Astro&Marta Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 uuu. no ale w końcu to eliminacje. Yassue czyżbys sie do matury w koncu uczyła, że na zawodach Cie nie ma?? boli nie... ? ja wlasnie siedze nad anatomią... . Wr... brawa dla Wawy! Quote
yassue Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Yassue czyżbys sie do matury w koncu uczyła, że na zawodach Cie nie ma?? boli nie... ? spadaj :stormy-sad: Quote
Klaudia :-) Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 kto jedzie nie wiem,ale Watażka i Una przeszli do A2 ogromne gratulacje:-) Quote
bellatriks Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Ogromne gratulacje dla wszystkich!! Klaudia, super fotki:loveu: Ja też chyba coś mam z dzisiaj, ale nie wiem, kiedy będę miała czas, żeby wstawić;) Quote
tulasy Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Wielkie gratulacje dla wszystkich zwycięzców - w tym dla Gosi i Watażki Michał i Unga Quote
Mokka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Klaudia :loveu:. Nie biegałam, ale oglądałam sobotnie zmagania i mogę się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Tory nieźle pokręcone, trudne, techniczne, sporo detek, mało czystych przebiegów. To nie były najlepsze zawody dla kogoś, kto chciałby zadebiutować w openach :evil_lol:. Psy jedynkowe miały problemy w biegach openowych. Tym większy szacuneczek dla Nutki :lol:. Podobało mi się sędziowanie - zdecydowane, równe, dla wszystkich tak samo. Nie zauważyłam spektakularnych wpadek. Quote
tulasy Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Widziałem 2 przebiegi w których mógłbym zaryzykować start z Ungą i ostatecznie cieszę się że niebiegaliśmy Michał i Unga PS Byliśmy tylko w sobotę - wystawiałem matkę Ungi Quote
Klaudia :-) Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 torki faktycznie były trudne i było bardzo dużo detek,ale sędziowanie uważam bardzo równe i sprawiedliwe Quote
KaRa_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Mokka napisał(a):Klaudia :loveu:. Nie biegałam, ale oglądałam sobotnie zmagania i mogę się podzielić swoimi spostrzeżeniami. Tory nieźle pokręcone, trudne, techniczne, sporo detek, mało czystych przebiegów. To nie były najlepsze zawody dla kogoś, kto chciałby zadebiutować w openach :evil_lol:. Psy jedynkowe miały problemy w biegach openowych. Tym większy szacuneczek dla Nutki :lol:. Podobało mi się sędziowanie - zdecydowane, równe, dla wszystkich tak samo. Nie zauważyłam spektakularnych wpadek. Mam troszkę zdjęć Twojej suni bo słyszałam,że marudzisz że mało Moni zdjęć jest wstawianych:evil_lol: Quote
stereo Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Gratuluję awansu do dwójek :) edit: Dogo coraz bardziej mnie zaskakuje. To była odpowiedź na post Marysi, który teraz znalazł się dalej ;). No i jest podwójna, co też nie było moim zamysłem ;) Quote
Marysia_i_gończy Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 To ja chyba jako pierwsza (?) - nie ma to jak autostrada :loveu: - podziękuję za kolejne miłe zawody :loveu::multi::loveu: Hopsiaki - napracowaliście się :buzi: Torki openowe były od bardzo trudnych do kosmicznie trudnych :evil_lol: pozawijanie i z hokami skakanymi od "drugiej strony" :-o masakra :lol: no ale coż może być na kwalifikacjach? :evil_lol: Sędzina szalenie fotogecznina :cool3: i bardzo, ale to bardzo równo sędziująca :loveu: Zdjęć trochę mam, ale nie wiem, kiedy dam radę obrabiać i wstawiać... Pozdrawiam i DZIĘKUJĘ! Marysia i Una Quote
wendka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 MaŁgosiu, Marysiu (w kolejnosci alfabetycznej:cool3:): wielkie gratki przejscia do A2 :multi: Oczywiscie wszystkim wygranym i mniej wygranym rowniez gratuluje :loveu: I czekam na foto i videorelacje :lol: Quote
Junka Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/agility/wy12kopia.jpg Sajko co ty Moni robisz na tej focie??:crazyeye: Quote
ewka i haker Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 gratulacje dla wszytskich:lol: a w szczegolonci dla MALGOSI I MARYSI:multi::multi: Quote
KaRa_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Junka napisał(a):http://i288.photobucket.com/albums/ll183/karatc7/agility/wy12kopia.jpg Sajko co ty Moni robisz na tej focie??:crazyeye: Monia bardzo się tutaj ucieszyła i tak jakoś wyszło,że wpadła na Sajko:roll::evil_lol::evil_lol: Quote
stereo Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Kara, Vigo ;) edit: ej, to też była odpowiedź na post Kary, który jest teraz później. To ja może sobie daruję na dziś, bo Dogo mnie nie lubi :) Quote
Recommended Posts