Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A ja przyszłam dac panu psu buziaka w nochala na dobry sen :loveu:i od jutra rana Qdłaczku koniec urlopa za domkiem tym naj.... się rozglądaj :cool3::cool3::cool3:

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Hey Nasz Qdłaczku :loveu::loveu:Jutro Cioteczka Madzia do Ciebie jedzie ...więc czekaj :multi::multi::multi:.....i odbierz buziaczka od Cioteczki Alicji :loveu:

Posted

JADE JADE... ZABIERAM DO PANA WETA :loveu::loveu:

chalimala... zamelduje Ci sie rankiem ;) chybaaaa :roll:
jak nie zapomne :roll::oops: bo mam pełne ręce roboty :placz::placz: nie umie sie wyrobić czasowo....

Posted

[quote name='clockwork']JADE JADE... ZABIERAM DO PANA WETA :loveu::loveu:

chalimala... zamelduje Ci sie rankiem ;) chybaaaa :roll:
jak nie zapomne :roll::oops: bo mam pełne ręce roboty :placz::placz: nie umie sie wyrobić czasowo....

:shake:...nie zapomnisz ...ja Ci przypomnę :evil_lol::evil_lol::evil_lol:;)

Posted

[quote name='maggie1971']Cioteczko Madziu, wymiziaj i wycałuj od drugiej cioci Madzi kochanego Qdłaczka:evil_lol::loveu:

jak zacznie go od Nas :loveu::loveu: miziać to zostanie z nim w hoteliku ;)

a może TZ da się namówić ;):evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='maggie1971']To mozecie mnie odwiedzić w ramach wizyty poadpocyjnej , której nigdy mi nikt nie zrobił ,zresztą przedadopcyjnej też nie:evil_lol::diabloti:. Zapraszam

to my załatwimy obie wizyty na raz ;).....Qdłaczek z Nami :loveu::loveu::loveu:

Posted

Cioteczka :razz:, zrób dziś znów nowe fotaski :loveu::loveu:

:placz::placz:nie mogą dziś przyjechać ...nie pomiziam Qdłaczka:placz:

za to dziś zrobię nowy bazarek na który rzeczy przeznaczyła Pandisia
:loveu:

Posted

[quote name='piq']Gdzie wejdę na jakiś wątek tam Qdłaczek. Za niedługo jak otworzę lodówkę to też będzie Qdłaczek:megagrin:

buuhahahhahaha... a gdzie ty go widujesz..... :crazyeye::crazyeye: przeca on jest w hoteliku....

i mam nadzieje że nie znajdzie sie w Twojej lodówce :mad::mad::evil_lol::evil_lol:

a może chcesz pieska?? albo znajomi- do cieszyna nie mam daleko... jeździłabym w odwiedzinki :razz::razz::loveu::loveu: