Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KaRa_ napisał(a):
Już poprawiam;)
Nie to,że Dogomania Cie nie lubi lecz to,że mamy inaczej ustawione zegarki:evil_lol::evil_lol:

Kara ja np. mam ustawione zegarki w komputerach w domu 3 min do przodu żeby mi się posty nie przesówały i tak sie przesówają :angryy:

Widzisz i tak źle zaskoczył!!

Posted

stereo napisał(a):
Kara, Vigo ;)

edit: ej, to też była odpowiedź na post Kary, który jest teraz później. To ja może sobie daruję na dziś, bo Dogo mnie nie lubi :)

Już poprawiam;)
Nie to,że Dogomania Cie nie lubi lecz to,że mamy inaczej ustawione zegarki:evil_lol::evil_lol:

Posted

Junka napisał(a):
Kara ja np. mam ustawione zegarki w komputerach w domu 3 min do przodu żeby mi się posty nie przesówały i tak sie przesówają :angryy:

Ja nawet nie wiem jak mam ale wiem,że jest źle:evil_lol:

Posted

Przyłączam się do podziękowań za zorganizowanie miłych, sprawnie przeprowadzonych zawodów :loveu:.
Torki (przede wszystkim w openach) trudne, ale to przecież eliminacje do Mistrzostw Świata :smile:.
Bardzo podobało mi się również sędziowanie: surowe i równe.
Watażka bardzo, bardzo dziękuje za gratulacje :jumpie:

Posted

Gratulacje dla wszystkich :)
A w szczególności gratuluje awansu do A2:cool3: :) :) :) :) :)

Żałuje, że jednak nie moglysmy dojechać...:/
I czekamy na więcej zdjęć;)

Posted

Małgosia i Marysia brawo za A2ki,Gratki też dla Ani i Rajki za pierwszą noge do A2!!!:multi::multi::multi:
I w ogóle dla wszystkich,zwłaszcza tych co "przezyli" te hmm,hmmm ciekawe torki;)

Posted

Bzikowa napisał(a):

Ja również :evil_lol:.
Ale chyba znam tajemnicę tego ekscesu. Otóż chwilę przedtem Sajko się wyp... i Monia myślała, że już detka. A jak Monia łapie detkę to wpada w dziki zachwyt i ze szczęścia robi różne dziwne rzeczy. Jedną z nich jest skakanie po przewodniku... Detki nie było, za to 5 punktów jak się patrzy :evil_lol:.

Wendka, już Cię nie kocham. Widzisz, ile Moniusiów :eviltong: ? Dzięki, dziewczyny :multi:.