Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='cedra']clockwork, agbar, ala56 i pozostali, dziekuje za bardzo szczegolowe wyjasniena. ale musze przyznac ze z was tygrysice!!:)
jeszcze raz wielkie PRZEPRASZAM dla wszystkich ktorych urazilo moje pytanie. w moich oczach jestescie super, nie zadni tam "inni". mamy wspolny cel "aby psiakom zylo sie lepiej" wiec moze nie klocmy sie tylko polaczmy nasze sily:) ja mam psiaka ze schroniska i drugiego psa bo mam na to warunki- to chyba dobrze, przynajmniej jedno stworzenie uratowane. wy promujecie inne bidy (zreszta moja wlasnie z watku na dogomani znalazla sie u mnie:)) tez super!!! a w moim pytaniu chodzilo mi m.in o dziewczyne ktora namowila mnie na wziecie Koruni. Znalazla Kore ale powiedziala ze nie moze miec dwoch psow a miala juz goldena po czym miala zaraz 2 goldeny... chodzilo mi o kogos takiego, wielu jest tu takich osob na dogomanii ktorzy wciskaja innym psa bo czuja sie w jakis sposob za niego odpowiedzialni tylko dla spokoju wlasnego sumienia...
i przy okazji, clockwork, co znaczy skrot TZ dokladnie?

i trzeba było tak od razu ;)

TZ - mąż , przyjaciel , mężczyzna :p...Towarzysz Życia

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

TZ = towarzysz życia ;), ja zanim sie dowiedziałam myślałam że transport zwierząt :roll::oops: taka schiza prozwierzęca :evil_lol::evil_lol:

może laska kocha sie w goldenach... z drugiej strony... wszystkich znajd nie przygarniemy :shake::shake:

koniec tematu- wyjaśnione ;)

Qdłaczek dostał od dilerowej vel agbarowej pieniążki na wyróżnienie esemesikiem alegratki- właśnie wyróżniłam za 7,coś tam zł.(czyli 6 pkt)... za 2 dni wyróżnie o to samo- resztę (35 zł) zostawię na hotelik - dziękujemy Aguś :loveu:

przypominam gdyby ktoś chciał pomóc ....

Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt
Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty
Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów
Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie

Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów
Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszeni

hasło zwrotne do mnie :grins:

Posted

[quote name='Alicja']i trzeba było tak od razu ;)

Nie wiem czemu, mi się kojarzy tak : TZ = Teraźniejszy Zalotnik :cooldevi:

Posted

[quote name='furciaczek']Buhahaha
wybacz Madziu ale prawie zem sie posikala ze smiechu hahaha

podać nocniczek :razz:;)
ja miałam problem ze skrótem ON :oops::roll:.......jak pisali w postach suka ON :mad:a ja zachodziłam o głowe o so cho :razz::razz:

Posted

[quote name='clockwork']TZ = towarzysz życia ;), ja zanim sie dowiedziałam myślałam że transport zwierząt :roll::oops: taka schiza prozwierzęca :evil_lol::evil_lol:

Buhahaha

Posted

[quote name='piq']Nie wiem czemu, mi się kojarzy tak : TZ = Teraźniejszy Zalotnik :cooldevi:

pozytywne skojarzenie ......bo on teraz ...potem może być inny :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='furciaczek']Buhahaha

no so... ino czytałam... mój TZ jedzie z psami to może i tego i tamtego podrzucić.... mój TZ wiezie psy... mój TZ ..... :roll::diabloti: I SE UBZDURAłAM żE JAK WOZI PSY TO TRANSPORT ZWIERZY :eviltong::eviltong::eviltong::oops:

Posted

[quote name='Alicja']i trzeba było tak od razu ;)

aaaa, ok:) moj TZ rowniez cierpliwy jest w takim razie;)

Ciesze sie ze sie zrozumielismy w koncu:) Ale pytan juz nie bede wiecej zadawac:P

A Tobie Qudlaczku zycze cieplego domku, najlepiej takiego z wielkim lozkiem;) i ogrodkiem i duzo milosci!:*

Posted

[quote name='Alicja']podać nocniczek :razz:;)
ja miałam problem ze skrótem ON :oops::roll:.......jak pisali w postach suka ON :mad:a ja zachodziłam o głowe o so cho :razz::razz:

nooo pies po kastracji- ON ale prawie jak suka :roll::evil_lol:

Posted

[quote name='cedra']aaaa, ok:) moj TZ rowniez cierpliwy jest w takim razie;)

Ciesze sie ze sie zrozumielismy w koncu:) Ale pytan juz nie bede wiecej zadawac:P

A Tobie Qudlaczku zycze cieplego domku, najlepiej takiego z wielkim lozkiem;) i ogrodkiem i duzo milosci!:*

zadawaj pytanka ale mniej podchwytliwe ;)

Posted

[quote name='clockwork']no so... ino czytałam... mój TZ jedzie z psami to może i tego i tamtego podrzucić.... mój TZ wiezie psy... mój TZ ..... :roll::diabloti: I SE UBZDURAłAM żE JAK WOZI PSY TO TRANSPORT ZWIERZY :eviltong::eviltong::eviltong::oops:

Teraz to ja se monitor zaprychałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:TRANSPORT Z WIERZY
ja też z TZ miałam do myślenia na początku :watpliwy::???::hmmmm::niewiem:
Dobranoc Qudłaczkowi

Posted

[quote name='clockwork']nooo pies po kastracji- ON ale prawie jak suka :roll::evil_lol:

........Aga jutro liczy a ty wpadaj z zestawem czyszczącym ....3 raz :mad:

Posted

[quote name='Alicja']........Aga jutro liczy a ty wpadaj z zestawem czyszczącym ....3 raz :mad:
OOOOOOOOOOOOOOO nie nie jutro liczymy razem :diabloti: i jak nie wyczyści monitorka to nici z roboty:evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']OOOOOOOOOOOOOOO nie nie jutro liczymy razem :diabloti: i jak nie wyczyści monitorka to nici z roboty:evil_lol:

:shake:...ja z Wami nie licze :roll:......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale dogo bym se zobaczyła....a mam same kropki :roll: i lepkie klawisze :roll::oops:

Dobranoc Qdłaczku :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='Alicja']
:shake:...ja z Wami nie licze :roll:......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale dogo bym se zobaczyła....a mam same kropki :roll: i lepkie klawisze :roll::oops:

Dobranoc Qdłaczku :loveu::loveu::loveu:

Pociesze cie :roll: ja mam tak samo:diabloti:

Posted

Może to moje chore poczucie humoru albo nie wiem co.
Hisoryjka obrazkowa.
Jakiekolwiek podobieństwo do ... bla bla bla ... niezamierzone.

"Proszę państwa. A teraz będziemy świadkami niezwykłego eksperymentu naukowego. Oto profesor (nie)zwyczajny nauk mniej ścisłych - Pan Qdłaczek."

"Poprosimy parę słów do mikrofonu."

"Dzień dobry wszem i wobec. Właśnie przeprowadzam mały eksperyment naukowy. NIe ukrywam, że nie znam końcowego wyniku. Przygotować się do odpalenia ..."

"Ładuuuuuj, paaaal."

"Ooo ładnie leci."

Posted

Super historyjka!!! Usmiałam, ale monitora nie zaplułam...:lol:

Mnie, kiedyś poczatkującej Dogomaniaczce, wyjasniono, że:
TZ - towarzysz zycia, może byc i tymczasowy zalotnik...

Natomiast MKM - to Mój Kochany Mąż...Li i jedynie, jak mawiali nasi byli Wielcy Bracia.

O!
Pzdr.

Posted

Pig ale sie usmialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
A ja nie wiedzialam co do DON....jedno co mi sie kojarzylo to jakas ksiazka ..Cichy Don czy cos..i co to ma niby wspolnego z psem...:hmmmm::evil_lol:

Posted

[quote name='agnes1']Pociesze cie :roll: ja mam tak samo:diabloti:
teraz , po komiksie to już wszyscy tak mają :evil_lol::evil_lol:to nowa przypadłość na Dogo zapluty monitor :evil_lol::evil_lol:

Witaj Nasz Qdłaczku z samego raneczka:loveu: