Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziękuję Hopsiakom za przemiłe zawody..:evil_lol:
KaRa i BlackSheWolf Wam serdecznie dziękuję za kilka zdjęć Toszczyna i za uwiecznienie moich ledzinsów..:loveu::lol: (Byłam ciekawa jak na mnie leżały..)
[SIZE=2]
Torki ciekawe i uważam, że jak najbardziej na poziomie kwalifikacyjnym do MŚ ;) mimo tego, że mój pies totalnie był rozproszony w sobotę (cieczka..:roll:) jestem zadowolona..:cool3:

Pozdrawiam i proszę o zdjęcia Antoniny jak również innych psów..:evil_lol:

Posted

Mokka napisał(a):
Seayess Hot Love Margins :lol:

Mokka, a jak go wołają tak domowo ?

Czy Ty dziś startowałaś z czarniawym mieszańcem ?? To chyba masz zdjęcia moja roczką zrobione (niezbyt udane), ale może gdzie indziej je pokażę, wiesz gdzie.....

Posted

bajadera napisał(a):
Mokka, a jak go wołają tak domowo ?

Czy Ty dziś startowałaś z czarniawym mieszańcem ?? To chyba masz zdjęcia moja roczką zrobione (niezbyt udane), ale może gdzie indziej je pokażę, wiesz gdzie.....

Ten bull to Drago:-D

Posted

Tak tak, bull to Drago czyli IntCh Seayess Hot Love Margins:cool3: a jak mówisz o średnim czarnym kundelku biegającym w medium, to ja dziś z nim śmigałam:cool1:

Dziękujemy za zawody i za sprężenie i skończenie o extra porze:multi: no i od mojej kolorowej ekipy dziękuję za 9 pucharów, fajne różne gadżety od sponsorów oraz pełną rozmiarówkę koszulek sponsora :evil_lol: (mam XS, S, M, L i XXL:evil_lol:) torki kilerskie, nawet jak kończyliśmy z jako takim sukcesem to nie jestem zadowolona ze stylu... ale i tak będę się chwalić, że z moim bullostwem pobiegliśmy na czysto torek agility sędziny z Mistrzost Świata:multi: (punkty za czas przemilczę;)) i zajęliśmy 3cie miejsce:multi:

p.s. od ilu sędziów trzeba mieć wpisy w A2 do A3?

Posted

Niezmiernie cieszy nas fakt, że podobało Wam się sędziowanie - moim zdaniem również było równe i sprawiedliwe, z niewielką ilością wpadek. Za to konsekwentnie były sędziowane odmowy i błędy dotknięcia psa przez przewodnika. Torki - fakt, kosmiczne - ale ile można biegać po niemal identycznie wyglądających torkach sędziów, którzy zaglądają do nas regularnie od lat? Było nam trzeba powiewu świeżości i myślę, że Mia idealnie wywiązała się z tego zadania :cool3:

Dziękuję Wszystkim za słowa uznania, mam wrażenie że organizacyjnie poradziliśmy sobie niemal bez zarzutu :evil_lol:

Gratuluję wszystkim zawodnikom, zarówno tym, którym nasze Hopsowe zawody dały awans do MŚ lub do wyższej kategorii, jak i tym, dla których samym sukcesem było już stawienie czoła trudnym torom naszej Sędziny :loveu:

Posted

Ja również chciałabym podziękować za zawody, pogoda w niedzielę byle jaka, ale i tak warto było przyjechać do Łodzi :) Torki b. trudne,ale mi przynajmniej pokazały, nad czym musimy popracować. Dziękuję za gratulację związane z agility open w sobotę [SIZE=2]:) Dalej niestety nie ma czym się chwalić...

Posted

bajadera napisał(a):
Mokka (...) Czy Ty dziś startowałaś z czarniawym mieszańcem ?? To chyba masz zdjęcia moja roczką zrobione (niezbyt udane), ale może gdzie indziej je pokażę, wiesz gdzie.....

Pies, owszem, mój, ale śmigała z nim Sajko, do czego zresztą się przyznała :lol:. Mnie można było spotkać w sobotę w charakterze ofermy o kulach :evil_lol:.

Sajko - wystarczy 2 sędziów :lol:.

Posted

Też dziękujemy za zawody, choć byliśmy tylko 1 dzień to bardzo było fajnie z wami :loveu:
Torki trudne, ale ciekawe, podobały mi się bardzo. Nie mogłam niestety na nich pobiegać, mam nadzieję że jeszcze kiedyś się na zawody z tą sędziną załapię.

Posted

Dawajcie filmiki bo jestem ciekawa tych kosmicznych torów!
Yassue w zeszłym roku przezywałam to samo i jak widać w tym rownież mam wspaniały długi weekend wrr( ale wole uczyć sie na anatomii niż na polaka:) ) Odkujesz się u nas na semi i na zawodach ;)
I widzę, że musimy się wziąć z Astrem w garść to może jedynki nie będą naszą dożywotnią klasą... . Dziewczyny gratulacje, że tak szybko A2!

Posted

Niestety nie dotarlam na te zawody, czego szalenie zaluje, ale OGROMNE gratulacje dla zwyciezcow kwalifikacji i dla Gosi z Watazka i Marysi z Una za tak ekspresowe przejscie do A2. Dziewczyny i chlopkau Watazko, jestescie NIESAMOWICI!

Posted

Ja również gratuluję Tobie i Unie :loveu: i myślę, ze niedługo znów spotkamysię na zawodach.
Gratuluję wszystkim, którym udało się stanąć na podium w Łodzi :multi:.
Do zobaczenia na kolejnych zawodach :lol:.