Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

moje zdjecia mozna wykorzystywac na prywatnych stronach internetowych, stronach klubowych, galeriach na forach i gronie (w jakichkolwiek innych przypadkach potrzebna autoryzacja...) pod warunkiem nie wprowadzania w nich jakichkolwiek zmian a w szczegolnosci usuwania podpisu i zmiany jakosci a takze ich wielkosci...
nie zezwalam na umieszczanie zdjec gdziekolwiek przez osoby nie bedace wlascicielem przedstawionego na nich psa...
nie wysylam zdjec w pelnym rozmiarze na maila...
maksymalny rozmiar jaki przesylam to 800x533px

Posted

I jest też Monia :lol:. Co prawda znów próbuje kadr opuścić górnym sposobem, ale ją Łukasz uchycił :evil_lol:.

Mnóstwo, mnóstwo super fotek. Jeszcze raz gratki i dzięki dla wszystkich fotografów.
Buziaczki :lol:

Posted

Pieknośći! !:loveu:I nawet Tosia się załapała! :sweetCyb:
WIELKIE DZIĘKI!

[quote name='ŁukaszK']
nie zezwalam na umieszczanie zdjec gdziekolwiek przez osoby nie bedace wlascicielem przedstawionego na nich psa...

Ale mam nadzieję, że te osoby te mogą wstawić zdjęcie na profil osoby w posiadaniu.. :razz: Bo z moimi umiejętnościami raczej nie widzę innego wyjścia..;)

Posted

dziekuje... :p

Torzysława napisał(a):

Ale mam nadzieję, że te osoby te mogą wstawić zdjęcie na profil osoby w posiadaniu.. :razz: Bo z moimi umiejętnościami raczej nie widzę innego wyjścia..;)

niech bedzie... :eviltong:

Guest ajsonowa
Posted

Łukasz, czy Ty nie masz co robić o 00:33, że na dogo siedzisz? :mad:

ćwicz rzuty :eviltong: