Aussie Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Piękne foty dziewczyny! :loveu: Więcej, więcej, więcej! :modla: Quote
Ka-Vanga Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jako ze tym razem bylam w roli fotografa - wstawie troszke zdjec :p: Asti Choco Cir ... Quote
Ka-Vanga Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Mila (mam nadzieje, ze ne pomylilam imienia) ktorys z belgow ;) i bordery (tych juz nie rozpoznalam :oops:) ... Quote
Ka-Vanga Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Marysia_i_gończy napisał(a):Ka-Vanga a gdzie Una? :razz: Haha jaka niecierpliwa :evil_lol:, jeszcze do niej nie doszlam ;). Quote
Ka-Vanga Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 i jeszcze pudelki mi wpadly w obiektyw :cool3: i to slodkie malenstwo :loveu: ... ciag dalszy nastapi ... Quote
wendka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Swietne foty!!! Wszystkie :loveu: Olu, nie sadzilam, ze Ty jestes taki talent :crazyeye::diabloti::loveu: Quote
Rauni Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Bardzo dziękuję za śliczne fotencje Sunday, Vigo i Sergiusza :) Marysiu, ja na pewno mam jakąś Unę, ale dam radę obrobić dopiero po południu. Ale coś będzie :) Quote
Ka-Vanga Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 wendka napisał(a):Swietne foty!!! Wszystkie :loveu: Olu, nie sadzilam, ze Ty jestes taki talent :crazyeye::diabloti::loveu: Dzieki Wanda, ciesze sie, ze sie podobaja :cool3:, haha zakupilam sobie nowy sprzecik i pojechalam potestowac ;) :loveu:. Quote
LALUNA Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dzieki Wanda, ciesze sie, ze sie podobaja :cool3:, haha zakupilam sobie nowy sprzecik i pojechalam potestowac ;-) :loveu:. Raczej sprzęcicho. :lol: A z tych nierozpoznanych borderów to: http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/agility_DSC_5520_05.jpg Wendy http://i294.photobucket.com/albums/mm93/Ka-Vanga/agility_DSC_5458_07.jpg Blue z Andrzejem Quote
Mudik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Ola super ,Wena też szkoda ,że z Kozienic tyle nie ma:shake:fot. A te podpisane Bajka to Olly :-) Quote
wendka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Olu, uwazam, ze sprzecik to nie wszystko :diabloti: Mam nadzieje, ze jedziesz do Bydzi? :cool3: Mudik, Ty we mnie nie wzbudzaj poczucia winy :mad: Fotki jakies jeszcze mam i to sporo, tylko czasu brak :angryy: Florkowa tez sie jeszcze nie uaktywnila ;) Po prostu nie ma co liczyc na innych a trzeba samemu za focenie sie brac :evil_lol: A tak w ogole to w ostatni weekend doroslam do wymiany przeciku na sprzeciocho :loveu: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Rauni napisał(a):Marysiu, ja na pewno mam jakąś Unę, ale dam radę obrobić dopiero po południu. Ale coś będzie :) Hura! :multi::multi::multi::multi::multi: Yyyyy.... Indy? Niektórym to nawet wiatr sprzyja :cool3: Sunday Tosia Anti CDN Quote
Marysia_i_gończy Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Anti Yyy... shelciak i znów :evil_lol: Vigo :cool1: I apropos tego zdjęcia: Paskuda_Bandzior napisał(a): http://images34.fotosik.pl/242/4ece01d555cec7b3.jpg Quote
Marysia_i_gończy Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Draka Któryś z belgów (Scarlet?) Czad CDN Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Pomijając kolejność następujących po sobie zdjęć, wklejam to, żeby Marysi nie było smutno :eviltong: :loveu: Gdzie, gdzie, gdzie? A tuuu! Quote
Marysia_i_gończy Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Paskuda_Bandzior napisał(a):Pomijając kolejność następujących po sobie zdjęć, wklejam to, żeby Marysi nie było smutno :eviltong: :loveu: AAAAAAAAAAAAAAA!!!!! :sweetCyb::sweetCyb::sweetCyb:DZIĘ-KU-JĘ :buzi: :Rose: Quote
Torzysława Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Dziękuję za Antoninę wyłaniającą się z tunelu...:grins::kiss_2: Czy ktoś posiada w swojej kolekcji jeszcze jakąś fotkę mego stwora..?:cool3: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Torzysława napisał(a):Dziękuję za Antoninę wyłaniającą się z tunelu...:grins::kiss_2: Czy ktoś posiada w swojej kolekcji jeszcze jakąś fotkę mego stwora..?:cool3: Ja posiadam, ale lecę po kolei :eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Zaczynam kolejne porcje: Anti Ares Milo Buba z jęzorem Quote
Recommended Posts