Aussie Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Oooo, ileż cudownych zdjęć od fotografów! :loveu: (w zasadzie na razie to tylko fotografek :diabloti: ) Wygląda na to, że te zawody są wyjątkowo bogato opstrykane :multi: Quote
Mudik Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Aussie napisał(a):Oooo, ileż cudownych zdjęć od fotografów! :loveu: (w zasadzie na razie to tylko fotografek :diabloti: ) Wygląda na to, że te zawody są wyjątkowo bogato opstrykane :multi: Niestety nie te które bym chciała,Wendka zlituj się :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: Quote
tamer Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jezu, ile zdjęć!:loveu: Jesteście bardzo dzielne, dziękuję zwłaszcza za mnóstwo zdjęć Drakolota :p Quote
Mokka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Mudik napisał(a):Niestety nie te które bym chciała,Wendka zlituj się :modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla::modla: O ile wiem, to w ten weekend wendka nawiedzała rejony dość odległe od Łodzi, więc zastanawiam się, o co się do niej modlisz :evil_lol:. Quote
wendka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Mokka napisał(a):O ile wiem, to w ten weekend wendka nawiedzała rejony dość odległe od Łodzi, więc zastanawiam się, o co się do niej modlisz :evil_lol:. :evil_lol::evil_lol: Poza tym jest tu tyle wyrabiastych fotek, ze nie mialabym sie z czym pokazywac :lol: Fantastyczne foty! Normalnie nie chce sie wychodzic z tego watku dziewczyny :loveu: Quote
Mokka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 wendka, cicho być i wracaj tam, gdzieś była przed chwilą :lol: i do roboty, już :mad: Aha, no i gratki za ten, wiesz, rekord i te sprawy :loveu: Quote
nico-malinois Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Kilka filmikow z niedzieli : http://pl.youtube.com/profile_videos?user=psisport Quote
KaRa_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Będąc na tych zawodach dopiero doszło do mnie, iż taki sporcik to nie hop siup. Że i pies i człowiek musi mieć do tego predyspozycje bo liczy się szybkość i przede wszystkim myślenie. A już nie powiem jak wciąga, dość dużo czasu spędziłam w oba dni na wystawie w obserwacje agilitowców;). Quote
Marysia_i_gończy Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 W niedzielę było mokro i zimno Ale sędzina była niestrudzona I zawodnicy też! Sun z nóżką ;) Buba CDN Quote
Ka-Vanga Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 LALUNA napisał(a):Patrz po ogonie :eviltong: no dobra, juz wiem, ze to Anti :eviltong: Quote
Rauni Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ka-Vanga napisał(a):no dobra, juz wiem, ze to Anti :eviltong: No przecież oni W OGÓLE nie są podobni :eviltong: Quote
Ka-Vanga Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Rauni napisał(a):No przecież oni W OGÓLE nie są podobni :eviltong: oj ciiiiiiicho :eviltong: :diabloti: :evil_lol: Quote
stereo Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Niektórzy mieli zbyt długą przerwę w zawodach, żeby wszystkie psy rozróżniać ;) Świetne foty! :) Quote
Ka-Vanga Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 stereo napisał(a):Niektórzy mieli zbyt długą przerwę w zawodach, żeby wszystkie psy rozróżniać ;) ze kto niby????? :evil_lol: :lol: :lol: :lol: :eviltong: Quote
martynkao Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 Ka-Vanga :D Dziekowac bardzo :) Zdjecia super , fajnie ze zawody takie obfocone .. z zawodow na zawody coraz wiecej fotkomaniakow :) Quote
Recommended Posts