Anja33 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 A ja przyszłam dac panu psu buziaka w nochala na dobry sen :loveu:i od jutra rana Qdłaczku koniec urlopa za domkiem tym naj.... się rozglądaj :cool3::cool3::cool3: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Hey Nasz Qdłaczku :loveu::loveu:Jutro Cioteczka Madzia do Ciebie jedzie ...więc czekaj :multi::multi::multi:.....i odbierz buziaczka od Cioteczki Alicji :loveu: Quote
clockwork Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 JADE JADE... ZABIERAM DO PANA WETA :loveu::loveu: chalimala... zamelduje Ci sie rankiem ;) chybaaaa :roll:jak nie zapomne :roll::oops: bo mam pełne ręce roboty :placz::placz: nie umie sie wyrobić czasowo.... Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='clockwork']JADE JADE... ZABIERAM DO PANA WETA :loveu::loveu: chalimala... zamelduje Ci sie rankiem ;) chybaaaa :roll:jak nie zapomne :roll::oops: bo mam pełne ręce roboty :placz::placz: nie umie sie wyrobić czasowo.... :shake:...nie zapomnisz ...ja Ci przypomnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;) Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='maggie1971']Cioteczko Madziu, wymiziaj i wycałuj od drugiej cioci Madzi kochanego Qdłaczka:evil_lol::loveu: jak zacznie go od Nas :loveu::loveu: miziać to zostanie z nim w hoteliku ;) a może TZ da się namówić ;):evil_lol::evil_lol: Quote
maggie1971 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Cioteczko Madziu, wymiziaj i wycałuj od drugiej cioci Madzi kochanego Qdłaczka:evil_lol::loveu: Quote
clockwork Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 [quote name='maggie1971']Cioteczko Madziu, wymiziaj i wycałuj od drugiej cioci Madzi kochanego Qdłaczka:evil_lol::loveu: a nie chcesz pieska?? :razz::razz: Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='clockwork']a nie chcesz pieska?? :razz::razz: jakby co to robimy kurs w TAMTE strony :razz::razz::evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
maggie1971 Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 To mozecie mnie odwiedzić w ramach wizyty poadpocyjnej , której nigdy mi nikt nie zrobił ,zresztą przedadopcyjnej też nie:evil_lol::diabloti:. Zapraszam Quote
Alicja Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 [quote name='maggie1971']To mozecie mnie odwiedzić w ramach wizyty poadpocyjnej , której nigdy mi nikt nie zrobił ,zresztą przedadopcyjnej też nie:evil_lol::diabloti:. Zapraszam to my załatwimy obie wizyty na raz ;).....Qdłaczek z Nami :loveu::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :loveu::loveu::loveu:Bry Maleńki ......dziś masz odwiedzinki :multi::multi: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='Marzena&Gusti']Śliczny jest!!!! no nie łatwo mi będzie go oddać :oops::oops: zakochałam sie w Qdłaczku :placz::placz: mimo to.... DOMEK POSZYKIWANY!!! Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cioteczka :razz:, zrób dziś znów nowe fotaski :loveu::loveu: :placz::placz:nie mogą dziś przyjechać ...nie pomiziam Qdłaczka:placz: za to dziś zrobię nowy bazarek na który rzeczy przeznaczyła Pandisia :loveu: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 a ja wyróżniłam Qdłaczka na alegratce o kolejne 3 punkciki które dostaliśmy od agaciaaa :Rose: za to allegro lipa... pozostał 1 dzień a jesteśmy na 13tej stronie ........... Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='clockwork']a ja wyróżniłam Qdłaczka na alegratce o kolejne 3 punkciki które dostaliśmy od agaciaaa :Rose: dzięki Agatko :loveu::loveu: Quote
agaciaaa Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 [quote name='Alicja']Cioteczka :razz:, zrób dziś znów nowe fotaski :loveu::loveu: Właśnie właśnie :loveu::loveu: Quote
Anja33 Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Cześć Qdłaczku Hopaj po nowy naj...... domek i na pierwszą stronkę Polansuj się troszke Quote
piq Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 Gdzie wejdę na jakiś wątek tam Qdłaczek. Za niedługo jak otworzę lodówkę to też będzie Qdłaczek:megagrin: Quote
clockwork Posted April 24, 2008 Author Posted April 24, 2008 [quote name='piq']Gdzie wejdę na jakiś wątek tam Qdłaczek. Za niedługo jak otworzę lodówkę to też będzie Qdłaczek:megagrin: buuhahahhahaha... a gdzie ty go widujesz..... :crazyeye::crazyeye: przeca on jest w hoteliku.... i mam nadzieje że nie znajdzie sie w Twojej lodówce :mad::mad::evil_lol::evil_lol: a może chcesz pieska?? albo znajomi- do cieszyna nie mam daleko... jeździłabym w odwiedzinki :razz::razz::loveu::loveu: Quote
Alicja Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :razz::razz:że ja mam Qdłaczka w pralce to rozumię :roll::evil_lol:...ale skąd w lodówce :hmmmm: w Cieszynie ;) Quote
Recommended Posts