Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

dawno mnie nie było na Qdłaczkowym wątku a tu widzę, że dziewczyny najpierw coś wspominały o zmianie płci z Qdłaczka na kudłaczkową :loveu::loveu::loveu: a chwile później młody udziela wywiadów do obrośniętego "mikrofonu" jako Pan Psor:eviltong::eviltong:

Bogate zycie czworonoga - ludzie to skarb nie pies, zabierać do domu i cieszyć się nim bez końca :loveu::loveu:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Ceść Qdłaczku
Piękny z Ciebie Pan Pies bardzo chętnie pomoge Ci w opłatach za Hotelik ale po 1 maja jak kasa z pracy zasili me konto.
Ja mam 2 psy 2 według dogo kundle żaden nie ma rodowoda :crazyeye::crazyeye::eviltong:
Jeden to blabrador a drugi mops

Posted

[quote name='Anja33']Ceść Qdłaczku
Piękny z Ciebie Pan Pies bardzo chętnie pomoge Ci w opłatach za Hotelik ale po 1 maja jak kasa z pracy zasili me konto.
Ja mam 2 psy 2 według dogo kundle żaden nie ma rodowoda :crazyeye::crazyeye::eviltong:
Jeden to blabrador a drugi mops

:multi::multi:witaj córciu z qndlami ;):loveu:

córciu podrzucaj czasem Qdłaczka w górę ...bo mnie tatko ubije :roll::evil_lol:jak ciągle na kompie bedę siedzieć :razz::razz:

Posted

no jestem i ja.... mam tyle roboty że nie mam czasu na nic....

ale miałam 2 telefony...

1. ZABRZE!!! starsza bardzo rozsądna z rozmowy Pani chciałaby małą sunię, wiek powyżej 3-4 lat żeby już nie miała odpałów szczeniaka...
    Pani ma przygarniętego 3 lata temu kocurka- wykastrowała go (zwracam na to uwagę bo to też świadczy o rozsądku), ma też sznaucerkę miniaturke, ale wnuki się w niej tak zakochały że praktycznie już mieszka u nich... Pani często jest u wnuków albo wnuki u niej ale to już nie jej pies;) ... reasumując.... pani chciałaby pomóc psinie-suni w potrzebie, przetestowanej na koty :razz::razz: CZY JEST KTOŚ Z OKOLIC ZABRZA KTO MÓGŁBY SPRAWDZIĆ DOMEK i dostarczyć pani psiaka??? :razz: nr. tel podam zainteresowanym na PW.
  2. pani z ulicy limanowskiej czy jakiejś takiej....

• -ale przepraszam w jakim mieście??
    • -a po co pani wiedzieć.. nie mogę powiedzieć
    • -no chciałabym wiedzieć czy daleko miałby pies jechać..
    • -nie nie daleko
    • -a skąd pani wie gdzie jest Pies??
    • -nie wiem a gdzie jest??
    • -w Jastrzębiu na śląsku, ale skoro pani nie może powiedzić gdzie miałby jechać pies- przykro mi nie mamy o czym rozmawiac
    • - z Łodzi... jak chce pani wiedzieć :cool1:
    • - no dziękuję za telefon, przykro mi bardzo, ale szukamy odpowiedzialnego domku, a skoro pani ma problem zdradzić na wstępie miasto to nasz pies do pani nie trafi
    • - ti ti ti ti ti :roll:

Posted

:razz::razz:wyjdzie na to że Qdłazcek pozałatwia domeczki innym psiaczkom a sam nadal będzie czekał ...takie z Niego Koffane Nasze Psińsko :loveu::loveu::loveu:

Posted

[quote name='sara_rokitnica']z Zabrza oprócz mnie, halbiny i Mysi jest jeszcze Asia_Klero ;) jak coś to my się tam jakoś zgadamy i przejdziemy się do tej Pani ;)

super :multi:...no to teraz szukamy koffanej :loveu:małej suni ...wiek ok .3-4 latka , przyzwyczajonej do kotków

no i oczywiście domeczku dla Naszego Qdłaczka :loveu::loveu::loveu: