Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Śliczne zdjęcia. :lol:
A gdzie znalazłyście taka piękną pogodę ? Słoneczko ?
W Przemyślu wstrętnie dziś, śnieg pada co chwilę a wczoraj deszcz...

Posted

majuska napisał(a):
No rzeczywiście tereny piękne, u nas tez tak było, że chwileczke ładnie a potem zima i zawierucha:shake:
Karolciu a jak się ma ten psiak u Twojej cioci ?

A nawet widziałam go z ciocią na spacerze w sobotę :) Na początku Axel sprawiał sporo kłopotów, uciekał, gdy tylko nadarzyła się do tego okazja, na sumieniu ma 2 kury i kota:mad:. Ale już wszystko opanowane, praca, praca, i jeszcze raz praca i z Axelka zrobił się potulny aniołek:lol:.

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Na początku Axel sprawiał sporo kłopotów, uciekał, gdy tylko nadarzyła się do tego okazja, na sumieniu ma 2 kury i kota :mad:.

...i kota ! :-(:-(:-(

Axel tez z Orzechowiec ?

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
  • 1 month later...
Posted

Łajka ma się bardzo dobrze i pozdrawia wszystkie Cioteczki. Zdrówko dopisuje, Łajka szaleje, tylko teraz martwię się jak będzie znosić te upały. Wiek robi swoje, ona niby prawie cały czas siedzi w domu, ale mam stracha. Chociaż ona cwaniara ma sposób na upały, kopie sobie takie dziury, w których może się wylegiwać, że jestem pod wrażeniem, skąd w tych łapkach tyle sił na wydarcie ogromnej nory ;).

Posted

karolciasz28 napisał(a):
Łajka ma się bardzo dobrze i pozdrawia wszystkie Cioteczki. Zdrówko dopisuje, Łajka szaleje, tylko teraz martwię się jak będzie znosić te upały. Wiek robi swoje, ona niby prawie cały czas siedzi w domu, ale mam stracha. Chociaż ona cwaniara ma sposób na upały, kopie sobie takie dziury, w których może się wylegiwać, że jestem pod wrażeniem, skąd w tych łapkach tyle sił na wydarcie ogromnej nory ;).

Karolciu ona ma się gdzie schować, a co ma zrobić np. taki nasz Dingo staruszek zamknięty w blaszanym boksie ?

Posted

Karolciu,kiedys w Orzechowcach był 3-nogi Baton,darł takie dziury,ze wyrywał olbrzymie kępy trawy z korzeniami/wielkosci głowy!To była dopiero zagadka ....ustać i wykopać majac 3 łapki,a kikut boleśny ,bo ucięty w złym miejscu....

• 4 weeks later...
Posted

Upały moja sucz zniosła dzielnie, w ogromnych dziurach, ale co tam ważne, że chłodno jej było;):razz:. Z burzami już gorzej, była wielka panika i strach, które jej zawsze towarzyszą. Ogólnie u Łajki wszystko dobrze, żyją sobie powolutku i spokojnie razem z babcią. :)
Złapałam ostatnio 2 dzikie kotki ( rzecz jasna podrzutki:-() przebywają u mojej babci. Obie były w ciąży. Miot pierwszej był nie żywy, druga ma dwa kociaki, dla których wstępnie mam domy. Po wielkiej batalii, płaczu, samozaparciu ;) rodzice, babcia i ciocia pozwolili na to by kicie zostały u babci. Babcia od początku nie miała nic przeciwko gorzej z rodzicami i ciocią. Kotki są dzikawe nie ma szans na znalezienie domów, przyzwyczaiły się do babci, jest im dobrze, więc czemu mają nie zostać. Planujemy ciachnąć je za niedługo, tylko białaska musi wykarmić dzieciaki. :)
Ale się rozpisałam;).