anetta Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dogo mi jak na razie chodzi więc mogę coś napisać ( w końcu). Baardzo dziękuje Karze i BlackSheWolf za Uszatego :loveu::loveu::loveu::loveu: Hmmm, jakie balety http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/agility/wy32kopia.jpg :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Mia zrobiła świetne torki, podobały mi się :cool3: :cool3: Mimo że siedziałam w sekretariacie to dałam rade pocykać :evil_lol: Trochę fotek z niedzieli. Quote
Marysia_i_gończy Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Młode pokolenie agilitowców Masaj Nutka :loveu: Catty A takie robiłam w przerwach: :) CDN Quote
bellatriks Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Fantastyczne fotki! :multi: Naoglądałam się tych i Waszych i teraz nie jestem pewna, czy mam ochotę pokazywać także moje zamazańce:oops::shake: Mam za to filmik:cool3: MUTRA Niestety tylko ten jeden, bo potem już mi bateria w aparacie zdechła:-( Quote
PATIszon Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 machoj napisał(a): Żebyście tylko nas nie przechwalili :roll:, bo teraz w A2 już będzie dużo trudniej. Jesli chodzi o mnie, to ja z Keniusia nie bedziemy wam robic trudnosci :evil_lol: Nam w A2 dobrze i my sobie tu zostaniemy, dla tego usilnie cwicze z ruda przeskakiwanie nad strefami kontaktu. A jesli chodzi o Watazke to chcialam zauwazyc, ze to JA sie na nim poznalam najwczesniej! I to jest MOJ ulubiony border!:eviltong: Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Dobra - zaczynam :eviltong: ( i szybko nie skończę :evil_lol:) Anti: Ares Monia Vigo przed biegiem i w trakcie Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Wg zasłyszanego na torze wołania to Buba :eviltong: Beza (a może Grota? :P) Shelciak z Russa ;) Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Znów ten sam :p A tu odpowiedź na pytanie: "Dlaczego Monia nie ma zdjęć z zawodów?" A mianowice Sajko biegnąc z Monią i widząc, ze celuję w nią obiektywem, po prostu ją zasłania! :evil_lol: A jednak się udało :eviltong: Corsa Jak wyzej Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Bull z klapniętymi ucholami :lol: Własnego psa natomiast nie zasłania ;) :eviltong: Vigocki Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Rozszczekana Grota Ponownie (mam nadzieję, ze nie pomyliłam Groty z Bezą? :roll:) Breska Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Yoda? Mila? (jak ona widzi przeszkody? :eviltong:) Scarlet? Vetka? bez wątpienia jakiś belg :eviltong: Kłak Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 Raja, która swoim slalomem wzbudziła żywą reakcję publicznosci :lol: Regis Watazka Quote
Paskuda_Bandzior Posted May 5, 2008 Posted May 5, 2008 ostatnia porcyjka na tą chwilę i idę spać (czyli zebrać siły na resztę fotek :evil_lol:) Watażka Bajka Niektóre pieski tak się starały i dawały z siebie wszystko, slalomujac nawet jak się slalom już skończył :evil_lol: I jeszcze raz Bajka :p Anti cdn Dobranoc i miłego ogladania :eviltong: Quote
Recommended Posts