Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

anetto - dziękuję za Uniaczka!!:multi::multi::multi: Czy mogę go przekleić na nasze blogi?

Różne sposoby prowadzenia psa na powywijanym torze:

Magda z Grendelką

Iwona z Cirem

Niuka z Tolą

i Tomek z Gutkiem

Widzicie? Każde z nich inaczej rozwiązało tą sytuację :razz:

I jeszcze Gutek z zasłoniętym oczkiem, ale z jaką potęgą skoku :-o

CDN

Posted

http://img374.imageshack.us/img374/9598/imgp4731wx4.jpg" class="ipsImage" alt="">

Pragnę się dowiedzieć, jakiż to pies ma jeszcze takie oryginalne czarne łapeczki jak Nexee. Gdyby nie ta smycz byłabym skłonna powiedzieć, że to ona:eviltong:

Posted

Asti napisał(a):
http://img374.imageshack.us/img374/9598/imgp4731wx4.jpg" class="ipsImage" alt="">

Pragnę się dowiedzieć, jakiż to pies ma jeszcze takie oryginalne czarne łapeczki jak Nexee. Gdyby nie ta smycz byłabym skłonna powiedzieć, że to ona:eviltong:

No właśnie pies :eviltong: I tym się jeszcze różni od Twojej oprócz smyczki ze ma jeszcze cosik innego.
A wogóle to półbraciszek Violi, Wendy i Watazki.
Tyle podpowiedzi już powinno Ci wystarczyć abyś odgadła jego imię, bo cały miot był opisany na forum bc. ;)

Posted

Spoznione podziekowania (dgm cos mnie ostatnio nie lubi i sie nie otwiera) za bardzo fajne zawody.:D Miła atmosfera oraz sprawna organizacja :) bardzo sie cieszyłam z bonusowego jumpingu - taki light'cik na koniec dla odprezenia :)
Mnie rownierz sedzina i jej torki sie bardzo podobały.
Rajka dziekuje za gratki oraz za fajne fotki :loveu:
Marysia_i_gończy - tak to Raja :)