Paskuda_Bandzior Posted May 11, 2008 Posted May 11, 2008 Ciesze się, ze zdjecia się podobają :loveu: Moje zdjęcia można wykorzystywać na stronach, forach, profilach, itp. pod warunkiem nie zmieniania ich formy :p Cieszę się, ze się przydadzą. Quote
ŁukaszK Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 zaczynam od tylu czyli na poczatek niedziela... ;) Quote
ŁukaszK Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 moje zdjecia mozna wykorzystywac na prywatnych stronach internetowych, stronach klubowych, galeriach na forach i gronie (w jakichkolwiek innych przypadkach potrzebna autoryzacja...) pod warunkiem nie wprowadzania w nich jakichkolwiek zmian a w szczegolnosci usuwania podpisu i zmiany jakosci a takze ich wielkosci... nie zezwalam na umieszczanie zdjec gdziekolwiek przez osoby nie bedace wlascicielem przedstawionego na nich psa... nie wysylam zdjec w pelnym rozmiarze na maila... maksymalny rozmiar jaki przesylam to 800x533px Quote
Ka-Vanga Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 ale CUDENKA :mdleje::mdleje::mdleje:!!!!!!!!!! Quote
Marysia_i_gończy Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 AAAA!! Piękne Łukaszu, piękne :loveu::multi::loveu: I nawet jest Uniaczek :multi: Quote
Mokka Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 I jest też Monia :lol:. Co prawda znów próbuje kadr opuścić górnym sposobem, ale ją Łukasz uchycił :evil_lol:. Mnóstwo, mnóstwo super fotek. Jeszcze raz gratki i dzięki dla wszystkich fotografów. Buziaczki :lol: Quote
Torzysława Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Pieknośći! !:loveu:I nawet Tosia się załapała! :sweetCyb: WIELKIE DZIĘKI! [quote name='ŁukaszK'] nie zezwalam na umieszczanie zdjec gdziekolwiek przez osoby nie bedace wlascicielem przedstawionego na nich psa... Ale mam nadzieję, że te osoby te mogą wstawić zdjęcie na profil osoby w posiadaniu.. :razz: Bo z moimi umiejętnościami raczej nie widzę innego wyjścia..;) Quote
machoj Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Łukasz :modla::modla::modla: :klacz::klacz::klacz: Quote
ŁukaszK Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 dziekuje... :p Torzysława napisał(a): Ale mam nadzieję, że te osoby te mogą wstawić zdjęcie na profil osoby w posiadaniu.. :razz: Bo z moimi umiejętnościami raczej nie widzę innego wyjścia..;) niech bedzie... :eviltong: Quote
Guest ajsonowa Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Łukasz, czy Ty nie masz co robić o 00:33, że na dogo siedzisz? :mad: ćwicz rzuty :eviltong: Quote
Jerez Posted May 15, 2008 Posted May 15, 2008 Jak zwykle Łukaszu moja Cami pięknie wychodzi na Twoich zdjęciach. Dzięki:multi::lol: Quote
Recommended Posts