figa33 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Moje gratulacje Bianko !:loveu: Naprawdę , jak zwykle super :loveu: Quote
irysek Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 ja tez gratuluje, w takim razie gazety oddam panu, ktory makulature zbiera ;) czyi ostatni poszedl chlopczyk, ale dobrze, ze sam dlugo nie siedzial, zaplakalby sie na smierc. a teraz pewnie wyleguje sie w lozku :) Quote
Poker Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 GRATULACJE !!!! A jaki długi jest ten urlop? :crazyeye: Na wszelki wypadek gazet się nie pozbywam :evil_lol: Quote
oktawia6 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 gratuluję Bianko!udanych adopcji:lol: i by nigdy się im nie znudziły te maluńkie szczenioroki które zaraz nie będą takie maluńkie:cool1: uważaj na: poważnie mówię-jeśli samica Cię zobaczy choć o krok za blisko-obok będzie z małymi zaatakuje a robi to bardzo szybko, do tego mimo masy biega bardzo prędko i broni małych bezwględnie! weź zamiast 7 gryzoni jednego psa-malutki, który do połowy ma zdjętą skórę i ma cofnięte oczy-po niegop kolejka na pewno by się nie ustawiła tak prędko: P.S. jego wątek jest w moim podpisie Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Oktawio , nie moge wziąć tego psa , bo moje by go zjadły :cool1:Dobek z cziłka tak wojują , że cziłka musi wrócić do ULV :roll: Quote
oktawia6 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 BIANKA1 napisał(a): Oktawio , nie moge wziąć tego psa , bo moje by go zjadły :cool1:Dobek z cziłka tak wojują , że cziłka musi wrócić do ULV :roll: czyli domyślam się one nie akceptują żadnego dorosłego? tylko same szczenięta żaden dorosły pies czy suka:-( Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 oktawia6 napisał(a):czyli domyślam się one nie akceptują żadnego dorosłego? tylko same szczenięta żaden dorosły pies czy suka:-( Niestety . Roki toleruje wyłacznie małe kocieta i szczenięte . Mało że młode , to jeszcze małe :roll: Do tego dołącza się Kobi , który niczego nie toleruje i malcy nauczyli sie go omijać . Ale Kobi nie zagryzie , a Roki nawet jak pacnie łapą , to już problem . Mała cziłka lubi rządzić i ma z Rokim na pieńku . Nie moge ich razem zostawic jak wychodzę . Rokiemu jest obojetne , czy to pies czy suka . On daruje jedynie maluszkom .:roll: Quote
iwop Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Juz nie ma żadnego????:crazyeye: BIANKA JESTEŚ GENIALNA! Quote
Reno2001 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 [quote name='iwop']Juz nie ma żadnego????:crazyeye: BIANKA JESTEŚ GENIALNA! Genialna to mało powiedziane-po prostu REWELACJA NAD REWELACJAMI!!! Brawo Bianka :multi::multi::multi:. Quote
iwop Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Rozliczenie z bazarku: irysek: 15 zł, 18 zł slapcio: 13 zł villemo: 12 zł eliza sk: 30 zł anielica - 17 zł razem 95 zł Jak tylko przyjdą pieniądze od villemo i elizy, wysyłam je iryskowi. Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wielkie dzięki :lol: Prawdę mówiąc , to pomógł fakt , że akurat na tą chwilę nie było szczeniaków we Wrocławiu ani z ogłoszeń , ani w schronisku . Dlatego poszły prędzej niż myślałam . Mam jeszcze metlik w głowie , od tych wszystkich rozmów i wizyt :evil_lol: Teraz muszę ogarnać dom bo goowienka czają sie na kazdym kroku :crazyeye: Obiecałam w domu , że już nigdy nie wezmę na raz takiej ilości szczeniąt . To sajgon do kwadratu :cool3:Jak dojdę do siebie , to jakiegoś malucha zabiorę na tymczas . Chyba , ze życie napisze inny scenariusz. :p Ludzie którzy zaadoptowali maluszki , to naprawdę fajne osoby . To widać , jak reaguja po wejsciu do mojego domu , gdzie od progu są napastowani przez tłum zwierzów :lol: Maluchy będą miały dobrze :lol: Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czyli karmę od Iryska mamy zrefundowaną . Ja mam lekką górkę , dzięki tajemniczej sponsorce :loveu: Pozwolicie , że przetrzymam nadwyżkę , coby nie wyszło jak z Mikusiem , że oddałam pieniądze na inny cel , a potem byłam goła i wesoła jak przyjechały maluchy :evil_lol: I tak jeszcze muszę dofinansować cziłke i świnie :cool3: Quote
andzia69 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 cudowne wieści - oby wszystkie maluszki znajdowały tak szybko fajne domki:multi::multi::multi::multi::multi::multi: Quote
AMIGA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bianko - nie za cicho i spokojnie jest teraz w domku? Ja też zmyłam podłogi po jednej małej, a i tak znalazłam jakieś zaległe koo.. w kątku za szafką. Jak ona tam wcisnęła swoją pania??? Quote
desideratum Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Bianko - gratulacje takiej ręki do szczeniorów i znajdowania im domków w expresowym tempie ;) Quote
iwop Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 A znacie dowcip o żydzie i kozie...? To pewnie Bianka teraz czuje się tak jak ten Żyd:diabloti: Quote
AMIGA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 iwop napisał(a):A znacie dowcip o żydzie i kozie...? To pewnie Bianka teraz czuje się tak jak ten Żyd:diabloti: Ja nie znam, ja nie znam:-( Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 AMIGA napisał(a):Ja nie znam, ja nie znam:-( A ja znam , bo już mi Ciotka Ulv mówiła po ostatnich szczeniakach :evil_lol: Quote
iwop Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 To opowiem tym co nie znają... Zyd zwrócił się o porade do rabina: "Rabi nie moge już wytrzymać - mieszkam w klitce z wiecznie narzekającą żoną i 10 dzieci... w dodatku jeszcze teściowa... Co mam robic bo dłużej tak nie pociągnę..." Rabi na to: "Weź sobie kozę i niech zamieszka w twoim domu..." Zyd tak zrobił i po paru miesiącach przychodzi: "Rabi, co ty mi kazałes zrobić?!:angryy: Teraz to już tragedia : Koza robi pod siebie w domu, śmierdzi i żre wszystko. Teraz to juz mi się życ nie chce...:placz:> Rabi na to : Pozbądź się teraz kozy i zobaczysz... Pointe mozna sobie dopowiedzieć samemu :p bo nie chce przynudzać. Quote
BIANKA1 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Charly napisał(a)::hmmmm::evil_lol: Bianca a TZ jeszcze jest? jest . Do połowy maja , bo mamy komunię wnuczka :lol: Quote
AMIGA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 iwop napisał(a):To opowiem tym co nie znają... Zyd zwrócił się o porade do rabina: "Rabi nie moge już wytrzymać - mieszkam w klitce z wiecznie narzekającą żoną i 10 dzieci... w dodatku jeszcze teściowa... Co mam robic bo dłużej tak nie pociągnę..." Rabi na to: "Weź sobie kozę i niech zamieszka w twoim domu..." Zyd tak zrobił i po paru miesiącach przychodzi: "Rabi, co ty mi kazałes zrobić?!:angryy: Teraz to już tragedia : Koza robi pod siebie w domu, śmierdzi i żre wszystko. Teraz to juz mi się życ nie chce...:placz:> Rabi na to : Pozbądź się teraz kozy i zobaczysz... Pointe mozna sobie dopowiedzieć samemu :p bo nie chce przynudzać. Hahahah i to jest mądrość ludowa :lol: Quote
halbina Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Wielkie gratulacje i jeszcze większy szacunek, Bianko! Quote
Recommended Posts