem babci i tak to psie cudo u mojej babci zamieszkało:loveu:. Całusy Beciu!:lol: Jak tak na nią patrzę jak sobie leżakuje na tym fotelu w ciepłej kuchni to serce mi pęka że niestety większość psów na wiosce siedzi w jakiś ciasnych budach na krótkich łańcuchach, a "właściciele" mają to gdzieś... Quote
barb Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 To brawa dla Beci, ze tak trafnie dobrała psa do domku. :lol: Quote
barb Posted November 19, 2011 Posted November 19, 2011 barb napisał(a):To brawa dla Beci, ze tak trafnie dobrała psa do domku. :lol: i domek do psa. :lol: A te miseczki kupione na bazarku to pewnie dla Łajki ? ;) Quote
karolciasz28 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 barb napisał(a):i domek do psa. :lol: A te miseczki kupione na bazarku to pewnie dla Łajki ? ;) Nie Łajka ma ;-) dla kotów, chociaż one też mają:evil_lol:. A dzisiaj babcia mi oznajmiła że Łajka się panoszy, bo śpi na każdym z foteli po trochę i wszędzie zostawia "kłaki":eviltong::evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 Barb u Łajki jestem prawie co sobota albo niedziela:lol: Quote
barb Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 karolciasz28 napisał(a):Barb u Łajki jestem prawie co sobota albo niedziela:lol: To miło, że często jeździsz do Babci :lol: Quote
barb Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 karolciasz28 napisał(a):Nie Łajka ma ;-) dla kotów, chociaż one też mają:evil_lol:. Nasz kot nie chce jeśc w góle z żadnych miseczek - plastikowych, ceramicznych, metalowych...:shake: Je tylko z talerzyka, tak jak pisalam na Vikuniowym bazarku. Pije też z talerzyka tylko głębszego ;) Taki dziwak...:evil_lol: Quote
karolciasz28 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 A to koty u babci nie piją z niczego! Wchodzą na kran i trzeba im lekko odkręcić wodę.:p Też dziwaki:evil_lol: Quote
barb Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 karolciasz28 napisał(a):A to koty u babci nie piją z niczego! Wchodzą na kran i trzeba im lekko odkręcić wodę.:p Też dziwaki:evil_lol: U mnie przebywał kiedyś znaleziony kot, ktorego przyłapałam na piciu z toalety... Quote
karolciasz28 Posted November 20, 2011 Posted November 20, 2011 barb napisał(a):U mnie przebywał kiedyś znaleziony kot, ktorego przyłapałam na piciu z toalety... No wiesz, jak mu smakowała:evil_lol::evil_lol: Quote
Becia66 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Karolciu, a jak tam u babci bez Rudego ? pewnie smutno...:roll: Quote
karolciasz28 Posted November 21, 2011 Posted November 21, 2011 Straszna pustka Beciu... tak mi brakuje tej jego rudej ślicznej mordki. Quote
barb Posted November 22, 2011 Posted November 22, 2011 Karolciu, pozwole sobie na twoim watku zareklamować bazarek dla Viki http://www.dogomania.pl/threads/218110-I-dla-psiaka-i-dla-kotka-i-dla-pańci-na-Viki-do-godz-20.00-do-1.12.-11. Quote
barb Posted November 23, 2011 Posted November 23, 2011 barb napisał(a):Karolciu, pozwole sobie na twoim watku zareklamować bazarek dla Viki http://www.dogomania.pl/threads/218110-I-dla-psiaka-i-dla-kotka-i-dla-pańci-na-Viki-do-godz-20.00-do-1.12.-11. Akcesoria psie i kocie No i dla Was drogie Ciocie Torba, kosmetyczki, próbki - a wszystkie juz od złotówki :lol::lol::lol: Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Byłam u babci wszystko u nich dobrze, Łajka zdrowa, wesoła, szczęśliwa. :) Ale się z nią wyganiałam, starsza kobitka z niej, ale tyle energii to może jej pozazdrościć niejeden szczeniak;). Łajka uwielbia śnieg, tamtej zimy było gorzej nawet na spacery nie chciała chodzić,a teraz szaleje w zaspach:lol:. Quote
barb Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Widać, że to szczęśliwy pies. I bardzo piękny. Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 barb napisał(a):Widać, że to szczęśliwy pies. I bardzo piękny. Śliczna jest:loveu: a jaka kochana:loveu: A ona na zime rudzieje:evil_lol: na koniuszkach uszu i na łapach:razz:. Quote
barb Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Aż głupio, że pisalyśmy na jej wątku jeszcze w listopadzie... Karolciasz czy Dingo ma jakieś ogłoszenia ? Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 Wiesz ja niby często jestem u babci,ale to mi jest głupio że się nie odzywałam:shake:. Nie Dingo jeszcze nie ma:oops:. Dziewczyny proszę o radę, w niedzielę jadę do babci po Kicie bo biorę ją na sterylkę do Przemyśla. Zastanawiam się w czym najlepiej byłoby by ją przewieźć tak aby czuła się komfortowo i bezpiecznie? Transporterek?? Sterylka miała być dosyć dawno,ale mama stwierdziła,że najlepiej na feriach jak większość czasu będę w domu. Quote
barb Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 karolciasz28 napisał(a): Zastanawiam się w czym najlepiej byłoby by ją przewieźć tak aby czuła się komfortowo i bezpiecznie? Transporterek?? Transporterek jest bezpieczny. Jeśli nie masz to mogę Ci pozyczyć. Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 barb napisał(a):Transporterek jest bezpieczny. Jeśli nie masz to mogę Ci pozyczyć. Myślałam o kupnie,ale ja zawsze zostawiam wszystko na ostaną chwile:shake: Ale kupić i tak musimy bo to jednak przydatna rzecz. Jeśli tak to byłabym bardzo wdzięczna.:Rose: Ale to na pewno nie będzie kłopot? Quote
barb Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 karolciasz28 napisał(a):Myślałam o kupnie,ale ja zawsze zostawiam wszystko na ostaną chwile:shake: Ale kupić i tak musimy bo to jednak przydatna rzecz. Jeśli tak to byłabym bardzo wdzięczna.:Rose: Ale to na pewno nie będzie kłopot? Absolutnie. Przecież oddasz po wykorzystaniu. Daj tylko znać kiedy konkretnie bedzie potrzebny. Nasz kot wszedl tam tylko raz i to podstępem - moja córka wlożyla do środka kiełbaske. Quote
karolciasz28 Posted January 22, 2012 Posted January 22, 2012 barb napisał(a):Absolutnie. Przecież oddasz po wykorzystaniu. Daj tylko znać kiedy konkretnie bedzie potrzebny. Nasz kot wszedl tam tylko raz i to podstępem - moja córka wlożyla do środka kiełbaske. Do babci pewnie pojadę w sobotę. Może w piątek byśmy się umówiły gdzieś ja bym przyszła/przyjechała? Wielkie dzięki!!:) Quote
Recommended Posts