Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Oooo, ileż cudownych zdjęć od fotografów! :loveu: (w zasadzie na razie to tylko fotografek :diabloti: )
Wygląda na to, że te zawody są wyjątkowo bogato opstrykane :multi:

• Replies 372
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Aussie napisał(a):
Oooo, ileż cudownych zdjęć od fotografów! :loveu: (w zasadzie na razie to tylko fotografek :diabloti: )
Wygląda na to, że te zawody są wyjątkowo bogato opstrykane :multi:

Niestety nie te które bym chciała,Wendka zlituj się :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

Posted

Mudik napisał(a):
Niestety nie te które bym chciała,Wendka zlituj się :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla:

O ile wiem, to w ten weekend wendka nawiedzała rejony dość odległe od Łodzi, więc zastanawiam się, o co się do niej modlisz :evil_lol:.

Posted

Mokka napisał(a):
O ile wiem, to w ten weekend wendka nawiedzała rejony dość odległe od Łodzi, więc zastanawiam się, o co się do niej modlisz :evil_lol:.

:evil_lol::evil_lol:

Poza tym jest tu tyle wyrabiastych fotek, ze nie mialabym sie z czym pokazywac :lol: Fantastyczne foty! Normalnie nie chce sie wychodzic z tego watku dziewczyny :loveu:

Posted

wendka, cicho być i wracaj tam, gdzieś była przed chwilą :lol:
i do roboty, już :mad:

Aha, no i gratki za ten, wiesz, rekord i te sprawy :loveu:

Posted

Będąc na tych zawodach dopiero doszło do mnie, iż taki sporcik to nie hop siup. Że i pies i człowiek musi mieć do tego predyspozycje bo liczy się szybkość i przede wszystkim myślenie. A już nie powiem jak wciąga, dość dużo czasu spędziłam w oba dni na wystawie w obserwacje agilitowców;).

Posted

stereo napisał(a):
Niektórzy mieli zbyt długą przerwę w zawodach, żeby wszystkie psy rozróżniać ;)

ze kto niby????? :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: