Bzikowa Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dobrze, że chociaż zdjęcia szybko są skoro zeróweczki musiały obejść się smakiem... :wink: KaRa_ napisał(a): http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/agility/wy12kopia.jpg Umarłam :roflt: Sajko, cóż wyczyniasz z tym zwierzęciem na tej fotce, umieram z ciekawości? :cool3: Quote
Junka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 KaRa_ napisał(a):Już poprawiam;) Nie to,że Dogomania Cie nie lubi lecz to,że mamy inaczej ustawione zegarki:evil_lol::evil_lol: Kara ja np. mam ustawione zegarki w komputerach w domu 3 min do przodu żeby mi się posty nie przesówały i tak sie przesówają :angryy: Widzisz i tak źle zaskoczył!! Quote
KaRa_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 stereo napisał(a):Kara, Vigo ;) edit: ej, to też była odpowiedź na post Kary, który jest teraz później. To ja może sobie daruję na dziś, bo Dogo mnie nie lubi :) Już poprawiam;) Nie to,że Dogomania Cie nie lubi lecz to,że mamy inaczej ustawione zegarki:evil_lol::evil_lol: Quote
Junka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 A tak wogóle to świetne foty i czekamy na więcej :lol: Quote
KaRa_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Junka napisał(a):Kara ja np. mam ustawione zegarki w komputerach w domu 3 min do przodu żeby mi się posty nie przesówały i tak sie przesówają :angryy: Ja nawet nie wiem jak mam ale wiem,że jest źle:evil_lol: Quote
Junka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Jakie zajebiste spodnie :evil_lol: :lol: http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/agility/wy37kopia.jpg A tak apropo to zna ktoś wyniki???? Quote
machoj Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Przyłączam się do podziękowań za zorganizowanie miłych, sprawnie przeprowadzonych zawodów :loveu:. Torki (przede wszystkim w openach) trudne, ale to przecież eliminacje do Mistrzostw Świata :smile:. Bardzo podobało mi się również sędziowanie: surowe i równe. Watażka bardzo, bardzo dziękuje za gratulacje :jumpie: Quote
JIM Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Gratulacje dla wszystkich :) A w szczególności gratuluje awansu do A2:cool3: :) :) :) :) :) Żałuje, że jednak nie moglysmy dojechać...:/ I czekamy na więcej zdjęć;) Quote
Mudik Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Małgosia i Marysia brawo za A2ki,Gratki też dla Ani i Rajki za pierwszą noge do A2!!!:multi::multi::multi: I w ogóle dla wszystkich,zwłaszcza tych co "przezyli" te hmm,hmmm ciekawe torki;) Quote
BlackSheWolf Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 no to teraz ja wstawie fotki :) Gratulacje dla wszystkich ! :) Quote
yassue Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 No nie badzcie tacy, zdradzcie komu bedziemy kibicowac w Helsinkach... :multi::razz: Quote
Marysia_i_gończy Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Dziękuję za gratulacje :oops::multi: yassue napisał(a):No nie badzcie tacy, zdradzcie komu bedziemy kibicowac w Helsinkach... :multi::razz: Na pewno Cirowi i chyba Czadkowi. A reszta ma być znana jutro. Quote
Mokka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Bzikowa napisał(a): http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/agility/wy12kopia.jpg Umarłam :roflt: Ja również :evil_lol:. Ale chyba znam tajemnicę tego ekscesu. Otóż chwilę przedtem Sajko się wyp... i Monia myślała, że już detka. A jak Monia łapie detkę to wpada w dziki zachwyt i ze szczęścia robi różne dziwne rzeczy. Jedną z nich jest skakanie po przewodniku... Detki nie było, za to 5 punktów jak się patrzy :evil_lol:. Wendka, już Cię nie kocham. Widzisz, ile Moniusiów :eviltong: ? Dzięki, dziewczyny :multi:. Quote
bajadera Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mokka, jak się nazywa bull terrier, który startował dziś w agility ????? Quote
Recommended Posts