Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:multi::multi::multi:Cioteczki milczki u Qdłaczka :multi::multi:

Ewuś - przesyłka już leci priorytetem :multi:

Funciaczkowa ....My z Nim podjedziemy ........ do ......Szkocji ;)

• Replies 1.7k
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

KOchane :loveu:....nic na siłę ..domeczek musi się znaleść ale musi być to świadoma decyzja ...mamy dziennie telefony , ale widać to jeszcze nie ten dom ...

hopkanie to też naprawdę sporo znaczy .....wątek jest na górze :multi:

Posted

a mi sie chyba zdrzemło w pracy.:roll::oops:.. masakra pogoda ...

zara ide do domku- QDŁACZKU- Zycze Ci zebyś szybciutko poznał co znaczy iść do domku.... cudowne uczucie- naprawde :-(

Posted

[quote name='agbar']rozpiszmy konkurs:grins:

a będą nagrody :razz::razz:

[quote name='maggie1971']A mnie się Qdłaczek podoba:evil_lol:,takie oryginalne imię
Ala masz fajny banerek, mogę sobie podkraść?

a kradnij dobra kobieto :loveu:
no mi też się podoba ...tylko kurcze jak go wołać Kudłaś :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

[quote name='Alicja']a będą nagrody :razz::razz:

taaaa uscisk dloni prezesa:diabloti:
niech on moze dla nas zostanie Kudlatkiem, a ci szczesciarze,ktorzy go zabiora do domu nadadza mu nowe imie?

Posted

telefony sie rozdzwoniły... Warszawa, Białowierza, Warszawa.... :roll:
Warszawskie panie podesłałam dziewczynom ze stolycy- wysłałam dogomaniaczkom nr.tel. od pań... bo obie zainteresowane mniejszym pieskiem ... a nóż widelec za sprawą Qdłaczka 2 bidy trafią do domków :loveu::loveu:

Posted

[quote name='clockwork']telefony sie rozdzwoniły... Warszawa, Białowierza, Warszawa.... :roll:
Warszawskie panie podesłałam dziewczynom ze stolycy- wysłałam dogomaniaczkom nr.tel. od pań... bo obie zainteresowane mniejszym pieskiem ... a nóż widelec za sprawą Qdłaczka 2 bidy trafią do domków :loveu::loveu:

a u mnie od południa cisza:shake::shake:

Posted

nie no spoko jak Warszawa to mamy pociąg :evil_lol::evil_lol::evil_lol:....Kolejne dziecko by było w stolycy :razz::razz:...
nie ale tak na fakcie to marzy mi się dla Qdłaczka domeczek z małym ogródkiem a pieso na dywaniku w pokoju :loveu:....snie prawda :razz::razz: