Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='cedra']clockwork, agbar, ala56 i pozostali, dziekuje za bardzo szczegolowe wyjasniena. ale musze przyznac ze z was tygrysice!!:) jeszcze raz wielkie PRZEPRASZAM dla wszystkich ktorych urazilo moje pytanie. w moich oczach jestescie super, nie zadni tam "inni". mamy wspolny cel "aby psiakom zylo sie lepiej" wiec moze nie klocmy sie tylko polaczmy nasze sily:) ja mam psiaka ze schroniska i drugiego psa bo mam na to warunki- to chyba dobrze, przynajmniej jedno stworzenie uratowane. wy promujecie inne bidy (zreszta moja wlasnie z watku na dogomani znalazla sie u mnie:)) tez super!!! a w moim pytaniu chodzilo mi m.in o dziewczyne ktora namowila mnie na wziecie Koruni. Znalazla Kore ale powiedziala ze nie moze miec dwoch psow a miala juz goldena po czym miala zaraz 2 goldeny... chodzilo mi o kogos takiego, wielu jest tu takich osob na dogomanii ktorzy wciskaja innym psa bo czuja sie w jakis sposob za niego odpowiedzialni tylko dla spokoju wlasnego sumienia... i przy okazji, clockwork, co znaczy skrot TZ dokladnie? i trzeba było tak od razu ;) TZ - mąż , przyjaciel , mężczyzna :p...Towarzysz Życia Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 TZ = towarzysz życia ;), ja zanim sie dowiedziałam myślałam że transport zwierząt :roll::oops: taka schiza prozwierzęca :evil_lol::evil_lol: może laska kocha sie w goldenach... z drugiej strony... wszystkich znajd nie przygarniemy :shake::shake: koniec tematu- wyjaśnione ;) Qdłaczek dostał od dilerowej vel agbarowej pieniążki na wyróżnienie esemesikiem alegratki- właśnie wyróżniłam za 7,coś tam zł.(czyli 6 pkt)... za 2 dni wyróżnie o to samo- resztę (35 zł) zostawię na hotelik - dziękujemy Aguś :loveu: przypominam gdyby ktoś chciał pomóc .... Powiększenie wyróżnienia o 1 punkt Wyślij SMS o treści G5 na numer 7136 koszt 1,22 zł (1 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Powiększenie wyróżnienia o 3 punkty Wyślij SMS o treści G0 na numer 7355 koszt 3,66 zł (3 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Powiększenie wyróżnienia o 6 punktów Wyślij SMS o treści G1 na numer 7636 koszt 7,32 zł (6 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszenie Powiększenie wyróżnienia o 9 punktów Wyślij SMS o treści G3 na numer 7936 koszt 10,98 zł (9 zł +22%VAT). Otrzymasz zwrotnym SMSem kod, który wpisz w pole poniżej a następnie zatwierdź klikając na przycisk WYRÓŻNIJ ogłoszeni hasło zwrotne do mnie :grins: Quote
piq Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja']i trzeba było tak od razu ;) TZ - mąż , przyjaciel , mężczyzna :p...Towarzysz Życia Nie wiem czemu, mi się kojarzy tak : TZ = Teraźniejszy Zalotnik :cooldevi: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='furciaczek']Buhahaha wybacz Madziu ale prawie zem sie posikala ze smiechu hahaha podać nocniczek :razz:;) ja miałam problem ze skrótem ON :oops::roll:.......jak pisali w postach suka ON :mad:a ja zachodziłam o głowe o so cho :razz::razz: Quote
furciaczek Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='clockwork']TZ = towarzysz życia ;), ja zanim sie dowiedziałam myślałam że transport zwierząt :roll::oops: taka schiza prozwierzęca :evil_lol::evil_lol: Buhahaha wybacz Madziu ale prawie zem sie posikala ze smiechu hahaha Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='piq']Nie wiem czemu, mi się kojarzy tak : TZ = Teraźniejszy Zalotnik :cooldevi: pozytywne skojarzenie ......bo on teraz ...potem może być inny :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='furciaczek']Buhahaha wybacz Madziu ale prawie zem sie posikala ze smiechu hahaha no so... ino czytałam... mój TZ jedzie z psami to może i tego i tamtego podrzucić.... mój TZ wiezie psy... mój TZ ..... :roll::diabloti: I SE UBZDURAłAM żE JAK WOZI PSY TO TRANSPORT ZWIERZY :eviltong::eviltong::eviltong::oops: Quote
cedra Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja']i trzeba było tak od razu ;) TZ - mąż , przyjaciel , mężczyzna :p...Towarzysz Życia aaaa, ok:) moj TZ rowniez cierpliwy jest w takim razie;) Ciesze sie ze sie zrozumielismy w koncu:) Ale pytan juz nie bede wiecej zadawac:P A Tobie Qudlaczku zycze cieplego domku, najlepiej takiego z wielkim lozkiem;) i ogrodkiem i duzo milosci!:* Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja']podać nocniczek :razz:;) ja miałam problem ze skrótem ON :oops::roll:.......jak pisali w postach suka ON :mad:a ja zachodziłam o głowe o so cho :razz::razz: nooo pies po kastracji- ON ale prawie jak suka :roll::evil_lol: Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 [quote name='cedra']aaaa, ok:) moj TZ rowniez cierpliwy jest w takim razie;) Ciesze sie ze sie zrozumielismy w koncu:) Ale pytan juz nie bede wiecej zadawac:P A Tobie Qudlaczku zycze cieplego domku, najlepiej takiego z wielkim lozkiem;) i ogrodkiem i duzo milosci!:* zadawaj pytanka ale mniej podchwytliwe ;) Quote
agnes1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='clockwork']nooo pies po kastracji- ON ale prawie jak suka :roll::evil_lol: :roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt::roflt: Quote
ATLANTYDA Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='clockwork']no so... ino czytałam... mój TZ jedzie z psami to może i tego i tamtego podrzucić.... mój TZ wiezie psy... mój TZ ..... :roll::diabloti: I SE UBZDURAłAM żE JAK WOZI PSY TO TRANSPORT ZWIERZY :eviltong::eviltong::eviltong::oops: Teraz to ja se monitor zaprychałam :evil_lol::evil_lol::evil_lol:TRANSPORT Z WIERZY ja też z TZ miałam do myślenia na początku :watpliwy::???::hmmmm::niewiem: Dobranoc Qudłaczkowi Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='clockwork']nooo pies po kastracji- ON ale prawie jak suka :roll::evil_lol: ........Aga jutro liczy a ty wpadaj z zestawem czyszczącym ....3 raz :mad: Quote
clockwork Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 ja też już mówie dobranoc.. wszystkim odwiedzającym :loveu::loveu: ide sie przeTransportować w Zwierza nogi :eviltong::eviltong: Quote
agnes1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja']........Aga jutro liczy a ty wpadaj z zestawem czyszczącym ....3 raz :mad: OOOOOOOOOOOOOOO nie nie jutro liczymy razem :diabloti: i jak nie wyczyści monitorka to nici z roboty:evil_lol: Quote
Alicja Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='agnes1']OOOOOOOOOOOOOOO nie nie jutro liczymy razem :diabloti: i jak nie wyczyści monitorka to nici z roboty:evil_lol: :shake:...ja z Wami nie licze :roll:......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale dogo bym se zobaczyła....a mam same kropki :roll: i lepkie klawisze :roll::oops: Dobranoc Qdłaczku :loveu::loveu::loveu: Quote
agnes1 Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 [quote name='Alicja'] :shake:...ja z Wami nie licze :roll:......................:evil_lol::evil_lol::evil_lol:...ale dogo bym se zobaczyła....a mam same kropki :roll: i lepkie klawisze :roll::oops: Dobranoc Qdłaczku :loveu::loveu::loveu: Pociesze cie :roll: ja mam tak samo:diabloti: Quote
piq Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Może to moje chore poczucie humoru albo nie wiem co. Hisoryjka obrazkowa. Jakiekolwiek podobieństwo do ... bla bla bla ... niezamierzone. "Proszę państwa. A teraz będziemy świadkami niezwykłego eksperymentu naukowego. Oto profesor (nie)zwyczajny nauk mniej ścisłych - Pan Qdłaczek." "Poprosimy parę słów do mikrofonu." "Dzień dobry wszem i wobec. Właśnie przeprowadzam mały eksperyment naukowy. NIe ukrywam, że nie znam końcowego wyniku. Przygotować się do odpalenia ..." "Ładuuuuuj, paaaal." "Ooo ładnie leci." Quote
piq Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 "OooO. Spadło" "Sie narobiło. Będzie z tego niezły smród." "Oki. To ja spadam bo będzie na mnie. Bye, bye." Quote
gops Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 heheh niezle :) bardzo fajnie wymyslone :evil_lol: Quote
Asiaczek Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Super historyjka!!! Usmiałam, ale monitora nie zaplułam...:lol: Mnie, kiedyś poczatkującej Dogomaniaczce, wyjasniono, że: TZ - towarzysz zycia, może byc i tymczasowy zalotnik... Natomiast MKM - to Mój Kochany Mąż...Li i jedynie, jak mawiali nasi byli Wielcy Bracia. O! Pzdr. Quote
clockwork Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 buuhahhaha.. pig :evil_lol::evil_lol::evil_lol: a wogóle witamy nowych na wątku Profesora Qdłaczka ;) Quote
agbar Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Pig ale sie usmialam :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: A ja nie wiedzialam co do DON....jedno co mi sie kojarzylo to jakas ksiazka ..Cichy Don czy cos..i co to ma niby wspolnego z psem...:hmmmm::evil_lol: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='agnes1']Pociesze cie :roll: ja mam tak samo:diabloti: teraz , po komiksie to już wszyscy tak mają :evil_lol::evil_lol:to nowa przypadłość na Dogo zapluty monitor :evil_lol::evil_lol: Witaj Nasz Qdłaczku z samego raneczka:loveu: Quote
Recommended Posts